SLEP-test!

Hei søte!

Lenge siden jeg har oppdatert nå. Men er ikke noe som skjer på utvekslingsfronten annet en at jeg mailer fram og tilbake med Into og spørr om alle mulige rare ting. En av dem var om jeg måtte ta en SLEP test, har lest om mange andre som har måtte ta den og da fikk jeg den tilsendt på mail. Så denne bare tar jeg hjemme når det passer meg! Jeg trodde kanskje det skulle være litt strengere, vet om noen fra explorius som har gjort det på et sånn møte de har, og da følels det jo ut som en skikkelig test. Mens jeg som tar den hjemme, blir ikke like nervøs liksom. Null stress liksom. Jaja

Fikk hvertfall litt info om hvordan jeg skal gjøre det og at den tar ca 1 time og 15 min tror jeg det var. Når jeg først fikk den ble jeg litt sånn oii, engelskprøve ææ. Men grunnen til at de ber oss ta denne er fordi noen skoler i usa krever at vi tar en slik at de vet at vi kan engelsk og faktisk kommer til å klare oss på skolen. I tillegg tror jeg de kan bruke denne prøven til å argumentere for at du f.eks. må være junior. Men Det er IKKE bare denne testen som avgjør dette tror jeg. Har også mye med hvilken skole du kommer på, når du er født osv på om du blir senior eller junior.

Selve prøva vet jeg ikke hvordan er, i og med at jeg ikke har orket å tatt den enda. Chiller heller litt med livet først, haha. jk. Gruet meg egentlig litt til denne SLEP testen, men så fortallte ei som har dratt tidligere at det var null stress, siden jeg er nordmann kommer jeg til å klare det kjempebra. For håpe det! Tror ikke skolene nekter å ha meg fordi jeg er for dårlig i engelsk, for nordmenn generelt kan godt engelsk. Men jeg er redd for at de skal ha det som eneste grunn til å la meg være junior. Ikke at jeg tror det kommer til å skje. Er vell de andre elempentene som spiller mer inn på det Junior/senior greiene! 

 

Btw, ser det er mange innom, men ingen kommentarer! Sleng gjerne inn en kommentar, litt mer inspirerende å blogge da. Og gjerne tips om hva dere vill jeg skal blogge om!

 

-Hva vill du jeg skal blogge om?

-Har du tatt SLEP testen?

 

-Jannicke

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits