SLEP test: Check!

Hei søtinger!

Da er endelig SLEP testen unnagjort. Den varte i 1Time og 15 min, så tok sin tid. Noe jeg da brukte en søndagskveld på. Jaja, den måtte jo gjøres, og da er jo den ferdig! Til alle fremtidige utvekslingsstudenter som lurer på om den er vanskelig, nei. Eller enkelte deler var litt vansklige. Men liksom det var multiply choises og ja haha. Dere kommer til å klare den fint alle sammen! Promise!

Bilde er ikke tatt fra testen min. Fant det på google, men var noe lignene selve testen så ut. I tillegg til svararket fikk man en bonke, jeg snakker BONKE med ark som var oppgaven. Her snakker vi 42 sider folkens. Men de fleste var det kun 2 bilder på osv. Dere skjønner det når dere selv tar testen hvis dere må det! 

Ironisk nok, i skrivende stund fikk jeg tilbake testresultatet. 6 feil...haha. Jaja, men må bare skryte av Into, sendte prøvesvarene mine til dem for litt siden mens jeg var på skolen og fikk tilbake resultatet nå! Ikke værst! Siden jeg bare skriver masse rart her nå, tror jeg nok jeg avslutter dette innlegget her nå!

 

-Har du tatt SLEP-testen?

 

-Jannicke

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits