Teen mom

Hei søte!

Som dere kanskje vet eller ikke vet så tar jeg Child development. Altså det faget hvor man lærer om barn og hvordan de utvikler seg. Om du også er en disny channel fan som jeg er så er dette faget som London og maddie i "Zack og Cody" tar når de har en baby de passer på.

4.november skal jeg passe på en dukke som om det var en ordentlig baby. Den trenger mat, omsorg, skifte bleie, gråter midt på natten og alt sammen. Heldigvis er det kun for en dag, så neste dag er det rett til Ms. Paul å levere babyen tilbake.

Men om ikke det var nok har vi også et egg å passe på. Mitt egg er jente og heter gabriella, så vi må lage en liten bok til egget så på mitt står det "baby gabby" og inni må lærerne i alle fagene krysse av for at jeg har egget med meg, yep..


Satser må at dette blir morsomt og ille bare fullstendig kleint å gå rundt med et egg hele skoledagen en hel uke.. Haha jaja, er en opplevelse hvertfall.-har du prøvd en slik dukke før?

-Jannicke

Tucson part 2

Hei søte!

Tenkte å dele litt flere bilder fra turen vår til fjellet. Det som var litt interessant var at to gutter hadde stumpa røyken sin i skogen, men ikke helt. Dermed brant stoooooore deler av skogen opp, kun pga en ikke ordentlig stumpet røyk.. Så folkens stump røyken deres! Dette gjorde da at når man er på toppen av fjellet kan man se ganske langt, siden trærne ikke er i veien lengere. Vi kunne faktisk se helt over til Mexico, sånn langt utti der. Utrolig nok!Tror dette et sted er Mexico! Sånn langt baki der.

Myggstikk på beinet, deilig!

 

-Hva har du gjort i dag?

 

-Jannicke

Fall in Tucson

Hei søte!

Takk til idapida som gjesteblogget for meg<3 Hadde rett og slett ikke tid, skjedde noe hver dag denne helgen. På søndagen dro vi opp på et fjell og fikk se skikkelig høst! Endelig noen trær med blader, som falt så flott av. Var utrolig fint, og selvom jeg hjemme hadde ikke brydd meg, så er det faktisk utrolig fint med høst når du sitter her i Arizona, midt i ørkenen og ikke har noe tegn på høst utenom at det faktisk er mennesklig å gå ute for tiden. Tok selvfølgelig en del bilder, så tenkte å dele noen med dere! Blogger senere om resten av turen.

 

-Hva synes du om bildene?

 

-Jannicke

Opplevelser og minner

Hei alle sammen! :)

 

Jannicke har høstferie (eller fall break som de kaller det der borte) og er på helgetur til Tucson, så dette inlegget er det stesøsteren hennes som skriver. Jeg heter altså Ida Martine og er 15 år for de som ikke viste det. Jeg har egentlig kjent Jannicke hele livet. Men det er ikke meg dette innlegget skal handle om. Jeg skal skrive litt om hva jeg og Jannicke har opplevd opp gjennom årene.

 

Jeg og Janncike har opplevd og gjort veldig mye sammen. Familien vår er også er veldig glad i å reise rundt og oppleve nye ting, og begge to syntes det er veldig spennende. Det er sikkert en av grunnene til at Jannicke hadde lyst til å dra på utveksling. Men tilbake til å reise. Den aller første ferien (reisen) vi var på sammen var til Tyrkia. Det var også første gangen Jannicke skulle fly. Vi har også vært på øyhopping med seilbåt i Hellas, nydelig ferier (tre ganger) på Algarvekysten i Portugal ,og vi har vært på interrail, som vil si at du reiser rundt med tog. Vi har også vært på mange andre ferier og reist mye rundt, men disse 4 reisene er de jeg husker best. Men den jeg husker aller best er vell da vi var på interrail. Kanskje ikke så rart siden det var i Sommer, men det var også den reisen der vi opplevde mest.

Vi dro først til barcelona med fly. Der var vi på den eldste resuranten i Barcelona som enda er i drift, tok en gondol bane som gikk over byen, og vi besøkte en kjempe svær cathedral, Sagrada Familia. Vi dro også på et stort matmarked der vi begge sikkert  tok over 200 bilder av mat og frukt. Så dro vi til kysten av frankrike. Vi var i så mange byer i Frankrike at jeg ikke kan huske navnet på alle. Vi så også en etappe av Tour de France og vi "tok bilde" med Edvald. Så reiste vi videre oppover til paris. Og høydepunktet med Paris var vell Eifelltårnet. Vi var også på Louvre (der hvor Mona Lisa og mange andre kjente malerier er) og Notre Dame. Jeg er sikker på at det er mange av dere som har sett "Ringeren i Notre Dame". Så tok vi turen videre til London. Vi tok båten over den engelske kanalen og så tog videre til London. Vi shoppet for det meste i London, men vi besøkte også Buckingham Palace, Big Ben og London Eye. Vi hadde kofferter på den turen, og noe vi begge ble veldig lei av var å bare koffertene våres opp og ned trapper på alle togstasjonene vi var på. En av tingene jeg husker godt i hvertfall. 

 

 

Portugal 2006Hellas 2008 


Portugal 2012Paris/interrail  2013

 

Men selv om borte er bra, er hjemme best. De aller beste minnene vi har sammen er de vi har hatt hjemme eller rett og slett i Norge. Sånne ting som å stå på badet og pusse tenna samtidig som vi synger, og camper alltid ute om sommeren er noe vi har gjort hvert år. Vi har også vært på Justin Bieber konsert sammen og vi var også i Oslo første gang Justin var  i Norge. Og hatt mange fine turer på hytta der vi har sunget Justin Bieber sanger så høyt vi kan. Vi har også vært brudepiker i bryllupet til moren min og faren til Janncike. Skiskyting har vi begge to holdt på med i veldig mange år. Vi har vært med på ungdomens holmenkollrenn som er uoffisielt NM og uoffisielt NM på Liatoppen og blandt skiskyttere og langrennsløpere er det to veldig store renn. Alt i alt har vi opplevd veldig mye sammen. Og jeg håper vi også får veldig mange fler minner :) 


Bryllup 2007

Skiskytter-renn 

 

 

Håper dere likte innlegget :) 

 

- Ida Martine
 

 

 

Tucson!

Hei søte!

Fall break begynner å nærme seg slutten, men har enda helgen igjen. I dag drar hele familien avgårde til Tucson for å besøke noe familie, og vi blir der hele helga. Dermed blir det nok ingen blogging fra meg resten av helga, med mindre jeg rekker å skrive ferdig noen innlegg som jeg kan poste mens jeg er borte. 

Tucson er et sted her i Arizona som ligger ca 2 timer unna, så da blir det roadtrip senere i dag! Av en merkelig grunn elsker jeg å sitte i bilen. Synes det alltid har vært så koslig, og er ganske behagelig egentlig å legge seg godt til rette i en bil og bare sove, og putslig når du våkner er du et helt annet sted! Merkelig, I know

// arkivbilde fra bilturen til Slide Rock!

 

 

-Hva skal du denne helga?

 

-Jannicke

Svar på leserspørsmål -College eller Au Pair?

Hei søte!

Under spørsmålsrunden fikk jeg dette spørsmålet, og siden det er litt mer rettet til personen som stilte det enn sånn generelt, tenkte jeg rett og slett å svare på det i et eget innlegg. Må bare starte med å si at jeg er ingen ekspert på utveksling, men jeg kan jo en del, og siden jeg også har en liten drøm om å være au pair senere også, så har jeg jo litt kunnskap om det. 

 

Hei! vurderer å reise til USA neste høst! Men jeg går nå påbygg, og er blitt 18 år så kan derfor ikke gå high school programmet.. Litt kjedelig, fordi jeg føler de har så gode ordninger osv. innenfor det, men men! Så jeg vurderer da å reise gjennom enten explorius eller IBS (STS) og ta eventuelle karriere relaterte fag osv. Men tanken om au pair har også slått meg, så er veeldig usikker! 

- Hva tror du er best, reise på utveksling (i mitt tilfelle college) eller jobbe som au pair? 

- Har lest gjennom Explorius nettsiden, når det gjelder søkingen osv. Men det virker så utrolig komplisert! Så ja, kort sagt vil du anbefale dem? Og tror du de har et like godt opplegg rundt college-programmene som high-school?

 Finner ikke så mange blogger osv. rundt dette heller, så er så utrolig usikker! Setter derfor pris på svar:)

 

 

Svar:

 

Om det står mellom college og au pair så kommer det helt ann på hvordan du vil oppleve den amerikanske kulturen. Som en college student får du oppleve kulturen gjennom en collegestudents øyne. Du får møtt mange på din egen alder, bodd på et campus (om du ikke velger å leie leilighet ellerno da), men her har du da ingen amerikansk familie som kan vise deg kulturen sin. Men om du får gode venner så er det nesten garantert at de vil invitere deg på thanksgiving og de amerikanske høytidene!

Om du velger au pair så er jo hovedoppgaven å passe på barn. Du vil få en annen opplevelse fordi du bor i en amerikansk familie, men isedenfor å gå på skole passer du barn! Familien vil nok gledelig vise deg litt amerikansk kultur, men det er jo ikke hovedgrunnen til at du kommer, det er jo egentlig å jobbe. Men du får jo lønn, og en del fritid så du får nok en super opplevelse her også. 

 

Jeg personlig synes begge deler høres bra ut, men om du ønsker å vite mer om college i USA anbefaler jeg deg å lese bloggen til Charlotte HER. Hun var på utveksling i Nebraska, og studerer nå på college i Washington state. Vil også anbefale å sjekke SONOR sine sider og dra via dem om du skal på college!

 

Jeg vet ikke helt om dette var et godt nok svar eller ikke, men som sagt, jeg er ingen ekspert og snakker kun utifra hva jeg vet, har hørt eller har lest forskjellige steder!

 

-Noe mer du lurer på ang college eller au pair?

 

-Jannicke

Svar på spørsmål -Generelt om utveksling

Hei søte!

 

Dette innlegget blir veldig langt, siden det var utrolig mange spm om utveksling generelt, creds til deg som gidder å lese alt!

 

Hvis du hadde valgt igjen, ville du dratt da også?

Ja, absolutt!

 

Hva er det værste og det beste med utveksling?

Beste er at du lærer så utrolig mye om deg selv, får møte nye mennesker og lærer en helt annen kultur og språk. Det værste er vel egentlig at det er så mye som dukker opp som du ikke var klar over, som at putslig står du der og ikke får godkjent året (jeg får det nå, men om det ikke var for en sta Jannicke som dukket opp på rådgivers kontor for å bytte fag typ 4 ganger på en dag, hadde jeg ikke fått det godkjent).

 

Hvordan er det med drikking og festing på utveksling? Vet det egentlig ikke er lov, men vet du om det er vanlig å gjøre det likevel?

Jeg tar ikke sjangsen på å bli sendt hjem på grunn av festing og drikking så holder meg unna det.

 

Vet du noe om hvilken organisasjon man bør reise med, EF, Explorius, STS osv?

Altså, jeg reiser jo med explorius, så vil jo anbefale dem. Men de fleste organisasjoner er ganske like så vil vel si at det ikke har så mye å si. Uansett samarbeider alle med underorganisasjoner, og det er underorganisasjonen som finner familie og skole til deg. Og det er de som skal hjelpe deg om du ikke trives osv. Så kommer helt ann på dem. Eneste jeg ikke vil anbefale er EF, fordi de har utrolig mange studenter de tar inn, så er mange som ender opp i familier som ikke burde vært godkjent engang. Men det kan selvfølgelig skje om du drar med andre organisasjoner også.
 

Hva koster utvekslingen, og hvor mye har du i lommepenger?

Det kommer helt ann på hvem du drar med. Men koster alt fra 60 000 til 80 000 om du drar på vanlig program. Select koster mer, fordi du betaler skolepenger. Men samtidig for du mer stipend også, noe som hjelper. Jeg får 2000 kr hver måned av mamma og pappa!

 

hva må du fylle ut i søknaden?

Personlige opplysninger, hvorfor du vil dra osv, personlige opplysninger om familien som yrke og alder, interessene dine, legge ved bilder, skrive brev til familien og så må du ha masse ark som legen fyller ut? (du får et viss hat forhold til alle mulig papirer som må fylles ut og sende inn når du som meg, har fylt ut søknaden to ganger)

 

Når ble du godkjent og hvor lang tid tok det fra du ble godkjent til du fikk underorganisasjon?

For dere som ikke leste bloggen min fra starten, så søkte jeg først hos explorius, deretter into, og valgte into av disse to. Før jeg noen mnd før avreise byttet tilbake til explorius igjen. Av into ble jeg godkjent rett etter møtet, og fikk søknaden med engang og underorganisasjon kanskje 1 uke etter? Explorius fikk jeg mail sånn 2-3 dager etter at jeg hadde en uke på å bestemme meg. Vet at med explorius, om du er tidlig ute må du vente en stund, så får du underorganisasjon og så søknaden.

 

Hvor lang tid tok det før du fikk søknaden?

Se ovenfor.

 

er du fornøyd med underorganisasjonen din?

Ja, Educatius fant en fin familie til meg og har ordnet opp med fag for meg. (de fikk meld meg på et online fysikk kurs, som jeg etter mye om og men fikk byttet om til fysikk i klasserom på skolen med de andre folka på skolen) Så er fornøyd hittil.

 

Tok du statsvalg?

Første gangen, nei. Tok regionsvalg, sørstatene og havnet helt nord i NY. Bra jobba ISE..(underorganisasjonen jeg hadde)

Med select velger du skoledistrikt, så valgte jo sånn sett stat også.

 

er du fornøyd med dit du har kommet?

JA!

 

hvorfor legger utvekslingsstudentene på seg iløpet av året egentlig?

Fordi du spiser mer junk enn du gjør i Norge! Neida (joda). Men helt serr, en grunn er rett og slett fordi maten her er laget annerledes, så kroppen din er ikke vant med det og du legger automatisk på deg litt. Deretter kommer all sjokoladen og maten familien din i Norge sender deg, og the fact that her er det mye enklere å spise dritt mat. Til og med jeg som bor i vegetarianerfamilie spiser crap, fordi vi har f.eks. prezels, cookies osv i skapet?

 

hvorfor reiste du på utveksling?

Standardsvaret er vel fordi jeg vil oppleve en ny kultur og lære språket bedre?

 

hvorfor USA?

Hvorfor ikke? Neida, men vet at mange synes usa er ganske standar, og jeg synes vennina mi er mer modig som dro til argentina. Skulle gjerne dratt til et annet land ene USA jeg og, men jeg vil først få oppleve den amerikanske drømmen, og kan heller flytte til andre land senere i livet.
 

hvorfor valgte du explorius og ikke into?

Rett og slett fordi Into og ISE (underorganisasjon) f*** opp hele søknaden min, så når jeg valgte sørstatene valgte de å sende meg helt nord i NY. Her kom jeg på en skole som ikke hadde matte som tilsvarte S1 engang. De hadde altfor lett 2P, eller alt for vansklig R1. De andre fagene var vi ikke helt sikre på at vi kunne godkjenne heller. Snakket med rådgiver om alt sammen. Familien var grei, så var ikke noe galt med dem. Men vet ikke om det var Into eller ISE som rota det til, men ingen ga meg beskjed heller om «unskyld, vi rota til regionsvalget ditt», det var mer «det er sånn som skjer» etter at jeg fikk familie og spurte hva som hadde skjedd..

 

er du fornøyd med explorius?

Ja

 

når fikk du vertsfamilie?

Første gangen, i påskeferien. Andre gangen var mens jeg var i London! Som var i slutten av sommerferien engang.

 

kan du skrive et mal til brevet til vertsfamilien?

Har alt skrevet et innlegg med tips, du finner det her

 

Har du hørt om noen som går dans, og tar andre året i USA? Reiser de med explorius?

Mener jeg faktisk har hørt om det. Du må da reise med Select High School, tror det er noen skoler i Cali som har dans, men er ikke helt sikker så ring gjerne explorius å hør med dem!

 

Har du hørt om noen som går musikk, dans, drama, idrett eller media som har dratt på utveksling, og fått året godkjent?

Hørt om idrett og media! Men om du har disse tingene, altså musikk, dans, drama eller idrett må du nok på Select program enten til Explorius, mener STS har det eller Into. Into har et eget program for folk som går Idrett om jeg ikke tar helt feil. Men det er ikke til USA da.

 

Gikk det bra og skifte organisasjon? Hvordan var den prosessen?

Det gikk helt fint. Pappa ringte, brøyt avtalen, mens jeg og mamma begge snakket med Explorius. Siden jeg alt hadde søkt der fra før trengte jeg ingen intervju og fikk søknaden og informasjonen jeg trengte kjapt.

 

Kan du lage et lite innlegg om hvor mye du pakket til turen og hva vi bør ha med?

Det kan jeg, men altså jeg pakket kvelden før. Ikke dagen før, men kvelden før. Var en litt stresset mamma kan du si. Og jeg overlevde selv om jeg glemte ting som jeg kommer på nå at jeg burde tatt med. Blant annet fant jeg ut i NY at jeg glemte Bher, så hadde kun min knæsj rosa BH jeg hadde på. Løste det med å shoppe på VS, hehe. Følte det var en god nok grunn til å kjøpe litt der. Men skal få skrevet et innlegg om hva man bør huske å pakke!

 

Var det noe problem at du valgte skole, og deretter fikk familie. Isteden for at du hadde fått familie først, og skole etterpå om du skjønner? (hørt at familiene pleier å matche bedre om du velger familie

 

Det er kun på select man kan det. Å man velger skoledistrikt, ikke skole. Så siden min familie valgte meg, fikk jeg Desert Mountain som skole. Så man velger ikke skole, man velger distrikt, å deretter bestemmes skole utifra hvor vertsfamilien bor.

 

 

 

-Noe mer du lurer på ang generelt om utveksling? 

-Jannicke

IHOP

Hei søte!

Det hele startet med meg og Masa som ble tvunget av vår kjære vertsmor til å dra på et museum om the indians, noe som var helt greit. Deretter skulle jeg og Masa finne et sted å spise, så hun søkte etter Resturant på Google Maps, og det eneste som dukket opp var IHOP ( international house of pancakes) og siden det bare var 6min unna dro vi ditt. Etter typ 10min begynner Masa å se veldig på kartet på mobilen og sier "why is it like 20min from here when it was 6?" Å så gir hun meg mobilen å smart som jeg er finner jeg ut at vi går jo i helt feil retning, så etter en 40min walk, var vi endelig framme.

Da var det jo bare å finne ut, hvilke pannekake? Hun som jobbet der sa vi kunne ta "half/half" sa bare ja, og dette ble jeg servert:

Omg så mett..

Var hvertfall en opplevelse, og kan si at at sjokolade pannekaker er bare NAM!

Nå blir det natta på meg, så god morgen til dere morgen til dere i Norge!

-har du spist på IHOP?

-Jannicke

Svar på spørsmålsrunde - Skole

Hei søte!

Aller først, jeg har fått nytt design! Header er på vei, må bare lage en først. Har heller ikke puttet noen linker inn enda, men skal fikse alt etterhvert. Hadde en del spørsmål om skole, så tenkte å ha forskjellie kategorier på svarene denne ganger, så første runde er alle svarene på skolespørsmålene!

 

Hvordan går det på skolen, er det vanskelig?

Det går faktisk kjempebra. Eller, sliter selvfølgelig litt i fysikk og kjemi, men jeg gjør det egentlig ganske bra synes jeg!

 

hva er de største forskjellene på en amerikansk og norsk skole?

De største forskjellene er vel at du bytter klasserom hver eneste time og at du har de samme fagene hver eneste dag. Her er det nemlig slik at lærerne har sitt eget klasserom, som da ofte er litt mer personlig, f.eks. i spansk klasserommet henger det en del spansk ting, men også flagget til Chile fordi læreren dro på utveksling til Chile. Hun har også et familiebilde på veggen, noe du aldri ville ha funnet i et norsk klasserom. Så her er det elevene som bytter klasserom hele tiden. Vi har også samme fag hver eneste dag, i samme rekkefølge, hele året. (med mindre du har et semesterfag, da bytter du det faget med et nytt semesterfag etter jul) Vet at dette er forskjellig fra skole til skole, noen har kun 4 fag, og bytter ut alle etter jul, noen har A og B dager osv.  

jeg har tysk og skal reise til usa neste år. må jeg ta opp faget når jeg kommer hjem igjen?

Mest sannsynlig ja, men jeg vet om flere som har fått tysk her nede. Kommer ann på skolen du ender opp på. Men ut i fra det jeg har hørt er tysk nivået her nede utrolig enkelt, så vet ikke om de som tar tysk her får det godkjent eller ikke. Har også hørt at noen tar tysk online, så de slepper å ta det opp når de kommer hjem, så det er jo alltids muligheter.

har norsken blitt verre?

JA,JA,JA.. Skypet med Linn som er i Argentina for noen uker siden, når vi begge glemmer norsk funker det jo bra å snakke.. Vi begge ble sånn «Ehh, hva er det ordet på norsk a?». Merker også at om jeg skyper eller snakker norsk utenfor rommet mitt (altså på skolen, i bilen ect) så snakker jeg ikke norsk som jeg pleier, jeg har fått en litt mer «bondedialekt» ellerno, ikke spørr hvorfor? Men om jeg snakker med familie eller venner på skype fra rommet mitt snakker jeg helt normalt slik jeg gjorde før jeg dro. Merkelig det der.


hvordan går fysikken?

Nja. Det går vel helt greit. Dette er jo et vanskelig fag, og er jo faktisk på nivå som den norske fysikken. Helt ærlig håpet jeg at den var lettere, men at jeg fortsatt fikk det godkjent, men når jeg har snakket med venninna mi hjemme i Norge som tar fysikk fant vi ut at vi har om akkurat det samme. Hun har til og med hjulpet meg med fysikklekser! hehe


syns du det er vanskelig siden du hadde p ifjord?

Egentlig ikke. Men merker at ting jeg lærer i matte her, har jeg stor bruk for i fysikken. Og det er jo ting som folk lærte i T i fjor. Det som er mest vanskelig er når læreren spørr hvordan regner man ut dette, bruk blabla, og jeg ikke skjønner hva «blabla» er, fordi jeg ikke kan språket. Men han er veldig forståelsesfull, så får den hjelpen jeg trenger.


hvordan tror du matten kommer til å gå når du har gått glipp av ganske masse? eller har dere likt som i norge?

Helt ærlig så tror jeg det kommer til å gå kjempebra, for tror vi har mye av det samme som i Norge. Vet jo at S1, som er det jeg tar nå, skal være mye repetisjon av T-matte, og det er hvertfall det jeg tar nå, så det lyder jo bra!


hvis man har 3 i engelsk her hjemme i norge vil du anbefale å reise selvom?

JA! Det er jo en grunn til at du kommer hit, for å lære engelsk! Og unnskyldninger som «jammen jeg suger i engelsk» «Jeg tørr ikke snakke engelsk» «jeg er den værste i engelsk i klassen» LOL, europeere og nordmenn generelt er kjempegode i engelsk sammenlignet med andre. Hørt en brasilianer, eller en koreaner snakke engelsk? Da vil du innse at selv om du har en 3er i engelsk hjemme, så er ikke engelsken din så verst allikevel. (Nå må vi ikke ta alle brasilianere og koreanere under en kam, men vet om en del brasilianere som ikke er så gode, og vertsøss har ei fra korea som kun kan noen ord engelsk)


Tror du at du får året godkjent?

Har alt fått forhåndsgodkjenning av alle fag, så med mindre rektor ombestemmer seg av en merkelig grunn, så får jeg året godkjent! Har bare endret timeplanen typ 4 ganger..


Hvilke fag skal du fortsette med i norge?

Kjemi2 og S2, og så dropper jeg fysikken. Er ferdig med spansk etter dette året så dropper det og. Velger heller biologi! (Nerd much?)


Hva er forskjellene mellom High School og vgs?

 

Se svar lengere opp J

 

 

-Noe mer skolerelatert du lurer på?

 

 

-Jannicke 

Roadtrip to Globe!

Hei søte!

Vet jeg "lovet" dere at jeg skulle svare på spørsmålsrunden i dag (søndag). Men så dro vi til Globe aka en liten by i ingenmansland, siden vertsmor måtte besøke noen utvekslingsstudenter hun er områdsrepresentant for. Vi tok den lange veien til, så vi fikk se masse forskjellig. Noe som var ganske koslig. Derfor har jeg ikke fått tid til å svare på spørsmålsrunden enda, men pga tidsforskjellen er det fortsatt søndag her, så kanskje jeg rekker å svare på den i løpet av kvelden!

Så, idag satt vi oss i bilen og kom hjem etter en del timer. Kjenner det har blitt mye sitting i dag, men jaja. Er vel egentlig ikke så mye interessant å fortelle dere, annet enn at jeg kan vise dere litt bilder fra turen. Skal ikke være klein å si "bilder viser mer enn tusen ord" for kan ikke si at du kan "lese" så mye ut av disse bildene, haha

Dette skjer når man ikke oppfører seg, upsi

 

Mens vi kjørte så jeg putslig en stor edderkopp. Kødder ikke engang, den var stor! Og like etter så jeg en til, så vi stoppet, Masa løp ut av bilen og begynte å ta bilder, haha. Så om du er redd for edderkopper, IKKE SE. 

 ...

 

 

Det var en gangske koslig tur, selvom det tok en evighet. Hadde ikke så mye annet produktivt å gjøre, så hvorfor ikke? 

Må også si tuen takk for alle søte kommentarer på forje innlegg, varmer veldig<3

 

-Hva har du gjort/skal gjøre i dag?

 

-Jannicke

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits