Takk for meg + Ny blogg!

Hei søte!

Da må jeg nesten takke alle som har fulgt med på denne bloggen gjennom hele året mitt. Kommer nok ikke til å slette bloggen, siden det er jo et slags minne fra året men jeg kommer til å blogge på en annen blogg, i og med at dette er en utvekslingsblogg! 

Det har vært et fantastisk år, som jeg aldri vil glemme!

 

Om noen er interessert i å lese den nye bloggen finner dere den HER! Har blandt annet skrevet om hvordan det er å komme hjem, så ta gjerne en titt!

 Du kan også komme til bloggen ved å trykke på bilde! Håper dere alle tar en titt!

 

 

-Jannicke

Home

Hei søte!

 

Da er jeg endelig hjemme etter en utrolig lang reise. Det hele startet med at jeg og Lila hadde en sleepover, før vi våknet, ordnet oss og dro avgårde på flyplassen. Å et lite OBS til andre utvekslingsstudenter; å si hade til en god vertsfamilie er noe av det vanskligste du må gjøre!! Jeg sto å grein mens jeg klemte Lila, deretter sa jeg hade til Lucy som var litt mer opptatt av å drikke starbucksen min enn å si hade, hehe. Så var det å si hade til vmor, vi sto bare å holdt rundt hverandre og gråt...Bilde vmor la ut etter at jeg hadde dratt!

 

Deretter var det en lang tur til NY. Her møtte jeg putslig Sam, som jeg spilte fotball med på DM soccer! Deretter måtte jeg finne koffert, gå ut av hele flyplassen, finne flytog, så gå inn og sjekke inn resten av ruta. Da fikk jeg beskjeden om at mitt fly til London var forsinket og jeg ville derfor ikke rekke flyet til Oslo så han fikk booket meg inn på et tidligere fly. Jeg hadde dermed 30min på å løpe gjennom security og finne gaten før den lange turen til London sto for tur. Fra London til Norge er det jo kun 2 timer, men de varte lenge assa. Føltes ut som en evighet, sikkert fordi jeg var spent på å møte mamma og bestevennene mine igjen!


Ignorer trynet mitt, dette er etter å ha gråti et par (10) ganger og 18 timers reise

 

Jeg er endelig hjemme og det føles bare sykt rart. Virker som jeg aldri dro, og utvekslingsåret blir mer som en god drøm...

 

-Jannicke

I'm coming home, I'm coming home, tell the world that I'm coming home!

Da var eventyret over. Om 8timer går flyet mitt fra Phoenix og lander i Norge dagen etterpå kl 4! Skal bli godt å komme hjem, men vil helst ikke dra fra min kjære vertsfamilie...

Igår dro Ida, Jon og Sandra med meg til vfamilien hvor vi badet og spiste pizza før de dro tilbake til hotellet og jeg ble her. Nå er egentlig kl 4 på morran men jeg er fortsatt våken siden Lila og jeg har sleepover hvor hun tar halve dyna og MÅ ha på tvn så her går det i Disney junior! Veldig koslig da. Er også ganske spent på flyreisen, endelig er jeg ute å flyr igjen!

Putta lucy oppi kofferten når jeg pakket, Hehe! Hun likte det hvertfall, og for min del kan de begge to bli med meg til Norge!

Anyway dette blir ikke et så veldig meningsfylt innlegg, men jeg er hvertfall hjemme i morra, og sier nå over og ut før jeg enda en gang prøver å få sove litt!

-Jannicke

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits