Siden sist

Hei søte!
Minner om spørsmålsrunde! Bare å spørre i vei. Svarer når jeg har tid, på video!

Siden sist har jeg ikke fått skoleplass og ikke fått I-20. Men det jeg har fått er karakterkortet og det første jeg gjorde var å oversette det.

Jeg har også vært på vg-lista og ble kastet av bussen på vei til uten gyldig grunn. Vi hadde faktisk rett og han hadde ingen grunn til å kaste oss av...

Selve vg- lista var helt grei og tok selvfølgelig et standar stopp på deli de Luca med standar smoothie. Er vel også ganske mainstream å ta bilde med den og?

Har også ordner neglene mine, selv! Men dårlig iphonekvalitet på dette (og resten) av bildene, unnskyld for det.

Ja, dette var da en liten update fra meg! Kanskje ikke akuratt så mye utvekslingsrelatert men det kommer når det er noe å oppdatere med!

-var du på vg-lista?

-Jannicke

Spørsmålsrunde!

Hei søte!

 

Spurte jo som sagt om dere ville ha video, og var jo noen som sa ja så får se hva jeg får til. Var også ei som lurte på om jeg kunne ha en spørsmålsrunde, så da gjør jeg det. Regner med egentlig at jeg ikke får sånn veldig mange spørsmål hehe, så om jeg ikke får så mange, kanskje jeg slår sammen spørsmålsrunden og utvekslingsutforderingen? hvem vet, haha. 

 

Så hva lurer du på? 

 

-Jannicke

Videoblogg?

Hei søte!

 

Siden jeg har faktisk et speilreflekskamera, og jeg fikk litt lyst til å lage videoblogg tenkte jeg å kanskje gjøre det. Litt inspirert av gunnhild kanskje, hehe. 

 

Så da er spørsmålet mitt, vil du ha videoblogg? Isåfall om hva, må være noe utvekslingsrelatert tenkte jeg, kanskje utvekslingsutfordringen, eller spmrunde? 

Dere bestemmer!

 

-Jannicke

day 15 - rommet ditt

Hei søte!

Idag har jeg vært flink til å rydde rommet, så tenkte at day 15 kunne jeg da ta, altså vise dere rommet (huset) mitt. Tenkte at hvem har interesse av å se huset mitt, så tok heller rommet mitt. Ikke det at noen skal ha noe interesse av det heller men.

 

Da setter vi bare igang med noen flotte bilder, jaujau! 


Som dere ser har jeg veldig mye på hyller. Har hvite hyller over senga og litt sånt, så her har jeg da sminke, hudprodukter, neglakk osv! Å ja, det er starbuckskopper jeg har brukt som beholder på det ene bildet. Måtte jo bruke de til noe, og ville ikke kaste dem he-he-he

 Beste senga!

Nattbord, med viktige papirer, og litt forskjellig. Må bare ha et sted å legge alt mulig egentlig.

 

Vesker, minner og skapet mitt! Har hengt opp en del forskjellige ting på skapet, som er slags minner. Alt fra fotballkampbiletter, til autografer til GC armbåndet fra JB, og forsiden av meg og Helena i topp! (Nei, vi var ikke på forsiden, vi var på topp skoledisko, woho)

 Enda flere "minner" dette skulle egentlig være en vegg med masse bilder, men endte opp med å bare henge opp litt forskjellig. Tenkte å ta med meg en del bilder til USA hvertfall, og henge opp der. Sånn som den egentlige ideen var her. Får se om jeg klarer å gjøre det da, har brukt et år på dette liksom. Say no more...

 

 

-Hva synes du om rommet mitt?

-Har du også en vegg med bilder/minner?

 

-Jannicke

Day 11-14!

Hei søte!

Noen klaget litt på bloggingen min (Gunnhild ehe) så da for jeg vel bare sette i gang. Har vært litt opptatt i det siste. Mye som har skjed, blandt annet to god gutter som døde så altfor tidlig i en bilulykke. Kjennte dem ikke, men jeg hadde matte med han ene, og når hele vennekretsen kjenner dem blir det bare ekstra trist! Annet enn det så skal jeg nå ta backup av pcn, slik at IKT kan slette alt og gjøre den klar for privatbruk! Fikk stipendsøknaden og, men kan ikke sende den inn før jeg har fått skoleplass i Scottsdale, noe jeg enda ikke har, jadaaa...

 

Men da tenkte jeg å ta dag 11-14, er visst på dag 15 i følge gunnhild, men siden rommet mitt er bomba får vi vente litt med rombilder. Og ja, det er helt bomba, ikke sånn vanlig jenterot, jeg får så vidt opp døra, say no more...

Day 11 - et bilde av lommeboka mi

Dette er da lommeboka mi/veska mi. Som dere ser blir den brukt til en del andre ting enn å ha penger i. Har 200kr som dere ser, men ellers har jeg min kjære carmex, nøkkler, busskort, øvelseskjørebevis og litt sånn gamle kvitteringer og andre nyttige ting. 

 

Day 12 - din mobil og favoritt apper!

Jeg la akuratt ned kameraet, så null bilder, men regner med at de fleste vet hvordan en hvit iPhone 4S ser ut, min er helt lik med et amerikansk vitageflagg deksel. haha USA <3 Og siden min mobil klikka helt i går, måtte jeg restarte hele mobilen, og har dermed ingen apper, utenom de mest nødvendige!KIK er viktig for mine daglige samtaler med linn og helena! Facebook, insta, twitter og snap er vel ganske selvforklarende? og til slutt min kjære magic piano! Den eier, elsker å spille på den. Aner ikke hvor masse tid jeg har brukt på å sett på reklame på den for å tjene penger gratis. Har derfor "kjøpt" flere sanger som u smile, boyfriend, baby og can u feel the love tonight!

 

Day 13 - 5 ting du ønsker deg!

 

1. Få vertsfamilie!!

2. Få plassering, ehe kanskje noe man får før familie?

3. Penger, slik at jeg får råd til en Hawaiitur!

4. VERTSFAMILIE

5. En snill vertsfamilie

 

Day 14 - noe du er redd for!

 

EDDERKOPPER say no more. 

 

 

-Kjenner du deg igjen i noen av tingene over?

 

-Jannicke

Day 10 - et bilde av deg fra idag

Hei søte!

Dag 10, dere er så heldige at dere får to bilder av meg i dag, kanskje tre til og med! Det har seg nemmelig slik at vi ble trukket opp til muntlig eksamen i dag, og jeg startet dagen slik:

På bussen kom jeg og ane på at i fjor så tok vi et bilde før vi ble trukket opp å tenkte at det måtte gjentas

Og nå er jeg hjemme, og har tid til å blogge så dere kan vel gjette om jeg kom opp eller ikke?

Så nå chiller jeg med livet, og tenkte å dra ned å trene før alle kommer. Synes det er så kleint å trene når alle kan se meg, flere som har det sånn?

-kom du opp i noe?

-Jannicke

Day 9 -mine bikinier

Hei søte!

Idag er det klart for å vise dere alle bikiniene mine, men både kameraet og bikiniene er oppe hos pappa og jeg er hos mamma, typisk!

Så da får dere heller vente til neste uke, har liksom ingen bilder av dem på mobilen heller og vil heller ikke legge ut bikinibilder så da får dere heller vente!

-hvilken bikini har du?

-Jannicke

Day 8 -Bilder fra fjortistiden

Hei søte!

 

Da skal jeg lizzom vize dere litt pics fra fjortiztiden, lol hva søren, jeg har aldri hatt en fjortiztid liksom :pppPPpppPp;**

Neida, jeg har faktisk ikke hatt en sånn voldtsom fjortisperiode, med tupert hår og oversminket ansikt, men jeg tuperte faktisk håret litt. Husker veldig godt at hver gang jeg hadde hestehale, tupperte jeg øverst, og litt nedover fordi da fikk jeg finere hestehale. Hadde i tillegg alltid høy hestehale, det har jeg forsovidt enda. Jeg var også superfan av voe, og dere som fulgte voe når hun var sånn 14-15 år så var det mye tuppering i de hårvideoene hvertfall! Eneste jeg brukte av sminke var jo kun maskara og eyeliner. Og når jeg ser tilbake, så er jeg glad for at jeg sluttet med maskara under øye, for jeg kler virkelig ikke det. Eneste grunnen til at jeg sluttet er faktisk så enkel som at jeg ler veldig mye, og da får jeg tårer i øynene og ja, maskara utover trynet. 

Hvertfall da, så hadde jeg styggeste øyenbryna ever. Lover dere. Istede for å klippe og bleke håret og ødelegge det tok jeg heller øyenbryna. Har sett på bilder og jeg forandrer form og tykkelse på de hele tiden. Rundt min fjortisperiode hadde jeg altfor tynne bryn, med bare sånn bueform, som dere får se litt lengere nede på bloggen. Skammer meg når jeg ser tilbake. Husker og en gang jeg brukte sånn øyenbrynsskjerer, og klarte og ta litt mye av starten på det ene øyenbrynet, ikke bra. Derfor det ene brynet mitt starter litt lengere ut enn det andre nå i dag og, hahaha

 

Da slår vi til med det værrste bilde jeg kan finne. De fleste ligger på gamle dataen, skal prøve å få liv i den snart, men kan ikke love noe. Har lett igjennom alt mulig og har kun funnet 3 bilder fra fjortistiden, selvom det her tar nok kaka, de to andre er faktisk normale! 

Legg merke til at jeg ikke klarer å lage trutemunn. Applaus til meg for verdens dårligste forsøk på en trutemunn!

 

 

Vilde, Siggi og meg på et skirenn! Legg merke til at lua skal henge litt bakpå så håret synes litt foran, og mine vakre bryn. Got to love them <3

 

Siste bildet, nemmelig fra min konfirmasjon! Legg merke til at her er putslig bryna tykkere, og ser jo helt unappet ut. Men tror dette var før min "tynnebrynerfint" periode. 

 

 

Jaujau folkens, da har dere fått noen fine bilder av meg og mine rare bryn! Om noen ønsker kan jeg legge ut flere om jeg får på den gamle pcn!

 

-Noen fler som har hatt stygge bryn før?

 

-jannicke

 

Day 7 -Favorittmaten min

Hei søte!

 

Siden det var flere som ønsket at jeg skulle fortsette med denne 30days, så tenkte jeg at da er det vel bare å kjøre på. Beklager for litt sen blogging, er litt hektisk mellom alle eksamnene. Lol kødda, jeg har ikke kommet opp enda. Dagen i dag gikk ut på at jeg chilla med noen folk mens de fleste andre hadde matteprøve, så hadde jeg en time samf, så hadde vi ikke gym og ca alle jentene i klassen dro til Drammen og kjøpte is, før vi så hadde en time norsk. Merker det går mot slutt når skolen blir så chill. Men jeg har fortsatt en mulighet for å komme opp i muntlig eksamen, og det er vel sånn at jeg er en av de få som blir trukket opp. 

Men hvertfall, i dag er det day 7, og jeg skal fortelle om min favorittmat. Tenker dere sitter spent å venter nå. Hva kan min favorittmat være? 

Skal ikke holde dere på pinebenken alt for lenge, min favorittmat er nemelig.......

 

 

 

 

..... Taco og Kyllingsalat!!! Kan ikke helt velge, for begge to smaker superbien! 

 

Tumblr_mhkam7owbt1rbv4pko1_500_large

Tumblr_lxih71obbs1qc144qo1_500_large

// Weheartit

 

 

-Hva er din favorittmat?

 

-Jannicke

Day 6 - 6 ting du hater

Hei søte!

 I dag slår jeg virkelig til med enda et innlegg her på bloggen! Vurderer egentlig å slutte med denne 30 days challenge, er det egentlig noe spennende å lese om?

 

Hverfall, her kommer day 6 -6 ting du hater!

1. Når det er to buss stopper rett etter hverandre, så går en av på det ene stoppet, og her kommer da en på, som skal av på buss stoppet 200 meter unna.. MEN jeg kan vel si meg litt skyldig i den her, for jeg tar ofte 63 bussen et stopp om vinteren fordi det er kaldt. Men til min unnskyldning er kanskje dette stoppe 300 meter unna faktisk. 

2. Når folk skal gni føttene sine mot hverandre, spesielt om de er barbeit, æsj. Vekk med dem, gjem dem under et pled, og aldri, aldri gnis dem mot hverandre når jeg er der. 

3. Jeg hater at jeg alltid mister noe. Min kjære Carmex blir borte sånn 3.hver mnd. Nå nettopp mistet jeg rettetanga mi som jeg fant ut at er hos vennia mi! (lykke<3) Jeg har klart å rote bort geografiboka mi også og aner ikke hvor den er. Hater å miste ting. (PS: Var jo på hytta i helga, gjett hva jeg fant? Jo, carmexen min! Tror  jeg har en "finneigjenalt" periode nå!)

 
4. Jeg HATER innsekter, vepser, bier, alt sånne skummle ting. På hytta var det sånne irriterende fluer, og sånne fluer som man tror er veps fordi de lager lyd, og de lot meg aldri være i fred. Sykt irriterende, drev å banna til dem ogsånn for at de skulle skjønne at jeg mente alvor at jeg ikke ville ha dem der, men til ingen nytte...

5. Jeg kan ikke fordra føtter! Hvertfall ikke når folk skal ta dem foran ansiktet mitt, det takler jeg rett og slett ikke. 

6. Dette er kanskje ikke helt noe jeg hater, men det er litt irriterende til tider at jeg er kilen overalt, og da mener jeg helt seriøst, nesten overalt på kroppen. Så det er ikke vansklig å få meg til å slippe noe, for det er bare å kile meg, og vips så glipper jeg det jeg egentlig holdt. 

 

-Hater du noe av det samme som meg?

-Burde jeg slutte med denne 30 days greia, eller synes du det er morsomt å lese?

 

-Jannicke

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits