ISE som underorganisasjon!

Hei!

Da tenkte jeg og bare ha en liten oppdatering, altså skjer ikke en dritt på utvekslingsfronten, annet enn at jeg får ISE som underorganisasjon og at søknaden blir sent ned i oktober! Jeg har ikke noe erfaring eller hørt da, om noen av underorganisasjonene men håper at ISE har gode folk som finner en fin familie til meg!

Det som er bra med ISE er at de arrangerer turer rundt omkring i USA! Det er det ikke alle som gjør, noe jeg ble glad for at ISE gjorde! De arrangerer turer til Hawaii, California, Western tour og New York! Håper pappa og mamma lar meg få være med på hawaiitur! Haha, hvem vill ikke det liksom? Og til dere som drar med en organisasjon som ikke arrangerer turer er det alltid håp, Explore America og Belo USA . Her kan man bestille turer til f.eks. Hawaii! Eneste forskjellen på at organisasjonen som arrangerer og belousa f.eks. er at med belousa kan alle være med mens den andre er det bare elever som reiser med ISE som drar! Begge deler koster selvfølgelig ekstra penger og er helt frivillig!

Jeg håper at jeg får tatt en tur til Hawaii! Er jo bare å begynne å spare, er det ikke? 

 

 

Litt Hawaiidansing hadde vært gøy! Bilde hentet fra google

 

-Har du hørt noe om ISE, positivt eller negativt?

 

Jannicke

Rådgiver!

Hola mis amigas. Prefiero hablo en Espanol<3

just kidding, er ikke helt sikker på hva jeg skrev der engang haha, men lenge siden jeg har oppdatert nå. Kanskje fordi det ikke skjer så mye, men har skjedd litt da. Jeg har snakka med rådgiver, eller hun hadde møte med alle som skulle på utveksling. Fikk ikke så mye ut av det fordi hu snakka så mye om organisasjoner og om man er klar for å dra på utveksling, så sitter jeg der og har alderede sendt søknaden, og betalt første del så har liksom ingen vei tilbake...

Det jeg fikk ut av det da, er at jeg må ta matte som tilsvarer den matten jeg trenger når jeg kommer hjem og 2 programfag jeg kan fortsette med. Siden jeg hadde spansk på ungdomskolen kan jeg bare drite i det egentlig nå, men også i usa! Trenger ikke ta det og på vitnemålet vill jeg få "fritatt pga utlandet" eller noe sånn så hvis jeg failer hardt dette året gjør ikke det så mye! Når det kommer til historie og norsk sa hun at det får vi nok ikke tid til og kan egentlig bare drite langt i det fordi vi mest sannsynlig kommer oss inn i det igjen i 3klasse. Men lurt å lese litt av pensum før man starter da. 

En ting som er litt dumt med vår skole er at jeg er ikke sikra og komme tilbake. Jeg er sikkret skoleplass, men ikke på st hallvard.. Men håper det skal gå bra. Ordner seg for snille jenter!

Har også fått tilbakemld på søknaden min, at den var kjempeflott! haha det var jo hvertfall bra!Har nesten ingen bilder på denne skolepcn haha, så ble et random et av meg og min potet <3

 

Men jeg lurer på, noe dere vill jeg skal skrive om? Om utveksling, søknaden, mine tanker hva som helst!

Og er du sikkret å komme tilbake på samme skole?

 

Jannicke

 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits