Thanksgiving og Black Friday!

Hei søte!

Mens mange av dere hadde tentamner, prøver og skole på torsdag hadde jeg fri og spiste masse mat. Det var nemmelig thanksgiving, en høytid her i Amerika hvor man viser at man er takknemlig for alt man har og spiser masse mat. Når det er thanksgiving er det også lov å starte med jul så vi brukte hele dagen på å chille foran tvn med juleklassikere, før vi gjorde klar alt av mat.

Så dette var da vårt thanksgiving bord. Jeg sa til vertsfar at til jul pleier vi å ha kålrotstappe, og av enneleannen grunn ville han derfor at vi skulle ha det på thanksgiving, og siden jeg ELSKER det så var det helt greit for meg. Det smakte godt men mormor sin er fortsatt den beste.

Normalt sett har man en kalkun, men siden familien er vegetarianere så ble det en soy kalkun og de andre jentene ville ha kylling og ikke kalkun så da ble det kylling og soy kalkun. Derfor hadde ei Vennine av vertsmor kjøpt en liten morsom ting, siden turfuky(soy kallunen) ille er en kalkun kjøpte hun vinger osv så det skulle se ut som en.

Til dessert var det selvfølgelig Pai, spiste eplepai noe som egentlig minner meg om eplekake, godt hvertfall. Eldste vertsøss kom også hjem, siden hun bor egentlig i Tucson. Så det er utrolig koslig, for hun er så snill og morsom!

Meg og Sam, eldste vertsøss. Vi synes egentlig begge to at dette bilde ikke akuratt var veldig pent men siden det er det eneste bilde jeg har, får det duge!

Meg og Gillian, minste vertsøss.

Her i Amerika er det sånn at dagen eter thanksgiving så er det Black Friday aka masse salg. Egentlig er det bare oppskrytt for mesteparten av salga er der hele desember uansett, men eg ville oppleve det så var våken helt til kl 3 på natta før vi dro av gårde til Fashion Square med noen venner. Her var egentlig alt ganske rolig, ingen krangler eller noe..

Så nå er det jo snart jul folkens, her i USA er det ikke vanlig med julekalender men tror dere ikke verdens beste jenter lagde en å sendte til meg? Ble så sykt glad og gleder meg som en liten unge til i morra for å opne første gaven <3

-feirer du thanksgiving?

-hvordan kalender har du?


-Jannicke

Fake baby - detaljer

Hei søte!

Tenkte egentlig å skrive dette innlegget på pc, sånn at ikke bildene jeg legger ved blir store og Avlange mobilbilder, men siden jeg selvfølgelig har et iskaldt rom, og under pleddene mine (vi bruker laken/pledd ikke dyne) så er det godt å varmt blir det mobilblogging istedet.

Så, over til det etterlengtede innlegget om prosjektet om den fake babyen. Så, klassen jeg tar heter Child Development, altså vi lærer om hvordan barn utvikler seg i magen, blir født, hvordan man skal være rundt barn, hva man må passe på, hvordan de oppfører seg ect. Da vi kom til delen om nyfødte barn var det på tide å teste ut hvordan det virkelig er.

Som dere ser var det ikke en Happy Jannicke, for det tar faktisk tid før den gulper, tok 10-20min! Kanskje ikke så lenge for mammaer som har hatt ordentlige barn, men men. Jeg synes selve oppgaven var ganske koslig, holdt babyen mer en nødvendig og bare holdt den egentlig!

Det som er greia er at du har et armbånd som du må ta mot ryggen på babyen så den gjenkjenner deg når den gråter. Om du ikke gjør noe innen 1 min begynner du å miste poeng. Den begynner bare å gråte og du må finne ut hva den trenger, mating, skifte bleie, gulpe(kommer seff etter mating) eller bare å vugge den i armene dine.

Du må også være forsiktig med hode, du mister poeng og den gråter mer om du ikke er forsiktig å holder den oppe.

Når den sover lager den også pustelyder, haha! Den ble slått av 3 på natta og jeg skal love deg at du sover ikke godt frem til kl 3, den gråter og selvom den er stille er du våken tilfelle den trenger noe mere. Skulle sjekke klokka men hadde vist klart å ta printscreene av telefonen på en rar måte midt på natta

Er forresten noe veldig rart med mobilen, for jo jeg har bakgrunnsbilde men her ble den bare svart.. Jaja!

Lagde også en liten spøk på Facebook

Endte opp med 100% på oppgaven så er veldig fornøyd og følte egentlig at det ikke var så veldig vanskelig, mens søstra mi hadde mere problemer, hun liker ikke barn og fikk en av babyene som skreik mer enn min! Var flere ganger jeg fikk en gråtende baby inn på rommet så jeg kunne holde mens hun fikk babyen til å godkjenne armbåndet hennes! Haha

Jeg har også en liten film men må på pcn for å få lasta den opp :-)

Idag skal jeg på PV Mall å møte karijan aka Karianne! Wii, det blir koslig! Komiske er at hun spurte i går om jeg ville dra med henne, så spurte vertsmor i går kveld at hun skulle ditt i dag så du kan vel gjette hvem som sto å smilte når hu endelig skulle få møte en nordmann igjen<3


-hva synes du om innlegget? Har du prøvd fake baby før?

-Jannicke

Livet smiler

Hei søte!

 

Kan faktisk ikke huske sist jeg blogget, men regner med at det var en gang i forje uke? Anyway, long time no see. Jeg har det helt strålende og har en hel liste over hva jeg kan blogge om nå. Har opplevd og gjort så mye den siste tiden, og alt har gått i ett, skole, hike, venner og fotball. Nå som alle brikkene faller på plass så går tiden utrolig fort. Neste uke er det alt Thanksgiving, deretter Black friday og så er jula like rundt hjørnet. Så mye som skal skje, og putslig blir det februar og Hawaiitur også. Har så mye å se frem til. 

Kan vel starte med at til dere som er utvekslingsstudenter eller skal være, har kanskje hørt om de forskjellige fasene man har under et utvekslingsår. Man starter jo i bryllupsreisefasen, og nå rundt juletider er man egentlig gått inn i en liten vinterdeprisjon hvor man savner alt hjemme, det er snart jul, man vil hjem, hjem til snøen, familien og alt det kjente. Av en eller annen merkelig grunn har jeg fått meg inn på en ny bryllupsreise, jeg har det helt fantastisk! 

Forje helg var jeg på bonfire hos min kjære Allison, noe som var kjempekoslig. Ble blandt annet mer kjent med ei som heter Michelle som jeg da også har spansk med! Hun kommer også alltid bak meg å roper "Hey Jannicka, wait, walk with me!" haha hun er så søt. Og ja, folk her kaller meg jannicka, ikke at jeg ser helt hvordan det er enklere enn Jannicke menmen. Familien kaller meg jannicke da! Har også begynt med fotball som sagt, og vi hadde en treningskamp forje onsdag. Så fikk min første tur med de gule skolebussene, noe som ikke var like kult som jeg trodde. Så folkens, ikke gled dere til gule skolebusser, de er virkelig ikke noe stort! Haha, vi hadde hvertfall to kamper, så 4 omganger. Mellom hver omgang byttet vi ca hele laget, mens treneren lot meg spille 3 omganger på rad, noe jeg virkelig satt pris på, i og med at det var den eneste kampen jeg får spille pga noen teite regler. 

Vi hiket også forje uke, jeg og Scott, og resten av den dagen var det egentlig bare meg og Scott, noe som var ganske koslig. Etter det har jeg egentlig hatt en hektisk uke med masse prøver og lekser. I kjemi hadde vi prøve, og vi skulle avgjøre om noe var homogenious eller heterogenious, så når det sto "Lucky charms" tenkte jeg hvorfor i H******* skal vi avgjøre om lykkearmbånd er enten homo eller heterogenious? Så jeg gikk selvfølgelig opp å spurte hva Lucky charms var:

 

" Dont you have eat them in Norway? They are like round colorfull cereal!"

me: "Eh no, probably too much sugar, we dont have the cereal with too much sugar in them, cause its way too unhealty"

"Seriously? Omg Norway is just so awsome!"

Så setter jeg meg ned, fortsetter med oppgaven før han putslig begynner å snakke om at han virkelig skulle ønske han bodde i norge, fordi vi er mye mer sunnere, vi får mamma og pappa permisjon med lønn (Kona hans fødte nettopp en liten gutt, så han må jo jobbe ekstra for å tjene inn, siden hun får ikke noe penger mens hun er i mammaperm). Så for å dra det litt lengere begynte han å søke på jobb i Norge, men han ga fort opp, "This is so confusing, what is the O with the line over it?" Hahaha morsom kjemitime hverfall. 

 

Lucky charmes!

 

Let`s see, jo i går hadde vi en morsom tur til butikken. Vi skulle kjøpe peanuttbutter, så Scott tar en opp og roper bare "Jannicke, catch" å jeg tenkte bare yeah right, man hiver ikke peanuttbutter liksom. Oh well..Putslig ser jeg den komme mot meg, å jeg ser at den vil garantert ikke treffe handlevogna så jeg strekker da fram hånda for å "slå" den inn så den treffer handlevogna, og det skal jeg love dere gjørde sykt vondt. Hånda er fortsatt vond... Men hvertfall, det var utolig komisk, å jeg brukte resten av kvelden på å hive ting til Scott for å bevise at man som regel ikke hiver mat, og at peanuttbutter er vansklig å ta i mot!

 

Innser nå at dette innlegget kanskje er ganske langt, og kjedelig men det får så være. Skal prøve å få skrevet innlegget om the fake baby også, siden jeg vet at en del av dere ønsker å lese litt om det!

 

-Hva har du gjort denne uka?

 

-Jannicke

 

Teen mom for one day!

Hei søte!

Da var det min tur til å passe på en elektronisk baby! La ut dette bilde på Facebook, bare fordi jeg er så humoristisk! Hahah

Nå er det egentlig midt på natta, hvorfor er jeg våken? Babyen trengte å bli matet i 20min...

Jeg vet ikke om det er noe interesse for at jeg skal skrive mer om denne babyen eller ikke? Legg igjen en kommentar om du ønsker et eget innlegg med alt om dette prosjektet! Har faktisk også en liten videosnutt om noen er interesserte :)


-Jannicke

It`s not wrong, it`s different - sport

Hei søte! 

Siden jeg vet en del av dere liker disse innleggene tenkte jeg å prøve å starte med de igjen. Legg merke til prøve å starte med de igjen. Altså man skulle tro det var lett å komme opp med forskjeller, men når du bor her så blir alt en vane og det er ikke lett å komme på hva som er forskjeller og ikke, fordi jeg rett og slett er så vandt med dem. 

Så dagens tema blir denne gangen skolesport. Jeg vet ikke hvor mange av dere som ikke visste dette, men i usa er det vanlig at man spiller en sport for skolen, ikke som klubblag slik vi gjør. Ofte på mindre steder spiller man en sport hver sesong, mens her på DM, tror også dette er ganske generelt her i Scottsdale, så spiller du som oftest en sport på skolen, når skolesesongen er ferdig fortsetter du med samme sporten bare som en klubbsport i stedet. Dette er fordi skolene her er ganske store, og lagene er ganske konkurranselag, altså de vil kun ha med de beste, de vil vinne states osv. Så her må du være god for å komme med, og man starter jo alltid med try outs.

Try outs er som oftest en uke hvor treneren tester skillsa dine i forskjellige ting. Jeg har prøvd meg på soccer, men vi hadde kun 3 dagers try out, og jeg var kun med på 2 av dem. Jeg personlig trodde det skulle være mye vanskligere, men det var greit nok. Vi hadde litt teknikkøvelser for å se hvordan vi var teknisk, og så var det som oftet spill for å se hvordan vi var under en kamp. Men vet om andre som har hatt try outs andre steder med masse styrke, løping osv.  Siste dagen for man vite om man kommer med eller ikke, så når coach snakket med meg og lurte på hvordan jeg synes det gikk tenkte jeg bare på hva faen jeg skulle si til mamma og pappa, for jeg hadde alt kjøpt alt utstyr, og jeg var ikke helt sikker på hvor glade de ville blitt om jeg ba dem betale for fotballutstyr jeg fikk brukt i 2 dager..Men på en elller annen måte begynte vi å snakke om jeg kunne spille eller ikke. For her er saken, jeg reiser på et F1 visa, altså kan jeg ikke spille som senior på varsity. Om jeg var junior kunne jeg spilt på JV, men siden jeg ikke er det kan jeg derfor ikke det. Men om du er på J1 kan du vist spille, så laget har hatt tidligere utvekslingsstudenter som har spilt før, men derfor endte jeg opp med å forklare hele dette og jeg imiterte hu dama som er ansvarlig for hvem som kan spille eller ikke, og treneren lo som bare det. Haha kan si jeg er PASSE lei hu, om det ikke er nok å spørre meg 10 ganger om jeg hadde snakket med treneren om at jeg kun kan trene, skrev hun to ganger på mitt "go pass" ONLY PRACTICE!!

Anyway, derfor fant de en possisjon til meg, manager. Så da kan jeg trene med laget, og være på kamper. På kampene må jeg gjøre litt forskjellig vel og merke, men jeg får hvertfall vært med på et lag. Men siden jeg aldri fikk svar på om jeg egentig kom med eller ikke, spurte jeg om jeg hadde kommet med på laget om jeg faktisk kunne spille, "yes, you made the team" var svarte, så gjett om jeg var super happy!! Folk kom faktisk ikke med altså, men jeg kom med, og fuck janteloven, jeg er sykt stolt over meg selv! Hjemme i Norge var jeg aldri den beste, følte meg derfor som en ganske dårlig fotballspiller og trodde vel ikke så mye på meg selv? så kommer jeg hitt, har ikke spilt siden jul og kommer med. Vi hadde også teknikkøvelser på trening her om dagen, hvor vi gjorde ting jeg alltid sugde på hjemme i Norge, gjett hvem som gjorde det bra på de øvelsene? moa! Så jeg datt vell egentlig litt ut av hva som er forskjellene her. MEN hvertfall, her spiller man sport med skolen, ikke klubber. (som oftest, altså man stopper med clubsoccer når skolesoccer starter f.eks). Man har derfor også trening rett etter skolen. Jeg har f.eks. trening fra 3-5 hver dag. Men andre ord går jeg rett fra siste timen min, til garderoben, skifter og så rett på trening. Så de neste 3mnd vil nok bli ganske hektiske, men jeg skal overleve! Jeg har jo valgt det selv, og jeg føler at en del av opplevelsen er å være med på sport. Synes alltid det er kult i amerikanske filmer når de sier "I played soccer my senior year at high School" eller de sier vel kanskje ikke det, er vel mer "I remember when I was a cheerleader at high school" Men anyway, nå kan jeg faktisk si det, for jeg går på high school, og jeg spiller soccer! 

Om det er noe dere lurer på ang sport, hvordan det funker, try outs, eller andre ting er det bare å spørre!

Så, lurer du på noe mer?

 

-Jannicke

 

 

 

 

 

Svar på kommentar!

hei søte!

 

Tenkte å svare på en kommentar her, som jeg får stadig vekk, og jeg vet ikke om det er samme person eller forskjellige, for det er alltid en anonym, MEN det er koslig uansett. Hvertfall, kommentaren spørr om jeg ikke kan vise bilder av rommet mitt, huset og familien. Jeg vet at jeg har sagt jeg skal legge ut bilde av familien flere ganger, har ingen bilder av huset, føler det er ganske rart å gå rundt å ta bilder, men nå som høytidene kommer, thanksgiving og jul så blir det nok en del bilder rundt omkring her hjemme så får heller vise dere det. Bilder av rommet har jeg lagt ut engang før, om dere ser litt i arkivet tilbake til August tenker jeg. Men siden jeg er super snill, så skal jeg legge dem ut igjen, sammen med et bilde av hele familien!

So here we go, verdens beste rom, føler det er så amerikansk!:

 

Så ja, dette er rommet mitt da! Er litt forandringer nå, har mer ting, blomstene er borte for flere uker siden, har mer sminke på den kommoden og det er generelt mer rot her, ups. Jeg har da blitt kjent for å ha rotete rom. Vi så på en film hvor det var ei jente med et sykt rotete rom, så kommer vertsfar "Thats like your room Jannicke, hahaha" Jaja, så lenge jeg ikke har døra open så alle kan se rotet mitt er de ok med det, og at jeg rydder om jeg har venner over. Så det er jo greit, og ja mamma og pappa, jeg prøver faktisk å ha det ryddig, men det bare går ikke.. er nok noe som ble medfødt ;)

 

Så over til familien. Til dere som ikke visste det, jeg har en vertsmor og far, Michelle og Scott. Ei vertssøster som er freshmen, Gillian, ei som går på college, Sam og ei fra Montenegro som er Junior, Masa! Sam bor ikke hjemme så vi er da Meg, Michelle, Scott, Masa Gillian. Scott er nesten aldri med på bilder, mens vi andre tar alltid et tonn med bilder.. men har faktisk et eneste bilde med oss alle på!

Masa, meg, Michelle, Scott og Gillian!


Me and Michelle!

 Meg og Masa!

 

 

Så da håper jeg dette var et greit nok svar selvom det ikke var noen bilder av huset, men dere har hvertfall fått sett litt!

 

Idag var jeg ute til lunsj med Abbey, før vi hastet hjem så jeg fikk kommet meg på fotballtrening! Og når jeg sier fotball mener jeg den type fotball vi spiller i Norge, altså Soccer! Vi har treninger hver eneste dag, så blir lite tid til å gjøre alt mulig etter skolen de neste tre mnd hvertfall. Men gøy er det, endelig tilbake på banen! Litt trening hver dag er heller ikke værst! Så nå venter jeg på at jeg kan ta en dusj før vi skal hente Michelle på flyplassen, før jeg deretter mest sannsynlig kommer til å sovne! Skal få prøvet å skreve en del innlegg også som kan poste seg selv siden jeg har egentlig mye å fortelle dere om, jeg bare har ikke tid til å få skrevet alt ned, haha bloggproblem!

 

-Hva synes du om rommet mit?

 

-Jannicke

100 dager

Hei søte!

Nå sitter jeg og venter på at ei jeg jobber med på et fysikk prosjekt skal tekste meg adressen hennes så jeg får kommer meg bort til henne.. Deretter skal jeg og Abbey ut å spise Sushi (selvom jeg ikke liker det, men skal prøve å lære å like det) så er det soccer og deretter litt lekser som venter!

Men det var ikke den egentlige grunnen til at jeg skulle blogge folkens, jeg har nemmelig vært her i 100 dager alt!

Wii, da har jeg overlevd 1/3 av året alt! Klapp for meg. Har lært utrolig mye på de 100 dagene, både om meg selv og med tanke på språket. Føler faktisk at det er like naturlig for meg å snakke engelsk som norsk for meg nå. Sier ikke at jeg er fluent i engelsk, men det er like naturlig for meg å snakke det som det er når jeg snakker norsk!

Så det var en liten oppdatering fra meg, skal få prøve å blogge litt mer, men vet at jeg har noen prøver, en fake baby og litt sånn denne uka så vi får se!

Blogges!

-Jannicke

Sannheten

Hei søte!

 

Time for a lecture! Eller ikke, men tenkte å ta opp noe viktig her på bloggen. Noe jeg har funnet ut om meg selv, og som jeg nå i ettertid har innsett. Jeg har vel egentlig alltid vist det, men kanskje ikke ville innrømmet det til alle som leser bloggen? Det er jo forståelig nok det, er det ikke? Man vil jo ikke legge ut hele livet sitt på nettet heller, men tenker at noe kan være til hjelp for andre, så way not? 

De to første månedene blogget jeg hver eneste dag, så å si. Om alt fra sakelige ting til usakelige. Jeg var konstant inne på bloggen, sjekket kommentarer, og når jeg var tom for blogg ideer blogget jeg bare om noe helt random, bare for å ha noe å blogge om. De to siste ukene har det vel kommet typ 3 innlegg? Hva er grunnen til dette da mon tro? Jo det skal jeg fortelle deg, jeg har det faktisk bra nå. Det er grunnen, rett og slett. Missforstå meg rett, men jeg har alltid hatt det bra. Kan ikke si hvor glad jeg er i vertsfamilien og hvor mye jeg trives her, men det har vel kanskje vært mere på vennefronten. 

Men du har da hatt venner Jannicke, jeg har jo sett deg på bilder med noen amerikanere? Jepp det stemmer, men av alle de jentene har det vært 2 av dem som faktisk har brydd seg om meg, og jeg er så utrolig takknemmelig for det. Men resten av dem følte jeg at bare lot meg være med fordi jeg var utvekslingsstudent, fordi den stakkars jenta har da ingen andre venner... Altså tanken er hyggelig, men vi trenger da alle noen ordentlige venner som faktisk bryr seg om deg, og forteller deg om gutten de liker, og som du kan fortelle om alle historiene du har ect. Selvom jeg har de beste hjemme i Norge, er ikke det de samme, jeg kan ikke møte dem på skolen og bruke lunsjen på å fortelle alt mulig, jeg trenger noen amerikanere som kan være der for meg!

Å det er akuratt det jeg har fått nå, gode venniner som bryr seg. Vi har til og med en gruppetext, meg og 2 andre jenter hvor vi snakker sammen hele tiden. Hun ene har sagt " I love you sooo much Jannicke" tre ganger i dag, føler jeg meg velkommen? jepp! Og nettopp av den grunnen har jeg faktisk vært opptatt. Tiden jeg har brukt på blogging hver dag går nå til å tekste folk! Jeg har faktisk venner som liker meg for den jeg er, ikke fordi de føler de må ta seg av meg fordi jeg er ny. Og på grunn av nye jenter har jeg fått flere venner. Putslig kjenner jeg flere jenter i spansk klassen min, som jeg ikke hadde kjent om jeg ikke kjente de andre jentene. Helt ærlig, jeg har det helt fantastisk bra akuratt nå!

I tillegg har jeg prøvd meg på soccer, guess what? før første try outs dag fikk jeg melding av disse to jentene "GOOD LUCK WITH TRY OUTS!!!! TEXT ME HOW IT GOES!!!!!" Å nei, jeg overdriver ikke med utropstegnene.. I hver lunsj LER jeg, fordi jeg har det morsomt, ingen falsk latter, ekte latter. Jeg har endelig noen venner, som bryr seg, som sier hei i gangene, som hjelper meg med ting!

 

Jeg vet ikke helt hva jeg ville med dette innlegget, men hovedgreia skulle egentlig være når jeg har blogget mye, er det fordi jeg ikke har hatt noe å gjøre, fordi jeg ikke har hatt noen gode venner. Mens nå har jeg det helt supert, og jeg bruker heller tiden min på venner enn bloggen! Men skal selvfølgelig prøve å blogge mer, men her har dere grunnen for mitt fravær den siste tiden!

 

Nå skal jeg og Masa ut å gå litt, fordi vi føler for det, blogges!

 

-Hva synes du om innlegget?

 

-Jannicke

Halloween in America

Hei søte!

 

Tenkte å fortelle dere litt om hvordan halloween feiringen har vært her i USA. Kan vel starte med at ja, vi dekorerer husene for halloween! Ikke alle, vell og merke, men vi blant annet gjorde det. Skulle ta bilder av det med mye blåste bort før jeg fikk tatt bilde, siden treig som jeg er tenkte jeg at jeg skulle vente til dagen etter for å ta bilde, noe jeg ikke burde ha gjort. 

Forjehelg dro jeg, og en del andre utvekslingsstudenter fra Educatius på noe Halloweengreier. Det var utrolig morsomt for jeg fikk sett mine kjære nordmenn igjen! Fikk også sett Karianne og Sara som jeg egentlig skulle dratt til NY med, men som jeg møtte i NY første dagen. Sov også over hos karianne, å fikk møtt familien hennes. Må bare dele en kommentar som vertssøstra hennes som er fra Brasil spurte meg om mens karianne ryddet rommet sitt "Er det en norsk ting at man har rommet rotete?" Selvfølgelig på tull, for kariannes rom så ikke ut, og jeg fortalte at mitt heller ikke gjorde det, haha

Noen bilder fra forje helg:

Møte på hu jenta i midten, vi synes hun var så kul at vi tok bilde med hun! Hele gjengen er norsk forresten, utenom duden ved siden av meg, som er Italiensk!

 Jeg var forresten en hekst, men orket ikke bruke heksehatten hele tiden..

 

På selve halloween var jeg en svart engel, men har ingen bilder utenom et Masa la ut med meg, hun og hennes vennine. Men siden vennina hennes er med på bilde følte jeg virkelig ikke for å legge det ut siden jeg vet jo ikke om det er greit eller ikke. Etter at Masa og hennes vennine dro på knask eller knep dro jeg ut med noen av mine venner til Michelles hus, før en hel jentegjeng dro avgårde på knask eller knep. Her i Arizona, eller hvertfall her i Scottsdale, er det en del lukket nabolag, altså man trenger kode for å komme inn. Et av de nabolaga er også et av de beste nabolaga å gå knasp eller knep i, så siden ei av jentene kjente en som bodde i det nabolaget, og hadde koden bestemte vi oss for å gå der. Men vi måtte parkere i en park, siden det er jo veldig rart om det putslig kommer 4 biler å parkerer langs gata i et nabolag liksom. 

Når vi kjørte inn i parken fulgte vi bare etter Michelles bil, og putslig sier det pang. Vi punga begge forrhjula! For greia var nemmelig at om du kjører inn der du kjører ut, kjører du på sånne "nåler/pigger" som er der for å punge hjula om du kjører feil vei. Great. Så derfor endte vi opp med å prøve å fikse alt det, før Sydneys mor kjørte meg hjem, hvor jeg ble møtt av vertsmor Michelle som insisterte på at jeg måtte gå knask eller knep her i nabolaget. Etter 4 hus var vertsmor fornøyd og jeg kunne gå tilbake til, wait for it, spansk øving og gjøre ferdig et fysikkprosjekt <3<3<3 ...

Må også vise dere min vakre pumpkin<3<3 for ja, det gjorde vi også, forje søndag! Det var først utrolig kjedelig, slitsomt og irriterende. For du må grave opp alle de "tråene" inni gresskaret, sortere frøene fra dem, og det tar evigheter skal jeg love dere. Men selve motivlaginga var gøy, å kan vel si at jeg er passe fornøyd med min!Driter i Janteloven, mitt gresskar er bedre enn ditt :**<33

 

 

-Hvordan var din halloween?

 

-Jannicke

Desert museum in Tucson!

Hei søte!

 

Jeg vet jeg ikke har blogget så mye denne uka,  men det er mye som har skjedd. Har vært halloween, vært på is hocey game(haha det hadde dere vel ikke trodd om meg), fått meg noen nye venner og egentlig hatt det helt supert! 

Men jeg har jo helt glemt bort å blogge  om hele turen til Tucson så tenkte å blogge et siste innlegg om turen i Tucson. Vi dro nemmelig på et desert museum mens vi var der, noe som var veldig koslig. Vi fikk se alle dyr som bor i ørkenen her i Arizona og Onkelen til vertsfar lærte meg mange triks om hvordan man tar gode bilder, så det var egentlig det morsomste, å prøve ut nye teknikker med kameraet. Vi hadde også en bok som vi stempla med dyrefotspor etterhvert som vi gikk rundt! Kan vel legge ut litt bilder, siden jeg har en haug av dem!Vet at bildene kom litt random, men det for så være. Hadde det utrolig fint hvertfall.

 

Nå skal jeg blogge litt om halloween og resten av uka, så stay tuned people! 

 

-Hva har du gjort i dag?

 

-Jannicke

 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits