Happy new year -outfit

Tenkte å vise dere kjapt outfitet for i kveld. Kjolen er fra Nelly, lånt av Helena! Tenk om et år feirer jeg nyttårsaften i USA!

Godt nyttår!

-Jannicke

Forventninger

Hei!

Tenkte å skrive litt om forventninger, ikke at jeg har så mange, men samtidig en del. Fått høre mange ganger fra andre bloggere at man burde ha lave forventninger, for da blir man ikke skuffet. Samtidig blir jeg ofte spurt hva mine forventninger til året er. Det er vansklig å svare, for innerst inne har vi vell alle mange forventninger om hvordan et amerikans tenåringsliv er, hvordan high school er og at alt skal være som på film. Samtidig har man en annen del som vet hvordan reality er, at det ikke er som på film, at man kan komme til en hvilken som helst familie, at skolen kan bli tøffere enn på film, at man kan slite med å finne venner. Med andre ord, jeg har to type forventninger. 

Min "reality" forventninger er at jeg får god kontakt med familien. Vet ikke helt om dette er en forventning eller ikke, men det er noe jeg håper skal skje. Jeg har ikke noe forhåpninbger om hvordan familien er sammensatt, og føler på dette tidspunkt at jeg er ganske åpent for mye, men jeg håper at familien har barn, men det jeg håper mest er at jeg kommer til en familie som jeg kan knytte sterke bånd til. Utenom dette har jeg ikke så mye forventninger, tenker litt mer over at jeg vil prøve å få et år som blir uforglemmelig, og da er famile en sentral del av det. 

Når det kommer til de "alt er som på film" forventningene, hadde det ikke gjort noe og blitt cheerleader og miss populær som alle gutta liker. Men samtidig, vet jeg at det ikke er sånn dette fungerer, og vil heller bli en del av en gjeng jeg kan stole på enn å havne i en falsk gjeng kun for å være populær.

Håper ingen missforstår meg, jeg tror ikke det er som på film! Men vi har alle en sånn type forventning inne oss, selvom jeg er helt klar over at mye vil være anderledes. Jeg forventer heller ikke at familien skal være rik og alt er en dans på roser. Har lest utalige utvekslingsblogger og fulgt dem gjennom året, og fått et viss inntrykk om hvordan det er litt her og der, og at alle får forskjellige år!

 

-Har du også "to" typer forventninger?

 

-Jannicke

Christmas eve!

Hei søte!

Tenkte å fortelle litt om min julaften i år, siden dette blir den siste norske julen før jeg drar over Atlantern! Rart å tenke på, om et år sitter jeg på andre siden av jorda og feirer amerikansk jul. Var faktisk i fjord på denne tiden at jeg bestemte meg for å dra. Eller fikk tankene mot utveksling. Husker det kjempe godt, var hos Helena og så på frustrerte fruer (som jeg er superfan av), og putslig bare "jeg må bo i USA i løpet av livet", dro hjem og fant ut at utveksling var et fint alternativ! Så nå sitter jeg her, et år senere, å venter på vertsfamilie og følge drømmen min. Kan virkelig ikke tro at jeg faktisk, for en gang skyld, følger drømmen min og gjør noe "stort", flytter for et år, til noen helt fremmede folk.

haha, dette innlegget skulle egentlig handle om julaften, men en av mine svakheter er å snakke meg bort, eller i dette tilfelle, skrive meg bort. Jaja, i år feiret vi julaften på hytta noe som var kjempekoslig. På selve julaften ble det ikke helt de samme tradisjonene som før, blandt annet glemte pappa og dem å henge ut julestrømpene, vi fikk kun sett starten av askepott før vi så gikk rundt 2 timer på ski. Deretter fortsatte det litt mer tradisjonelt med sølvguttene og mat, etterfulgt av at jeg og søss måtte vaske opp (ja, på julaften) og så starte på gavene mens vi så på hjemme alene 2. Haha litt uvant, men veldig koslig, outfitet var kjole og lange kosesokker, lekkert. 

Tenkte å vise frem hva jeg fikk, siden jeg er veldig fornøyd med gavene i år og at jeg ser at det er en del som titter innom, uten at jeg blogger så føler at jeg må blogge litt! i tillegg, har jeg fått meg speilrefleks! Så fra nå av blir det bilder og utvekslingsåret blir garantert dokumentert med flotte bilder av mitt kule kamera!

Legger ved litt bilder fra 2. dag, hos mormor

 


 

Mens jeg tok litt bilder, spiste min kjære kusine en banan. Og denne ville hun at jeg skulle ta bilde av, hvis du ser nøye i den sølve julekula, ser du også en banan, fordi hun ville jeg skulle ta bilde av den. Av enelleannen grunn...

 

-Hvordan har din jul vert?

 

 

-Jannicke

Spørsmålsrunde! -Svar

 

Hei søte!

 

Tenkte å svare på de spørsmålene jeg fikk inn, så here we go

 

Du er jo så pen så da har du nok kjæreste, vil du ikke savne han? og moren din? og alle vennne dine?

 

Aw takk, men nei, har ikke kjæreste! Vil nok savne mamma og vennene mine, tenker ikke så mye over det enda, prøver å ikke tenke på det men kommer nok når jeg har dratt og finner ut at jeg faktisk har reist fra verdens beste mamma og venninner for hele 10 mnd!

 

 

Er du åpen for hook mens du er i USA?

Haha, vet ikke..

 

 

kan du kjøpe med masse klær til meg?-Helena

For du har ikke nok fra før?, kom å besøk meg, så kan du kjøpe selv.

 

 

Du må også kjøpe masse klær til meg, helena har så mye fra før så hun trenger ikke.. og ikke bli for god i engelsk a, og ikke skaff deg for kjekk kjæreste <3

Enig ass, skal bare sende klær til deg vettuu. haha skal holde meg unna å skaffe kjekke kjærester og jo seff skal jeg bli god, skal bli mer proff enn deg i engelsk<3

 

 

Hvordan familie håper du å komme i? hvor mange barn osv :)

Vet ikke helt, possitive sider med alle mulige familier, men håper på en mor og far, og kanskje 2 småsøsken eller noe, siden jeg alltid har ønsket meg en liten søster/bror. (ida, du tells ikke, for du er ikke liten lenger)

 

Når reiser du?

Jeg reiser mellom august-septemberish, avhengi av når skolen begynner og sånn.

 

 

Noe du MÅ ha Med deg?

BILDER, helt klart. Som jeg kan henge på veggen og tenke på de der hjemme i Norge mens jeg er borte. Må også ha med meg iPhone, snapchat, kik osv er et must.

 

 

Hva gleder du deg mest til?

Vansklig å velge, men atm er det jo å få familie og plassering. Vet jo ikke noe før jeg får vite det.

 

 

Noen du kunne ønske å blitt samme med?

Justin Bieber <3

 

Vil du fortsatt ha kontakt med vennene dine i Norge når du reiser?

Selvfølgelig. Kanskje ikke hver dag, men må jo holde kontakt med dem!

 
 

Du er kul, ikke sant?

Ja, er dritkul, helt sant

 

Hva tenker du når du vet at du skal være borte i et år?

Jeg tenker det blir dritgøy, med litt ups and downs men, utrolig spennende! Cant wait

 

 

Noen spesielle turer du skal på under oppholdet?

Ikke som jeg vet om enda, men har veldig lyst til å dra til Hawaii, siden ISE tilbyr det, men er litt dyrt så får se!

 

 

Hva håper du at du kan oppleve mens du er i USA?

MYE, masse jeg vill oppleve, som å se huset til Gaby i Frustrerte fruer, og den gata hvor det er spilt inn! haha, litt fan bare. Men sånn ellers, bare det å oppleve amerikanske høytider og sånn i seg selv virker veldig gøy!

 

Dette var alle spørsmålene denne gangen, er bare å spørre om mer hvis det er mer du lurer på!

 

-Jannicke

Spørsmålsrunde!

 

 

Hei søte!

Jeg har jo ikke reist til usa eller noe sånt enda, men tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde in case det er noe dere lurte på ang utveksling! Så hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre. 

Svarer så fort jeg har tid, såå....

 

 

 

-Jannicke Haugen

Utvekslingsstudent quotes!

hei!

 

 

582140_252464874864152_977093579_n_large

181186_480494258632022_1920609501_n_large

Tumblr_mat3qzbbxe1rhv247o1_500_large

Tumblr_mathtvogng1rhv247o1_500_large

 

Bilde hentet fra Gunnhilds blogg! 

Bilder hentet fra weheartit and other blogs!

 

-Skal du på utveksling?

 

-Jannicke

FOLLOW THAT CAR!

Hei!

Er det en ting jeg absolutt må gjøre under oppholdet mitt i USA er å løpe inn i en taxi og rope FOLLOW THAT CAR, å så bare lol jk haha, å gå ut av taxien. Bare for moroskyld, og det beste hadde vært om jeg fikk gjort det i NY, og om noen faktisk hadde joina meg. Må gjøre det, bare for opplevelsens skyld. Hvis det skjer blir det selvfølgelig filmet, hvis ikke vil ingen tro meg...

 

For min egen skyld håper jeg virkelig jeg får vært med på NY camp, OG at de andre har litt lik tankegang som meg, og også synes å hoppe inn i en taxi og rope er like morsomt som det jeg forestiller meg at det vil være!

 

-Noe du vil prøve ut i USA?

 

-Jannicke

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits