Barnevakt!

Hei søte!

I går satt jeg barnevakt for mine to kjære søsken. Normalt lar de meg ikke sitte barnevakt om de skal på kino eller ut, fordi de vil ikke at jeg skal føle at jeg bare er her for å sitte barnevakt noe som er ganske greit. Men i går satt jeg barnevakt, i gjengjeld skal jeg og vmor dra på kino en annen kveld sammen.

Å sitte barnevakt gikk kjempebra, la hu minste mens de dro og Lila hadde husarrest så hun satt kun på rommet. Jeg satt derfor med dyna på sofaen mens jeg facetimet helle og så på tv!

Så putslig fikk jeg skikkelig smerter på venstre side, var så ille at vmor ville ta meg med til lege neste dag om det ikke gikk over. Heldigvis er det over i dag, og forhåpentligvis kommer det ikke tilbake!

Har ingen nye bilder siden jeg har sommerferie å går rundt med en dott på hode og sminkeløs! Men dette er meg og lulu (hu heter lucy men jeg kaller henne lulu haha)

har lagt merke til at mange er innom bloggen min hver dag, det setter jeg stor pris på :-) hadde vært hyggelig om flere la igjen en kommentar også!

Ha en fin dag!


-jannice

Graduation movie!

hei søte!

 

Har satt sammen en liten videosnutt fra graduation. Dette er første gangen jeg har laget noe som helst video så ikke døm! Brukte faktisk en halvtime på å få slutten til å bli perfekt, så sangen slutta rett før han begynner å synge andre gangen men selvfølgelig ble det messed up når jeg lasta den opp på youtube da. 

Anyway, enjoy!

 

 

 

-Hva synes dere?

 

-Jannicke

Fortsette å blogge?

 

Hei søte!

 

Tenkte at nå er jo snart utvekslingssåret over, er det noen som har interesse av at jeg skal fortsette å blogge, da ikke på jannickeiusa men en annen bloggadresse. Bloggen vil da handle om tanker, hverdag, sminke og trening! Får sånne perioder hvor jeg elsker å blogge, slik som nå hvor jeg ser at det har vært mange innom bloggen min. Så om folk vill at jeg skal fortsette å blogge, eller sagt på en annen måte, ville du ha lest bloggen min om jeg blogget i Norge?Den nye bloggen vil selvfølgelig også være litt utvekslingsinspirert og jeg vil selvfølgelig fortsatt svare på deres spørsmål om utveksling! 

 

Så er dette noe dere ville ha lest eller ikke?

 

-Jannicke

Sommerferie 2014!

SOMMERFERIE FOLKENS!!!!

hehe, er ganske gøy å ha sommerferie når jeg vet at alle dere i Norge er midt oppi eksamenstresset.

Jeg har nå sommerferie i 3 mnd og skal nyte hvert sekund av det. Har akkuratt kommet hjem fra en langhelg med camping med vertsfamilien. Vi dro til colorado river, som er grensa mellom Arizona og California. Her pleier familien å dra, sammen med foreldrene og søsteren til vertsmor, hvert eneste år for memorial day. Så tradisjonen går som følgene, man står opp tidlig, spiser frokost før man drar på båten. Med båten kjører man til en liten "strand" hvor alle båter parkerer og alle koser seg! haha, var veldig gøy og varmt! Var sånn 40 grader den ene dagen, sykt varmt!

En liten funfact til dere fra meg. Det området vi bodde på, er det esler som er ville. De bor i fjellet og kommer ofte på tur ned til campingplassen eller vandrer rundt ved veien i mørket.  Minnet litt om Norge, for gjeiter og noen steder er det sauer som bare går rundt å legger seg i veien liksom. Artig hvertfall

Resten av sommerferien skal jeg nyte med mine kjære amerikanske venner og familie før pappsen og co kommer ned. Da går turen rundt omkring i arizona, california og las vegas i 3 uker før jeg tar turen tilbake til Norge. Tiden går alt for fort. Husker fortsatt dagen jeg dro, de første dagene i NY og når den første familien henta meg. 

Jeg skal hvertfall nyte de siste ukene her, før jeg drar, og skal prøve så godt jeg kan å blogge litt her og der også nå som jeg ikke har skole! 

 

God sommer alle sammen, og lykke til på eventuelle eksamner!

 

-Hva skal du i sommer?

 

-Jannicke

Graduation class of 2014!

Da er jeg ferdig på amerikansk high school for alltid. Done.

Siste skoledag er over, alle finals er over, graduation er over. Jeg er ferdig. Det har vært hardt i perioder, men jeg klarte det. Jeg gjennomførte. Jeg har fullført et helt skoleår på andre siden av verden. Jeg har starta mitt eget liv, fått egne venner, funnet meg en egen familie og left my mark på skolen. Må si jeg er ganske stolt over meg selv, og alle utvekslingsstudenter burde, til og med de som har dratt hjem. 

Jeg har hatt en helt fantastisk tid her, med min nye vertsfamilie som jeg faktisk kaller min egen familie. Jeg har fått venner som jeg nå kaller mine bestevenner. Og jeg har fullført drømmen om å v'ære på en amerikansk high school!

Snakk om skole, siden jeg er senior tok jeg finals i kjemi tidligere enn alle andre. Så hadde læreren sagt at den beste scoren var 78% som ikke er bra, og det var av ei som hadde A hele året så alle burde øve skikkelig godt på denne finalen. Hvem tror dere denne jenta er? hehe det var meg! Og rykte spredde seg fort, hadde 3 stykker på en dag som spurte om det var meg, og vmor fikk noen elever som var redde for den prøven siden "your girl got a 78". Elevene hennes kaller meg nemmelig "your girl" eller "lamês girl" haha

Men anyway, her er noen bilder fra graduation i går!

Meg om mine bestevenner!


haha sassyface fordi vi begge er så sykt sassy med hverandre

 

Så kom den vanskligste delen. Å si hade til Sydney. For hu drar out of state så får ikke sett hun før jeg kommer tilbake til usa. Jeg, sydney og Abbey sto å gråt bare i flere minutter. Var egentlig ganske koslig, samtidig som det var trist. Hun og abbey har begge lagt ut bilder på insta, noe som er så koslig. Kommer til å savne dem så mye! Får hvertfall settt abbey igjen, for hun tar meg med på roadtrip til sedona!

Hadeklem til Sydney! Vi gråt faktisk her:(

 
Den her var litt mer happy, med abbey, for vi ses igjen<3

 

 

-Har du deltatt på graduation?

 

-Jannicke

17 mai Arizona style!

Hei søte!

I går var det jo 17 mai og det ble feiret hos Anette med en del andre norske utvekslingsstudenter og norsk taco!

Dette antrekket ble fort byttet ut med bikini og vi tilbrakte 17 mai i bassenget og solte oss!

Idag må jeg øve til finals, har kun 3 dager igjen med skole og har finals de 3 dagene så blir det sommerferie woho!!

Hva gjorde dere i går?

Jannicke

Pool day!

Hei søte!

Det begyner jo å nærme seg sommer nå, selvom det egentlig har vært varmt her hele året. Så i går dro jeg først ut på en joggetur, måtte dra litt tidlig for at det ikke skulle være altfor varmt men var hele 29 grader så burde vel egentlig ha fått meg ut døra litt tidligere.

Deretter tok jeg med meg Lila (utaller Laila) ut i Hagen hvor jeg solte meg, og tilslutt endte opp i bassenget. Synes det egentlig var litt kaldt men ble vant til det fort, men folkens gjett hvor varmt vannet var? 22 grader!!!!

Etter en fin pool day var det tid for familiebilder, og fikk også tatt seniorbilder! Satser på at de ble fine så blir nok å poste dem her på bloggen når vi får dem.

Idag blir det kjemi øving, siste prøve før finals!!!!


-hva har du planer om i dag?

-Jannicke

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits