Ambassaden

Hei søte!

I går var jeg på ambassaden, noe som tok en evighet. Våknet kl 7, og var hjemme igjen i 2-3 tiden! 

 

Dagen startet med at jeg og pappa dro inn til Oslo, og prøvde å finne Explorius sine kontorer, noe som ikke var like lett. Etter litt gps bruking, og en telefonsamtale fant vi frem til slutt. Her møtte jeg Idun (kontaktperson) som ga meg den orginale I-20, og litt info om avreise. Hun fortalte at om jeg valgte Jetpack drar jeg 3.august, om jeg velger vanlig postgang er avreise usikkert, og samme med NY campen. Jeg har valgt jetpack, og Idun har booket meg inn på avreise på lørdag. 

Jetpack er noe som er veldig dyrt, kan fort komme oppi 3000 ++ om du bor utenfor oslo og akershus. Jeg bor jo i Buskerud, i lier, og hit hadde det blitt noen tusen, men jeg skal derfor sende det til Explorius, og bare ditt (som er liksom 15 min å gå fra ambassaden) koster det litt over 800 kr. Derfor kommer en fra explorius å ta med seg passet mitt på flyplassen, eller at jeg stikker innom før jeg drar på flyplassen. Til dere som ikke vet hva Jetpack er, så er det en tjeneste som leverer "dør til dør" altså, de kommer på ambassaden når passet med visum er klart, og kjører rett til ditt du vil ha det. Utrolig smart, når det er kort tid til avreise. Men dette er noe jeg ikke anbefaller om det ikke er kort tid til avreise, eller om du bor langt unna. Har også hørt om folk som har fått visumet og passet en dag etter de med jetpack, så vet ikke helt hvor mye dette med jetpack har å si egentlig. Men om du som meg, også velger det, send det til organisasjonen din sitt kontor, mye billigere om du bor utenfor Oslo!

 

Men over til selve ambassaden. Når vi kom var det "lang" kø. Den var lang, men tror den var ganske liten til å være på ambassaden. Sammen med meg sto det en del voksne, og litt eldre som skulle på college, så jeg endte opp med å bare stå der alene, i hele 2 timer (!!) litt mer faktisk. Var en mann foran meg, og så to jenter foran han. De skulle på college og hadde begge vært på utveksling, så fristet å snakke med dem, men han mannen sto i veien, følte det ble litt kleint å snakke over skuldern hans liksom, for å få kontakt med de jentene. 

Etter den lange køen, og uendelige timene, var det en nervøs og sulten Jannicke på vei inn i security. Her slår du av mobilen, og tingene dine blir sent igjennom en scanner mens du går igjenom flyplasskontroll. Null stress. Vaktene er også veldig koslige. Deretter kommer du til den berømte skummle døra, som jeg har blitt advart mot, som egentlig ikke var noe skummel i det hele tatt. Var bare veldig uvant, for man trykker ned en knapp og drar i håndtaket. 

Inne er det sykt lite! Jeg hadde sett for meg sånn stort rom, med flyplass skranker. Men her kommer du til et lite rom, og små luker, hvor alle hører hva du sier. 

Første luke er det ei norsk dame som skal ha:

-Penger (160 dollar eller 1000kr)

-Pass

-Passbilde

-I-20

-Konfulutt (trengs ikke met jetpack)

-Confirmation page

 

I andre luke er det en amerikaner, som scanner fingerne dine. Dette tok veldig rask tid, men å bli ropt opp til den luka tok jo hundre år. 

Deretter kom jeg til luke 3, den berømte intervjuluka. Her sier alle "husk hvem som står foran deg i køen, for man skjønner ikke når de roper deg opp" Ja, for dette hjelper mye når det putslig kommer en til som tar intervjuer, og jeg er den eneste som ikke blir ropt opp etter den som sto før meg. Jeg ble ropt opp før han, men skjønte fort at det var meg, siden ingen andre reiste seg opp og det hørtes ut som Haugen! 

Duden i skranken var en utolig hyggelig amerikaner, som ble veldig overraska over at jeg skulle på High school (alle andre skulle jo skrive bøker, på college, hun ene skulle ta et bibelstudie liksom) og spurte meg noen spm:

Hvor skal du?

Reiser du med en organisasjon eller familie?

Får du støtte av lånekassa?


Deretter ga han meg en brosjyre med et nr som jeg kunne ringe hele døgnet om det var noe!

 

Og det var det, egentlig. Er det noe mer du lurer på ang visumsøking, ambassaden eller jetpack er det bare å spørre, enten på mail eller her på bloggen :-)

bare hyggelig å hjelpe!

 

-Jannicke

 

 

One goodbye and a new hello!

Hei søte!

På lørdag hadde jeg og bestevennina mi som skal på utveksling til argentina, vår avskjedsfest sammen! Vi samlet jentene, ba alle ha med seg hver sin lille rett, og satt sammen et tapasbord. Det var kjempekoslig. I tillegg hadde jeg blå, røde og hvite ballonger som vi hang opp i trærne. Haha, vi elsker norge <3 De hvite ballongene hadde til og med norskeflagget på. Fikk dem når vi var i frankriket (av alle steder) av noen nordmenn som pyntet sky bussen under tour de france. Så de ga oss bare en haug.

 

Meg og Linn, som også skal på utveksling. Hun skal bli argentina babe da. 

 



Alle sammen <3

 

 

Kommer til å savne alle disse jentene, og dere som ikke kunne komme og alle vennine mine. Har egentlig ikke helt gått opp for meg at jeg har sagt hade til så mange for 10 mnd alt. I morra står stesøstra mi for tur, da hun drar på fotballcup i over i morra. Blir rart med alle disse goodbyene. Men one goodbye and a new helo. Gleder meg sånn til jeg får dra! Fikk også vite i dag at avreise blir 3.August i stede for 1. Altså drar jeg på lørdag, 6 dager igjen!

 

-Når drar du?

 

-Jannicke

Stikkord:

visumsøknad, ferdig!

Og gjett om jeg var stressa! 

 

Jeg har egentlig avreisedato 1.august, men det avhenger av når jeg får visumet. Og I-20, som er et visumark jeg trengte, kom ikke før i dag. Så jeg var rett på pcn, betalte sevisavgift, begynnte på søknaden og etter noen samtaler med Idun i Explorius, litt hjelp fra en del andre, så var jeg i mål. Stressa som jeg var bestillte jeg time hos ambassaden, den første som var ledig, og sendte mail til ambassaden om hastetime slik Idun hadde fortalt at jeg mest sannsynlig måtte. Deretter sendte jeg mail til idun om at jeg var ferdig, hvilken dato timen var på og at jeg hadde sendt mail til ambassaden.

Putslig ringer en litt stressa Idun å spørr: Hvorfor har du bestilt hastetime når du har fått time på mandag?"

Meg: "Hæ? er 29 på mandag?

Idun: Ja! Så nå har du vært veldig heldig!

Haha, er det mulig, jeg så bare en ledig dato, booket, og trodde det var i august jeg. Jepp, så surrette er jeg når jeg er stresset. I mailen til ambassaden står det til og med at min avtale er i august, når jeg faktisk fikk time i juli. Men hvertfall, etter mye stress, mye gransking av passet, jeg burde egentlig kunne passnr i hode nå... så har jeg da fått time på mandag hos ambassaden, og satser på at jeg får dra 1.august. 

 



bare 6 dager igjen!

 

Må bare avslutte med å si tuuuusen takk til karianne som bare er best, og hjalp meg. Uten deg hadde jeg måtte spurt noen andree <33333

 

-Har du vært på ambassaden?

 

-Jannicke

Im on my way, opening a book to write the best chapter of my life

Hei søte

 

Tenkte å skrive et lite tankeinnlegg, hvor jeg får ut litt tanker. Litt refleksjon over de kommende 10mnd. 

Dere har vel alle hørt den quoten "Life is a book and those who do not travel read only one page"? Og kanskje "exchange isnt a year in your lifte, but a life in one year"? Jeg skal hvertfall starte livet mitt med å skrive det beste kapittelett i mitt liv. Om året blir bra er jeg ganske sikker på, men selvfølgelig vil jeg ha nedturer, men det vil gjøre meg mer moden, og sterk. Senere blir det kanskje nye reiser ut i verden som også setter sine preg, men et utvekslingsår i en alder av 17 setter sine spor.

 

exchange isn't a year in your life, it's a life in a year

 

Jeg tror dette året kommer til å bli veldig lærerikt og spennende, men samtidig veldig tøft. Det er ikke bare bare å dra fra alle hjemme, dra til en helt ny familie, et helt nytt land, med en helt annen kultur og skal bare leve der. Men godt skal det bli å få dratt også. Når man har bodd på samme sted hele livet blir man litt lei noenganger, men for all del, er ikke lei av lier sånn egentlig, men noen personer er jeg litt lei av. Som mener de har rett til å bestemme alt og ha meninger om alt og selv skal liksom være så jævlig kule. Men har vi ikke alle sånne mennesker i vennekretsen uansett? 

Jeg har egentlig ikke tenkt så mye over hva jeg egentlig har begitt meg uti. Jeg fikk meg jo et lite realitycheck når jeg fikk den første familien, men etter hele den prossesen med å måtte bytte organisasjon føler jeg at jeg kanskje har et litt mer realistisk syn på utveksling og innsett litt mer hva jeg egentlig har begitt meg utti. Heldigvis er det enklere å skulle dra fra alle her, når jeg vet at det som venter meg i usa er en superhyggelig familie, en god skole og et veldig fint sted. 

 

Etter at jeg fikk familie har jeg bare begynt å glede meg enda mer. Det er liksom mer realistisk når man har en familie, en faktisk adresse som man kan søke opp på google maps og se på sitt nye hjem (hehe, hver dag), og en skole som du kan prøve å finne så mye som mulig ut av. Hvilke sporter de har, fag og alt mulig. Alt blir bare mer realistisk, og man begynner å glede seg bare mer og mer. Akuratt nå er jeg kjempespent, og har snakket nesten hver dag med vertsfar, siden jeg fikk familie! 

Så nå er jeg klar til å starte reisen min, lese sider, og skrive ned det beste kapittelet i boka. Og for dere som ikke har skjønnt det, nei, jeg skal ikke skrive en bok, haha, det er litt metaforisk. Men på en annen måte kommer jeg jo til å skrive ned en del her på bloggen, så litt skriving blir det!

 

-Hva synes dere om innlegget?

 

-Jannicke

Svar på spørsmålsrunden!

Hei søte!
Vet jeg sa at jeg skulle lage en videoblogg med svarene, men siden jeg er litt slapp, så orker jeg ikke. Lenge leve latskapen! Men tenkte å ta den vanlige utvekslingsutfordringen på video, eller lage en video mens jeg er der borte, som nå er kun 2 uker til. (!!!!!!) 
Skal jo først til NYC, og fant ut i går at i år har de lagt på en dag til i NY, så nå er du der ikke bare 2 hele dager, men 3hele dager!

Hva tenker du om det å være hjemmefra så lenge? 

 Godt spørsmål egentlig. Hva tenker jeg om det? Helt ærlig så tenker jeg ikke så mye over det enda. Prøver å fokusere på det positive, og hvor gøy det kommer til å bli. Men tar meg selv flere ganger i å tenke at "dette kommer jeg ikke til å gjøre på et år" "sånne klemmer fra mamma kommer jeg ikke til å få på et år" og litt sånn. Men det skal nok gå greit. 

Gleder du deg mer enn du gruer deg?

 JA!! Haha, jeg gleder meg kjempemye. Hvertfall nå som jeg også har fått familie. Det første både pappa, ingebjørg (kona til pappa) og mamma sa når de så vertsmor var at "oii, hun så jo kjempehyggelig ut" så jeg har en god følelse på det hele. Og når du vet både skole, sted og at familien virker helt super kan man ikke annet enn å glede seg. Men selvfølgelig gruer jeg meg litt, får litt "kalde føtter" noenganger. Men if the dream dosnt scary you, you dont dream big enough, right?

Hva er favorittmiddagen din?

Taco og kyllingsalat, nam!

 

Har du tenkt å hooke med en amerikaner? (Eller flere hehehe)

Haha, nei si det. 

 

Hvis det er en annen Scotsdale-babe enn deg der, hvordan har du tenkt å danke ut konkurrenten?

 Jeg får vel bare slå på nordmannsjarmen, å håpe det funker. hehehe

 

Tror du egentlig at du er klar for mer enn en uke i Hawaii med meg aka Gøril? (For hallo, jeg får vilja mi til slutt)

 Haha, skal bli mentalt forbredt før den tid! Håper virkelig jeg får dratt, og at vi får dra sammen!!

 

Skal du ta lappen?

Jaa, det skal jeg. Er veldig klar får å få tatt lappen så fort som mulig slik at jeg slepper å måtte ta alt når jeg kommer tilbake igjen til Norge. Så planen er å vente til jeg er 18, for da er både den "ta lappen" prossesen enklere og kortere og da får jeg et fullverdig kjørebevis. For man kan kun bytte ut dette kortet man får når man er 18, med det norske kjørebeviset. Vet at det er folk som har fått den man får når man er 16, og gjort det om når de har kommet hjem. Men for å være på den sikkre siden tar jeg den når jeg er 18! 

Kommer du til å kjøre til JB's crib å stalke han?

 Om jeg får muligheten, ofc! Helo, er ikke det en selvfølge?

 

 

Er du excited for roadtripen vår eller what?!?! :D :D :D

jaaa, gørill og janni på tuuur :D :D :D

 

 

Har du noko små ting du håper du får hos vfammen din?

 Nå har jeg fått familie alt, men før jeg fikk familie håpet jeg på at jeg fikk eget rom, en snill familie og en sunn enn. And guess what, fikk alt! :D

 

Nar skal du til ambasaden? 

Jeg skulle egentlig i dag, den 18. På gruppetime med explorius. Meen siden jeg ikke har I-20 enda, må jeg vente til jeg får den. Deretter søke visum, og så få skaffet meg en hastetime. 

 

Har du fått avreise datoen din?  

Jeg har fått vite at jeg har avreise 1.August, men det kommer ann på når jeg får visumet mitt. 

 

Hva tror du du blir å savne mest bortsett fra venner og familie? Og hva tror du blir deilig å komme bort fra? :D 

Jeg vil nok savne dyra mine, senga mi, NORSKTVANN, haha

Det blir nok deilig å komme bort fra de folka som tror de er alt, og kan bestemme over alle her i Lier ;) Komme seg litt bort, å starte på nytt blir deilig!




  

Hvordan tror du matvanene dine vil endre seg? 

De vil vel bli både sunnere og usunnere, haha. Altså my hostparents er vegetarianere, men hostsiss er ikke det. Så tror jeg kanskje ender opp med å spise mer sånn vegetariansk mat, samtidig som jeg også kommer til å spise en del junkfood som jeg bare MÅ smake på, haha. Har f.eks. aldri smakt donuts før, og det er jo noe jeg må smake mens jeg er der. Altså vil mine matvaner bli både sunnere og usunnere, hehe.

 

Hvilken sport vil du være med på og hvilken vil du IKKE - og hvorfor?

 Vil være med på det beste egentlig, det eneste jeg helst ikke vil er sånn cross country, for jeg haaater å løpe, hvertfall når folk skal se på meg og jeg løper mot folk. Å jeg er verdens dårligste på å løpe fort, så tror nok ikke det blir det jeg melder meg på for å si det sånn. 

Hva gleder du deg mest til?

Å møte familien, se stedet og få meg venner!

 

Skal du være russ når du kommer tilbake? 

hell yeah!

 

i så fall hvordan betaler du det? 

Godt spørsmål, får vel dyrke et pengetre ellerno.

 

anbefaler du Explorer så langt? 

Ja, har ikke noe i mot dem, annet en at man må ofte vente flere dager på svar på mail. Men dette kommer jo også veldig ann på kontaktpersonen din som du får i explorius da. Men Into var raskere på å svare, men anbefaler explorius forde om!

 

siden du valgte Select high School, vet du hvor du skal bo? 

Ja, det vet jeg! Jeg valgte Scottsdale, men før jeg fikk familie visste jeg ikke hvor i Scottsdale jeg skulle bo, bare at jeg skulle bo i Scottsdale. 

 

 

hvor mye koster det å dra til hawaii?

 Det kommer ann på hvem du reiser med og hvor du bor. Jo lengere unna Hawaii du bor, jo dyrere er det. Tror prisen sånn ca blir 10 000 med flybiletter om du drar med belousa. 

 

Når drar du til USA? 

 Rundt 1 august!

 

skal du på forbredelseskurs? 

Ja, eller er en soft landing camp da, i NYC!

 

Hva syntes du om reglene til Explorius? 

De er vel som alle andres egentlig. Kommer mest ann på underorganisasjonen, de som kan ha strengere regler enn andre, mens alle organisasjoner her hjemme i norge har ca like regler, og du må uansett følge underorganisasjonens regler også, så.. haha. Men de er vel helt greie.

 

 

Håper du får et fantastisk opphold i USA :-D 

Tusen takk! :-D

 

 

Hva fikk du i engelsk? 

5, woho! Men jeg er sånn som ligger mellom 4-5. Både på ungdomsskolen og 1.året på vgs nå, fikk jeg 4 til jul, men 5 til sommern.

 

Hvilke spørsmål fikk du på intervjuet med explorius? 

Fikk en del om meg selv, motivasjon, hvordan jeg vil håndtere forskjellige situasjoner. Husker faktisk ikke, siden jeg var på to intervjuer. Men om du blar litt tilbake i arkivet kan det hende jeg skrev et innlegg om det etter at jeg var på intervjuet!

  

hva skjer med de karakterene du får i usa når du kommer tilbake og skal søkt på universitet? 

Det skjer vel ikke så mye med dem. Fag jeg blir ferdig med i usa, som da er fysikk og spansk, vil stå som godkjent i utlandet, og jeg får dermed ingen karakter på vitnemålet mitt for disse fagene, MEN jeg får fortsatt at jeg har tatt disse. 

 

 

Det var vel alle spørsålene, håper jeg fikk svart dere godt nok, og om det er noe dere lurer på er det bare å spørre. Svarer gjerne! :-)

 

-Jannicke

Vertsfamilien, skolen og stedet

Hei søte!

 

Da tenkte jeg å fortelle litt om stedet, familien og skolen jeg skal tilbringe de neste 10mnd på!

Kan vel starte med at jeg ikke har fått vite noe av explorius enda, men jeg er 100% sikkert på at dette faktisk er familien min, og om noen dager får jeg nok vite om det, for har nå fått skoleplass! Haha, akuratt som forjegang var det vertsmor som la meg til på facebook, og jeg spurte selvfølgelig "who are you?", men tok raskt å godtok forespørselen slik at jeg kunne sjekke hvor hun bodde. Og selvfølgelig sto det at hun bodde i Scottsdale, Arizona, så jeg ble sykt glad og gikk rundt og bare "omg tenk om jeg har fått familie, herriguud" men prøvde å roe meg ned med at det kunne hende det bare var tilfeldig at hun la meg til, det kunne være en kontaktperson eller rett og slett naboen til vertsfamilien, så jeg burde ikke ha for store forhåpninger. Men som dere skjønnte på mitt korte innlegg, var dette familien jeg skulle tilbringe de neste 10mnd hos!!!

Etter litt chatting fram og tilbake har jeg fått vite at jeg også får ei til utvekslingsstudent som vertssøster, fra Montenegro. Hun har enda ikke fått vite noe, så har ikke fått vite noe om henne enda. Får nok ta kontakt når hun også har fått godnyheten om vertsfamilie! Ellers så består familien av vertsmor Michelle og vertsfar Scott! Michelle jobber innenfor marketing, mens Scott er en yogainstruktør. Begge to er vegetarianere, men det går nok helt greit, for deres døttre Gillan (14) og Sam (19) er ikke det! haha, så jeg kan liksom spise kjøtt om jeg ønsker. Sam bor ikke hjemme lengere, men på college, men har snakket med henne og hun har sagt at hun vil komme innom å hilse på meg når jeg kommer. De virker kjempehyggelige! I tillegg har de en hund og en katt. 

Huset jeg skal bo i er dritfint spørr du meg. En av de første tingene jeg spurte om var adressen så jeg kunne søke det opp på google maps! Det har basseng, og ligger like ved skolen. Eneste problemet er jo at nesten alle husene rundt der ser veldig like ut, så kommer nok til å gå meg bort en del ganger, haha.





Byen jeg skal bo i heter Scottsdale, og ligger 34 min unna Phoenix! Stedet jeg skal bo på ligger også 24min unna downtown Scottsdale om jeg ikke tar helt feil. Men det er også kjøpesentere i nærheten her, så blir nok en del shooping! 

Skolen jeg skal gå på heter Desert Mountain High School, og er "the home of the wolfes". Altså er maskotten en ulv. Skolefargene er "maroon" og grå, vet ikke helt hvordan man oversetter maroon, men er en slags rødfarge. På skolen går det litt over 2000 elever i følge wikipedia, så det er litt over dobbelt så mange som jeg er vandt med på St.Hallvard. Det blir nok en stor forandring. Siden skolen er såpass stor har de mange sporter som tennis, soccer, badminkton osv. De har også en del fag, men siden am.historie og engelsk er obligatorisk fra deres side og matte, språk og + fag jeg skal fortsette på (kjemi og fysikk) er obligatorisk fra norske skolen, får jeg nok ikke noen andre fag enn disse, litt kjedelig men det får gå. De har også en del klubber, men har ikke helt satt meg inn i det helt enda. 

 

 

Ser det ikke fint ut? :-)

 

Om det er noen spørsmål ang plassering, skolen eller familien er det bare å spørre! 

 

-Har du fått familie enda?

 

-Jannicke

Stikkord:

Skoleplass!

Hei søte!

Nå har jeg endelig fått skoleaksept og skoleplass. Med Select skal man jo gå skoleplass først og deretter vertsfamilie, men siden vertsmor la meg til på Facebook fikk jeg vite om familien før skoleplass. Så sånn fra explorius sin side har jeg ikke fått vertsfamilie enda(selvom jeg nå har sagt det,men de har ikke papirene enda).

Så som dere ser, skal jeg gå på Desert Mountain Hogh School som jeg har hørt er en veldig bra skole! Gleder meg!

Akuratt nå er jeg på mobilen, mobilblogger, så tenkte å skrive mer om både familien, stedet og skolen når jeg kommer meg på pc og får mer info selv :-)

-Jannicke

Vertsfamilie!!

Endelig, mer info når jeg vet mer!! :D

Frankrike!

Hei søte!

Nå er jeg i Frankriket, og dere som leser bloggen min daglig lurer kanskje på hvorfor jeg ikke er i Barcelona lengere,(husker ikke om jeg skrev det i forje innlegg) jeg er nemmelig på interrail! Så vi har vært nå tre steder i Frankrike allerede.

Først var vi i montpieller(skrives det sånn?) å så på tour de france!

Sky bussen og meg og Edvald! ?? haha, var det nærmeste vi kom et bilde med han siden vi skulle bort til tv2 og han skulle bli intervjua av noen så..

Etter tour de france dro vi til et annet sted som er nærmere Nice, hvor vi ble i en natt.

Deretter dro vi videre til hit vi er nå, som heter noe som st.raphael eller noe i den duren, veldig nærme Nice! Her hadde vi bestilt to rom i et slags leilighetskompleks hvor man hadde en "leilighet" og ordnet med mat osv selv. Herifra stakk vi fort når det vi skulle ligge på var sovesenger, og den jeg skulle ja sovet på var en knøttliten sofa aktig soveseng... Dermed brukte vi hele dagen i går på å først ta et varmt tog, før vi fant turistinfo og videre i varmen til en taxi, så måtte vi vente på stedet fordi vi ventet på at de skulle opne. Deretter hadde de ikke fått begge bestillingene, og det var mye surr. Når vi først kom på plass på et ordentlig fint hotel, ble det til at jeg dro på stranda i 18 tiden, som da var en time med litt sol.. Var egentlig utrolig deilig og bade på slutten for vannet var så varmt. Sykt varmt her faktisk!

Nå vill ikke blogg.no laste opp flere bilder lol så da avslutter jeg innlegget med å si at svar på spmrunden kommer snart!

-hvor skal du på ferie?

-Jannicke

Avreisedato!

Hei søte

Dere lurer sikkert på hvor jeg er siden jeg ikke blogger! (Eller bare ikke) jeg er nemmelig i Barcelona ??

Jeg har lommer på kjolen om noen lurte(vet dere lurer)

Mer enn det har jeg drikki Arizona (haha) for jeg skal jo til Arizona!

Jeg koser meg kjempemasse her, og vi skal snart videre til Frankriket! Vi er nemmelig på interrail og reiser rundt omkring med tog! (Tok fly ned hit da)

Men over til overskriften; jeg har tidligere fått beskjed at jeg drar mellom 1-3 august. Jeg skal også til ambassaden den 18, men fristen for visum der var den 2 juli så idun skal ringe meg så fort jeg får skoleplass og I-20 så jeg får søkt så fort som mulig og får visum. Idag fikk jeg denne mailen:

Jeg drar altså mest sannsynlig 1 august!!! Gleder meg, får håpe det blir det for da drar jeg med Karianne og Sara, to supre jenter jeg har blitt litt kjent med på Facebook. Og hva er ikke bedre enn å dra til NYC med dem? Hehe da kan de også trøste meg når jeg sier hade til familien siden de sier hade med sin allerede i Bergen/Trondheim (tror jeg). Dette blir jo bare bra. Og siden dette bare er bra får jeg jo selvfølgelig så vidt sett den ene bestevenninnen min som kommer hjem kvelden den 30. Altså kun en dag sammen med min brow...


-når drar du?

-Jannicke

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt



Epost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


Kategorier



Linker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits