Day 4 - hvor ser du deg selv om 10 år

Hei søte!

Da er det klart for day 4, hvor jeg ser meg selv om 10 år. Denne er egentlig litt vansklig, siden man aldri kan spå fremtiden. Jeg har såklart fremtidsplaner nå, men om de forandrer seg etter usa turen har jeg ingen aning om. En ting er sikkert, jeg skal ut av Lier og studere mer!

Om 10 år, er jeg 27 år. Mine fremtidsplaner er å først bli doktor, og deretter psykiater. Det vil si at jeg har maaange år på skolebenken foran meg. Så da om 10 år, vil jeg kanskje nettopp være ferdig med legeutdanningen min, eller være snart ferdig. Hvem vet? Kanskje jeg har funnet noe annet jeg vil bli, kanskje jeg har funnet meg en kjendis kjekkas som Justin Bieber? Det er lov å drømme hehe

 Jeg har egentlig nå prøvd å redigere et bilde av meg som en doktor, men det var lite fint så dere får nøye dere med et helt vanlig bilde her, og forestille selv at jeg har på en hvit frakk og ser ut som en doktor!

 

Men tilbake til dagens challenge, jeg ser for meg en nesten ferdig utdannet doktor Haugen, som har masse erfaring fra sitt utvekslingsår og kanskje fra andre reiser. Jeg har forhåpentligvis fått meg en kjæreste, jeg har flyttet ut for lenge siden og nyter livet. Jeg blander legeutdanningene med å reise litt rundt omkring i verden. Jeg har faktisk alderede planlagt at jeg skal dra på utveksling under legeutdanningen om det er dette jeg velger å bli. Som jeg startet innlegget med er ikke fremtiden sikker, ting kan endre seg. 

Blant annet har jeg andre smådrømmer, som å jobbe som en disney prinsesse i disneyland! Noen vil kanskje le av denne, hehe, men jeg synes det virker så gøy! Har alltid hatt lyst til det. Jeg har og lyst til å jobbe som au pair i USA, eller kanskje Frankriket, Canada eller kanskje Australia for et år. Hvem vet hva jeg finner på? Det er bare fremtiden som kan viseDere kan vel gjette hvilken Disneyprinsesse jeg vil være! Hehe dette er faktisk en barnekjole, som jeg søy om, og om du tror den er kjempefin og at jeg var kjempeflink og burde bli designer kan du holde den tanken. Men må desverre skuffe med at når jeg fant den nede sammen med andre rare ting var den revnet på siden, så den er fin, utenom helt på siden bak, der er den revnet hehe

 

 

-Hvordan ser du deg selv om 10 år?

 

-Jannicke

 

Day 3 - Hva gleder du deg mest til ang utveksling?

Hei søte!

 

Dag 3, hva jeg gleder meg mest til!

 

For øyeblikket er det å få vertsfamilie, ehe. Men la oss tenke oss litt fram i tid. Jeg har familie, jeg har skoleplass og alt jeg mangler er å dra ned ditt. Da vettu, da er det jeg gleder meg mest til å bare komme ned og komme igang. Bli kjent med familien, bli kjent med skolen, få nye venner, starte på en sport, bli kjent med usa, rett og slett komme igang. 

 

 

Gleder meg også utrolig mye til flyreisen, hehe litt glad i å fly. Og om jeg kommer med på SLC i NY, gleder jeg meg utrolig mye til det også, hadde vært så gøy! 

 

 

-Hva gleder du deg til?

 

-Jannicke

Day 2 - 10 ting dere ikke visste om meg

Hei søte!

 

Klar for dag 2. Da skal jeg fortelle dere ting dere antagelig ikke visste om meg. Synes det er litt vansklig å finne hele 10 punkter, men skal gjøre så godt jeg kan!

 

♥ Jeg står alltid å skifter foran vinduet sånn at jeg har oversikt om noen kan se meg. Veldig upraktisk, I know. Antagelig har de fleste som har kjørt/gått forbi huset mitt sett meg skifte. Men jeg er ganske flink til å passe på at ingen kommer synes jeg, og tenker aldri over hvor idiotisk det egentlig er før jeg er ferdig skiftet. 

♥ Jeg elsker isbiter. Og som de fleste andre elsker jeg å småspise hele tiden, derfor bruker jeg isbiter istede for mat i hverdagene når jeg egentlig ikke er sulten. Så sitter jeg der da å knasker litt på isbiter! Klarer heller ikke å drikke vann som ikke er iskaldt. Her er isbiter et must. Overlever uten og da, men da må det være iskaldt. 

♥ Jeg liker å alltid være først utti vannet. Husker før så kranglet nærmest jeg og Ida (stesøster) om hvem som skulle få gå på stigen først for å være den tøffeste som dukket først. Nå gjør vi selvfølgelig ikke det      enger, (mest fordi pappa ga bort bassenget vårt, dumme pappa) men jeg er som regel den første utti vannet uansett!                           

 ♥ Jeg hater tær mer enn alt nesten. Det er så ufyselige ekkle. No offence til folk som synes de har fine tær, men jeg klarer det ikke. Folk som skal komme med tærne sine mot meg, eller ha dem litt foran ansiktet mitt. Eller det værste av alt, de som peller/klør seg på føttene og tærne, æsj fyttirakkern, nei det klarer jeg ikke. 

♥ Jeg er helt hekta på frustrerte fruer. Jeg har alle sesongene og er helt med i  her sesong. Når jeg prøver så fint å få venniner til å se på frustrerte fruer ender jeg fort opp med å røpe hele hemmeligheten og             løsningen på hele sesongen. Har også blitt knyttet til alle figurene i serien. Gråt når Mike ble skutt, og gråt over at det var siste sesong. Husker også jeg halveis gråt når Lynette og Tom ble seperert og forklarte pappa tror jeg, at de ikke gikk ann for de var meant to be. Nest siste episode var den aller beste, der lo og gråt jeg om hverandre. Fikk også en stolthetsfølelse over gabby, som endelig har blitt voksen. ahh, jeg som egentlig aldri gråter eller ler av noe..

 
♥ Jeg lagde meg kun twitter for å følge Justin Bieber. Lagde min første twitter i 9ende klasse. Mens jeg hadde HTC mobil, fulgte justin og alle i crewet, men skjønnte ikke mye av det så ga opp. Nå bestemte jeg       meg for å lage en ny twitter, så jeg kunne se om jeg skjønnte noe mer, for vill jo gjerne følge justin! Så det er egentlig hovedgrunnen til at jeg har twitter. Følg meg gjerne jannickehaugenn viktig med to n`er. For om du kun søker jannickehaugen kommer den gamle opp, ehe

♥ Jeg er ganske reflektert. Det er faktisk helt sant. Mine kjære såkalte venner liker heller og kalle meg blond, kinderegg og dum, men jeg har faktisk ganske mye smart å si, de bare skjønner ikke at mine               refleksjoner er ganske logiske. hehe neida, men når jeg sitter meed mamma er jeg ganske reflektert og vi kan snakke om alt mulig rart. 

♥ Når jeg var liten trokket jeg på en spiker. Mamma ba meg slutte å sutre sånn fordi jeg gikk rundt å suttra for alt, helt til broren min sa at jeg hadde tråkket på en spiker. Da kom hun løpende. Jeg var rundt 2 år faktisk. 

♥ Det var i romjula forje romjul liksom, tror jeg, at jeg bestemte meg for å dra på utvekling. Det var etter å ha sett på frustrerte fruer og drømt meg bort hvordan det er å bo i usa. haha og nei, jeg tror ikke alt er som på frustrerte fruer, men det var der selve ideen kom fra!

♥ Når jeg var på justin bieber konsert måtte jeg bli bært ut. Hadde GC og sto nesten helt foran, der dytta folk som bare det og jeg fikk tilslutt ikke nok oksygen så jeg holdt på å besvime og fikk presset meg fram og sagt det til ei jente som var veldig hyggelig som fikk skreket på alle andre at de skulle fløtte seg så jeg ble bært ut. Det komiske er at justin sang "be alright" mens dette skjedde, hehe. Men alt i alt var det den beste (og eneste) konserten jeg har vært på. Dagen etter hadde jeg engelsktentamen, som jeg fikk trekk på for dårlig gramatikk, ehe lite søvn, får skylde på det. Komiske er at forjegang Justin var i Oslo, 30.mai hadde jeg også engelsk dagen etterpå, så fikk ikke sett konserten hans, bare være i Oslo og løpe rundt i håp om å se han <3

 

jaujau da folkens. Da har jeg prøvd så godt jeg kan å skrive noe dere ikke visste fra før av. Får håpe dere liker det!

 

- Kjenner du deg igjen i noen av punktene?

 

-Jannicke

Day 1 - ditt siste innkjøp

Hei søte!

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, en deilig styrke og kondisjonsøkt på BT. Deilig! 

Da har vi kommet til dag 1 av denne "blogg challengen" og jeg skal da vise dere mitt siste innkjøp. Kan bare på forhånd si at jeg shopper nesten aldri nå for tiden. Sparer penger til USA, så mine penger går ofte til busskort og bind faktisk, men det er faktisk ikke det jeg skal vise dere i dag. For flaks for dere var mitt siste innkjøp noe helt annet!

 


Veldig spennende innkjøp må jeg si. Mitt siste innkjøp var nemmelig på lørdag, hvor jeg tok en liten bytur med Helena og Ane og fikk med meg en BH og maskara hjem!

 


Selvom ingen lurer, er denne fra Cubus! Kostet kun 99 kr, og den er jo så fin. Elsker fargen, elsker alt med rosa egentlig

 Har lenge hatt lyst på denne, false lash wings, som likesom gir butterfly effekt! På reklamen virker den jo så bra, men synes den er litt dyr, 179 ellerno. MEN jeg vettu slår til når det er salg, på lørdag (tror det er enda også) kostet alt fra Loreal kun 99 kr, det kaller jeg et kupp!

 

Så dette var da min interessante innkjøp, og jeg skal ikke være så klein å skrive "disse produktene er ikke sponset" når de fleste skjønner at jeg ikke er en så stor blogg som blir sponset med produkter. I tillegg er dem jo fra Cubus, haha tror ingen blir sponset av dem...

 

-Hva er ditt siste innkjøp?

 

-Jannicke

30 days

Hei søte! 

Idag voknet jeg til en facebookmld av min kjære gøril aka Gunnhild som sa "syns du bør blogge janni, så jeg har noe å gjøre hahah" og senere ser jeg at hun selv har en blogg challenge gående, og hun fikk tilslutt overtalt meg til å ha det. Jeg synes selv at det egentlig ikke alle punktene er sånn kjempespennende, men det er vel en måte at jeg har noe å blogge om, og at dere blir mer kjent med meg. Forhåpentligvis blir det noen utvekslingsrelaterte innlegg etterhvert også, i og med at søknaden min nå er i Scottsdale og det kan ta alt fra 2-14 dager før jeg får vite noe mer om jeg er godkjent...

Jeg har da hentet min challenge fra sisteplass, som igjen har hentet den fra fotballfruen, derfor fikk jeg sånne søte hjerter, wii. Har selv gjort noen endringer såklart. Startet med første challeng i morra!

 

♥ day 1: Ditt siste innkjøp
♥ day 2: 10 fakta ingen vet om deg
♥ day 3: Hva gleder du deg mest til ang. utveksling
♥ day 4: Hvor ser du deg selv om 10 år fra nå
♥ day 5: En film du gråter av
♥ day 6: 6 ting du hater
♥ day 7: Favorittmaten din
♥ day 8: Bilder fra fjortiss-perioden
♥ day 9: Bikiniene dine
♥ day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥ day 11: Et bilde lommeboken din
♥ day 12: Mobilen din/yndlingsapper
♥ day 13: 5 ting du ønsker deg
♥ day 14: Noe du er redd for
♥ day 15: Huset mitt
♥ day 16: I sminkemappa di
♥ day 17: Kjendis crush
♥ day 18: Et bilde av deg selv som barn
♥ day 19: Noe du skulle ønske du kunne
♥ day 20: Parfymen du bruker/hårprodukter
♥ day 21: Dine verste uvaner
♥ day 22: Ditt yndlingsprogram på tv
♥ day 23: Veskene dine
♥ day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
♥ day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
♥ day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
♥ day 28: Ting du syns er flaut
♥ day 29: En kjendis du ligner på
♥ day 30: Folk du ikke hadde blitt kjent med om det ikke var for at du skal på utveksling

 

 

-Hva synes du om disse bloggchallengene?

 

-Jannicke

17.mai!

Hei søte, hatt en fin 17.Mai?

 

Det er på en måte rart å tenke på, at neste 17.mai jeg skal feire i Norge så er jeg russ. Da blir det ingen bunad, men en rød russebukse og kanskje genseren fra dagen før. Men gjett om jeg gledere meg! Er vel noe alle ser opp til helt siden de er små, å være russ! Husker enda at det var nesten like stas å få russekort som å se en kjendis jo. Man løp etter russ og samlet opp. Gode tider!

I år så feiret jeg 17.mai i kristiansand. Grunnen til at vi valgte å kjøre 4 lange timer i bil, med kun et stopp og en smashbolle hver, var fordi mormoren til Ida (stesøster) har bursdag på 17.mai og vil skulle derfor feire henne! Det var faktisk en ganske anderledes feiring av 17.mai en det jeg er vandt med, men etterhvert synes jeg kanskje at å feire i Kristiansand var like bra, om ikke bedre, enn å feire i Drammen. 

Dagen startet med å se på toget, som til motsetning til barnetoget i Lier som da er bare Hegg skole, hadde toget rundt 3-4 barneskoler og noen ungdomsskoler og tror faktisk det var med noen vgs også, ikke helt sikker. I tillegg var det noen russ som gikk i dette toget, men de løp i gjenger gjennom toget og stoppet i svingen der jeg og Ida sto. Vi trodde først at dette var hele russetoget og var liksom litt sånn "eh ja, spennende russetog gitt". I Drammen har jo russen et eget tog liksom..

Deretter dro vi på brygga å kjøpte is på Mamma mia, anbefales på det sterkeste! Er liksom et must om du er i kristiansand. Man får liksom så store kuler<3<3<3 

Deretter dro vi på lunsj til Onkelen og Tanten til Ida, som har en sykt fin leilighet ganske sentralt i byen. Fra balkongen her fikk vi da med oss forskjellige tog, gøy! Embla, hunden vår, ville se over gjerdet på verandaen, men turte ikke helt å hoppe opp. Derfor løftet pappa henne opp med labbene så hun fikk se over kanten, og hun storkoste seg!

 

 

 

Innimellom lunsj, og kake og egentlig både før og etter, skulle jeg og Ida ta bilder. Siden alle spammet Insta med bunadbilder tenkte vi å slenge oss på! (følg meg gjerne på instagram: jannickehaugen) Derfor endte vi opp med å bruke mye av tiden på verandaen for å få et bra bilde. Vi hadde kun med iPhone, siden det regnet litt når vi gikk ut på morningen og ville ikke risikere at speilrefleksen ble ødelagt. (fant ut etterpå at Ida hadde glemt minnekortet da, så hadde ikke hjulpet så mye uansett...)

Til dere som lurer, eller ikke lurer, jeg har bergensbunaden! Elsker bunad, er så fint! 

 

Og til dere som tror at jeg smiler og poser på alle bilder, ehe, de fleste er egentlig som dette nedenfor. Ender alltid opp med å le, og da tulle på bildene. I tillegg var det egentlig en sånn dag hvor alle bilder ble stygge følte jeg, så likte heller å tulle litt enn å smile...

 

I Kristiansand er det sånn at de kjører alle russebil/vanene rundt en runde, og det måtte vi jo se på. Da fant jeg denne kule russebilen aka campingbilen. Måtte bare ta et bilde, den var jo heftig da! 

Mot slutten så gikk vi ned for å se på Borgertoget, på slutten av dette toget gikk de fleste som var russ, og endelig ble det litt mer russetog! Borgertoget i Kristiansand minner veldig om elvefestival paraden i Drammen faktisk. Morsomt å se på!

 

Dagen startet kl 10, og vi var ikke hjemme igjen hos mormoren til Ida før kl 19 og startet da med å lage taco (helt normalt å ha på 17.mai haha). Deretter gikk jeg og Ida litt rundt, ved lekeplassen av alle ting og nøyt den varme kvelden. Det var faktisk utrolig varmt, at jeg fikk helt syden følelse! RUndt kl 23 ble det fyrt opp raketter, sykt fint. 

 

 

 

Så dette var min 17.mai!

 

 

 

-Hvor feiret du 17.mai?

 

-Jannicke

The world is a book, and those who do not travel read only one page...

...So lets read some pages. Lets travel the world!

 

Hehe, overskriften er jo et kjent sitat, eller quote. Og når Gøril aka Gunnhild twittret denne quoten måtte jeg bare svare med "Lets read som pages. Lets travel the world!" Eller noe i den duren. Husker faktisk ikke helt hva jeg svarte. Men det er så sant. Det er jo en grunn til at vi utvekslingsstudenter vil dra på utveksling, vi vil oppdage verden! Vi vil ha noe å fortelle våre barn og barnebarn, komme ut av komforsonen og vokse. 

Etter at jeg fant ut at jeg ville dra på utveksling (som jeg egentlig aldri har fortalt om, burde jeg det?) så har jeg forandret meg veldig som person. Jeg har lyst til å dra overalt. Jeg vil være med på Leger uten grenser, dra til Afrika, dra til Australia, jeg vil oppleve verden! Jeg vil read the whole book

  

 

 

-Vil du også reise rundt å oppleve verden?

 

-Jannicke

Ny checkliste!

Hei søte!

 

Husker jeg la ut denne chek listen for litt siden:

- Sende interesseskjema

-Få intervju

-Bli godkjent

-Få søknaden

-Ta engelsk SLEP test

-Sende søknaden og få den godkjent

-Vaksiner (mangler kun en dose)

-Få underorganisasjon (fikk ISE)

-Få underorganisasjonen til å godkjenne søknaden

-Forbredelseshelg i Oslo

-Få nytt pass

-Få familie, sted og skole

-Søke visum

-Få avreisedato og flybilletter

-Si hade til alle, og starte eventyret mitt !!! 
 

Og om jeg hadde fortsatt på denne listen kunne jeg ha kryssett av alt utenom å få flybilletter og starte eventyret mitt, men siden jeg måtte starte helt på nytt så har jeg vel ikke kommet like langt. Har derfor laget en ny checkliste nå, og den ser slik ut:

-Bytte til Explorius (var alderede tatt inn, uten intervju siden jeg hadde dette i sommer)

-Få søknaden

-Få Pre Aplication

-Ta SLEP testen på nytt (...) 

-Finne skoledistrikt 

-Fylle ut Pre Aplication

-Fylle ut Søknaden

-Sende søknaden til USA

-Ta alle vaksiner

-Få skoleplass

-Få familie

-Nytt pass

-Informasjonsmøte med Explorius

-Søke visum

-DRA!!!
Har jo kommet et stykke da. Fikk fylt ut Pre Aplication fort, ble ferdig med søknaden ganske fort også. Eneste jeg manglet var å få det nye passet og ta den siste vaksinen. Det ble gjort på mandag, og søknaden ble sendt til USA alderede på tirsdag, så nå er det bare å vente på at jeg blir godkjent av skoledistriktet. Dette kan vist ta noen uker. I tillegg måtte jeg jo ta SLEP testen, OMG, haha jaja, fikk den tilsent i posten, og tok den samme dag å sendte den tilbake for å bli raskt ferdig. Første mailen jeg fikk ang Select programmet var 9 april, og 1 mnd senere har jeg alt klart å få sendt den til USA, og ferdig med alt av vaksiner og slikt. Ikke verst! Kunne vært ferdig før, om det ikke var for pass og vaksinen!

 

-Har du også laget en Check liste`?

 

-Jannicke

Select High School Program, hva er det?

Hei søte!

Tenkte å skrive litt om dette Select High School programmet for de som ønsker dette. Det blir vel mer til dere som ønsker å reise neste år igjen, siden tror det er litt sent å søke nå, MEN om du ønsker å dra i år, med Select, så ring Explorius så fort du kan og hør om det fortsatt er mulig!

Select High School Program går ut på at man velger skole. Man velger først om man vil gå på privatskole, eller vanlig public school. Jeg valgte vanlig public shool, siden privatskolene er ofte dyrere. Om man velger privatskole får man søke på akuratt den skolen du ønsker som Educatius sammarbeider med, mens med public school velger du skoledistrikt. Med dette programmet kan du dermed sikkre deg at du får akuratt de fagene du trenger, og bestemme litt selv hvor du vil havne hen. Men husk at de har ikke skoler de samarbeider med overalt! Men de har en del steder, blandt annet Arizona, California, Florida, NY, Utah, Washinton, Arkansas og noen fler. 

 

Select High School Program er delt inn i tre "program"

-Basic. Dette er for de med allergier. Det er egentlig som det vanlige programmet, MEN man betaler mer, og betaler skolepenger. Er ikke helt sikker på hvorfor de med allergier burde velge denne, for helt ærlig skjønnte jeg ikke helt Basic, men hvertfall så er det nesten helt likt det andre programmet, men tror det er lettere å skaffe familier ellerno.

-Basic plus. Dette er for deg som ønsker og fortsette med sporten din. Det vil si at det er det samme som det vanlige programmet MEN du kan legge inn tre ønsker om sport, og du får da lagt frem 3 skoler med disse sportene også kan du velge. Du er dermed sikret å få fortsette med sporten din. I tillegg er skolene større som regel. Dette er litt dyrere enn Basic, og du kan havne hvor som helst i landet.

-Select. Dette er det jeg drar med. Her velger du skole/skoledistrikt. Man setter også opp fag man MÅ ha, og du får da tildelt en skole med akuratt disse fagene. Perfekt for deg som ønsker å komme til en spesiell stat og trenger visse fag. Dette er selvfølgelig dyrere enn de to andre. 

 

Hvorfor er disse programmene dyrere?

For oss som drar på utveksling er det alltid hvis noen drar med select: ER IKKE DET SÅNN SYKT DYRT A?

Jo, det er det. Med alle de forskjellige "programmene" innenfor select betaler man både en programpris og skolepenger. Skolepengene er litt forskjellig avhengi av skolen. Basic skolene ligger som regel litt utenfor storbyer, men kan også ligge nærme. Skolene på Selectprogrammet ligger ofte nærme storbyer, eller sentralt, kanskje 1 time unna en storby og er dermed dyrere. Men selvfølgelig, så får man stipend. Man får det samme stipendet som alle andre (rundt 50 000, tror det var ca 5600 i år) og så dekker lånekassen 85% av skolepengene. Hvis du er smart, så skjønner du fort at det blir jo ikke såå dyrt som man skulle tro. MEN disse pengene som alt koster skal betales fort, og før man får stipend. Dermed må man ha god økonomi for å kunne betale dette før man får stipendet. 

 

Hva er forskjellen på Select og vanlig program?

Utenom den veldig openbare forskjellen, at det er dyrere er det litt ander forskjeller også. Som nevnt, kan man velge at man må ha visse fag. Man fikk også skrive ønsker om familie, altså familiesammensetning, noe jeg følte var litt frekt å skrive, å skrev dermed bare at jeg ikke hadde noe, utenom at jeg ville elsket å komme til en familie med barn. (dette man skrev her var bare et ønske, og ble bare tatt med i betraktning) I tilegg får man velge hvor man vil hen, så lenge Educatius har et samarbeid med skoler der. En annen stor forskjell er at familiene blir betalt. Grunnen til dette er fordi da er det lettere å få familier som vil ha en student, og om det skal skjære seg er det også lettere (og tar kortere tid) å gå byttet familie. Finanskrisen preger USA, og mange ønsker å ha en student men har kanskje ikke råd til litt ekstrautgifter og får dermed litt betalt. Jeg var selv skeptisk til dette, men Idun (kontaktperson) fortalte at familiene er like gode, og det er kun en liten sum de får. I tilegg nevnte hun at det var færre som hadde problemer med familien på Select programmet enn på vanlig program! 

 

Og til dere som lurer, hva er Educatius?? Så er det en datterorganisasjon av Explorius, og blir alle som reiser med Select sin underorganisasjon. 

 

-Er det noe mer du lurer på, bare spørr!?

 

-Jannicke

Da er jeg endelig ferdig med søknaden...

...igjen! Haha

Må nesten skryte litt av meg selv her. Jeg har både vært jenta som var ekstremt tidlig ute med søknaden, og jenta som har vært ute i siste liten med å søke. Føler meg flink, er ikke alle som både er først og sist!

 

Men hvertfall, har egentlig vært ferdig med det jeg skal gjøre i søknaden ganske lenge, men måtte scanne inn en del ark, vente på at jeg fikk nytt pass og tatt siste vaksine før jeg sendte den inn i går. Fikk alderede beskjed i dag om at den var fin og ble sendt til USA! Ikke værst. Måtte bare scanne inn Legedokumentene på nytt, i og med at det ble så lite når jeg scannet det som bilde. Anbefaler alle å helle scanne dokumenter i PDF filer, er så mye bedre!

Er så glad for at den enderlig er sendt. Hater når jeg spørr Idun (kontaktperson) om noe, å så får jeg så sent svar, måtte til og med ringe henne uten at det hjalp noe, men til slutt har alt ordnet seg og når hun først svarer så får jeg jo bra svar. I mellomtiden brukte jeg å spørre alle andre på Selectprogrammet, stakkars folk. 

 

 

Glad og fornøyd jente som endelig er ferdig med søknaden! Vell og merke er dette tatt etter at jeg ble ferdig med den første søknaden, så det er jo en del mnd siden nå. 

 

Så da er det bare å vente i spenning om jeg kommer inn på skoledistriktet jeg har valgt, og om jeg tilslutt faktisk får en familie som vil ha meg før avreise. Det ordner seg vel alltid for snille piker!

 

-Har du fått familie / eller skoledistrikt?

 

-Jannicke

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits