NY day 2

Hei søte!

Nå sitter jeg egentlig sammen med mine vertssøstre og ser på film, men tenkte å oppdatere dere litt! Mobilblogger så tenkte å bare legge ut litt bilder fra NY dag 2!

Vi var da i upper Manhattan, og vi endte faktisk opp med å se på ting isteden for å shoppe, utrolig nok!

First up, central park!

Meg og Farwa(som har tatt de fleste bildene)

Jentegjengen, savner dem litt allerede, og det har bare gått noen timer..

Next up, time square! Først kjørte vi kun igjennom, men vi dro tilbake for å ta litt bilder også!

Etterpå dro vi på the top of the rocks, helt fantastisk utsikt over hele NY! Anbefaler alle å dra opp selvom det går ut over shoppingtiden, så verdt det. Vent heller med shoppingen til dere er i soho for der er det kun shopping, i upper Manhattan er det liksom mer ting å se som time square og top of the rocks!

Når vi først kom hjem til hotelet var det et flymøte, så Hedda, min rommie skulle dra kl 3 med de fleste andre, svensken og dansken skulle dra 4-5 tiden og jeg i 7 tiden. Derfor endte jeg opp med å være våken til kl 3, spm jeg tror jeg nevnte i forje innlegg? Hvertfall, på kvelden fant jeg og Hedda ut at vi virkelig var noen rotekopper i forhold til de andre. Det her var våre kofferter

Her hadde vi faktisk ryddet litt!

Og her er de andres kofferter:

Litt dårlig bilde, men du ser to helt strøkne kofferter borti der!

NY var helt fantastisk og de jeg ble en liten jentegjeng med gjorde turen så mye bedre!

I morra er første skoledag, men jeg og masa(student fra Montenegro) må registrere oss først, så vi er ikke sikker på når vår første ordentlige skoledag er! Mer oppdatering om familien og alt kommer senere, og til alle dere som prøver å snakke til meg på Facebook, prøver å svare så godt jeg kan, men er utrolig vansklig å skrive norsk og snakke engelsk samtidig, så blir noen korte svar innimellom hehe

-har du vært i NY før?

-Jannicke

Guess where I am!

..at the airport yey! Alene..

I natt har jeg sovet umenneskelig lite men utrolig godt! De fleste av de andre jentene skulle dra kl 3, med shuttelbussene så de døgnet. De jeg delte rom med dro kl 3, og 5, så jeg tenkte å vente til kl 3 før jeg la meg, smart som jeg er. Vi alle sovnet på rommet til farwa og Anette i en time før jeg gikk trøtt ned på rommet med Hedda. Her tok vi farvel og jeg fikk endelig sengen helt for meg selv!

Når jeg våknet var klokken 5, anna og michelle (rommies) hadde dratt, jeg fikk litt panikk før jeg skjønte alt. Var veldig rar følelse, satt og viste ikke om jeg skulle gråte eller le, man blir so emosjonell av denne utvekslingsgreia!

Min buss gikk 6:45 så dro heldigvis med Amalie, men vi skulle ikke på samme terminal så jeg var litt sånn all by myself, men Sara fra explorius fulgte meg helt til Security så alt gikk fint.

Atm sitter jeg da med det her:

Tenkte å ha noe å lese på, å når Justin var på forsiden ble det liksom bare det bladet! Jordbærsmothien smaker dritt for de hadde ikke bananer, og var skikkelig skuff for de spurte ikke etter navn, på starbucks og jeg som ville sijeg het Princess, eller silver! (Hehe farwa sa det i går på starbucks, søta)

Flyet mitt går 10.29, og lokal tid er 8:01, så har litt tid før jeg kommer meg på noe fly. Selve flyturen tar 5 timer så dette blir en lang dag. Om ikke det var nok har jeg midt sete, yeah great

Når jeg kommer fra tenkte jeg å blogge litt om NY, skulle blogget i går men hadde så vidt nett så var egentlig ikke noe vits. Alle de andre hadde nett da, weird..

Nå skal jeg chille og kanskje finne noe mat, så vi blogges!

-Jannicke

NYC day 1

Hei søte! 

Jeg har landet trygt i NY etter en lang, lang flytur. Flyturen gikk forresten ganske bra utenom at man ikke har sånn kjempegod plass til beina. Kan fortelle mer om avskjed og flyreise senere!

Hvertfall så er jeg nå i NY, og ferdig med dag 1, snart hvertfall. Helt fra gardemoen har jeg sitti sammen med ei som heter Hedda, så har hat noen å snakke med hele veien både fra gardemoen-london og london-NY. Når vi kom fram til hotelet fikk vi vite hvem vi delte rom med, Hedda ble vist ikke kvitt meg så lett nei, for vi endte opp på samme rom også. Sammen med Svenske Anna og danske Michelle. 

Dette er da rommet, lånt bilde av Farwa! Som dere ser er det ikke akuratt noe stor seng. Og disse to sengene skal vi ligge 4 i... men det går forsåvet helt greit. Er kun en dyne og, sånn dobbel, så om det ikke var Hedda jeg delte seng med tror jeg kanskje det hadde blitt litt i kleineste laget ja. 

Kvelden startet med at vi ankom hotelet, før jeg putslig så sara og karianne og gjorde deres dag så mye bedre <3 (vet dere fikk en bedre dag/kveld når jeg kom). Deretter fant vi 8 (?) jentene fra norge fort ut at vi trengte noe mat. Nede var det en brosjyre for Kinesist take away som skulle komme veldig fort. Det tok nesten 2 timer det...

Vi avsluttet kvelden trøtte, sultne, kl 12 på natta. Før vi sto opp kl 6, og frokost kl 7 og deretter en rundttur rundt i nedre del av manhatten!


Amalie, Anette, meg, Farwa, Thea og Hedda min romie!Her er girlsa og frihetsgudinnen! (den er der bak oss et sted) Farwa, Amalie, meg og Hedda!

Vi var også flere steder, vi kjørte forbi china town, og little Italy! Etter rundturen fikk vi 5 timer ellernoe til å shoppe, og smarte som vi er endte vi opp i en og en halv time på VS, og hadde brukt 3 timer på 3 butikker der vi var. Så vi kjappet oss videre i de neste butikkene. Vi prøvde også å finne mat, men ga fort opp siden vi var i en handlegate, heldigvis så jeg SOHO CAFE, hvor jeg fikk bestilt meg en helt grei kyllingsalat. Her bestillte Hedda og Farwa seg 2 pizzastykker, og jeg må bare le, for de stykkene var STORE, kjempestore. Har faktisk et bilde av Farwa, men siden internettet er veldig dårlig får jeg ikke lastet opp det ELLER flere bilder i dette innlegget. Internetter er kun bra når den vil, så jeg er ikke sikker på om jeg får postet dette innlegget engang. 

I morra er det upper manhatten og mer shopping! Tenkte å ha et innkjøptinnlegg når jeg kommer meg til mitt nye hjem, med forhåpentligvis litt bedre internett. 

Blogges, forhåpentligvis i morra, om nettet er med meg<3 hehe

 

-Jannicke

 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits