Utveksling til USA!

Hei!

Jeg er ei jente på 16 år, fra et lite sted på bondeland AKA Lier. Jeg skal reise til USA skoleåret 13/14. Altså i 2.vgs

Har alderede søkt, selvom jeg bare går på ungdomsskolen enda, for det er fult mulig! Har startet med å sende inn et interesseskjema til Explorius, og har fått som svar at innen 1 uke vil jeg bli kontaktet ang. intervju. Det blir spennende! Har siden jul, hatt lyst til å dra på utveksling og brukt det som inspirasjon til å bli bedre i engelsk. And guess what? Gikk opp 1 karakter i engelsk, ikke verst! 

Jeg har jo ikke blitt godtatt av noen organisasjon enda, så vet jo ikke om jeg kommer til å dra til USA, men hvis jeg ikke blir godtatt søker jeg med alle organisasjonene som er her i landet, slik at jeg til slutt for levd min amerikanske drøm<3 Har SÅ lyst til å få oppleve enn ny kultur, hvordan amerikanerne lever, high school and spirit, ALT, og ikke minst vokse som en person, ta nye risker jeg aldri har tatt før.

Jeg har lett lenge etter den "beste" organisasjonen, som jeg vil dra med. Jeg har endt opp med to organisasjoner: Into-education og Explorius. Har jo alderede sent inn interesseskjema til explorius, men klarer virkelig ikke velge om hvilken av disse to som er best. Kanskje jeg skal sende inn interesseskjema til begge, møte begge og deretter bestemme hvilken organisasjon jeg liker best?One day, this is me running with the US flag! 

 

Hvilken organisasjon reiser du med?

Hvor skal du reise hen?

 

-Jannicke

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits