Følg meg på Bloglovin!

Hei søte!

Da har jeg skaffet meg bloglovin, og håper du vil følge meg der! Ser jeg alderede har noen followere uten at jeg visste hva bloglovin var, det er litt gøy!

 

Som dere har lagt merke til, har jeg fått nytt design! Og til dere som trodde at jeg var jernen bak mesterverke må jeg desverre skuffe dere og si at jeg ikke kan så veldig mye om design og koder ogsånn, måtte tilogmed ha hjelp til å skjønne bloglovin! Så den store proffe personen som har ordnet design (og header faktisk) er søte beste Gunnhild!!! Hun drar også til USA så besøk bloggen hennes HER

 

 

Så follow me on bloglovin! Direkte link finner dere i sidemenyen!

 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3818512/?claim=9g77kwvm986">Follow my blog with Bloglovin</a> 

Startet på den nye søknaden + update

 

Hei søte!

 

Da tenkte jeg å komme med en liten oppdatering. Som dere har fått med dere har jeg byttet over til Explorius og er nå offesielt med i deres Select High School program, jippi! Så nå holder jeg på med den forhatte søknaden igjen. Det burde være nok å bare fylle den ut engang, men i mitt tilfelle må jeg fylle den ut, igjen. Sånn går det når man bytter organisasjon før man drar, haha. Heldigvis kan jeg bruke legearkene og lærervurderingen jeg fikk fylt ut fra den forje søknaden, så da slepper jeg alt det stresset. I tillegg så bruker jeg det gamle brevet til vertsfamilien, med litt endringer. Men i denne søknaden vil de helst ha brevet skrevet for hånd, fordi det er mer koselig (det er jo det) MEN mitt brev, som er typ 1 side på pcn ble 2 og en halv side når det er skrevet for hånd! Fuck liksom, og jeg har tilogmed kuttet ut mye...

Siden sist har jeg også tatt SLEP testen, på nytt.. haha, utrolig teit at jeg måtte ta den på nytt, men når jeg ikke har svararket så har jo ikke de noe som helst "bevis" på at jeg har tatt den heller så det er vel egentlig forståelig, men litt kjipt for meg. Heldigvis fikk jeg den tilsendt i posten på fredag, så tok den da og forhåpentligvis ligger den i Explorius postkasse innen Mandag. Det hastet vist veldig med å få den skrev de. 

Anet enn dette har jeg ikke så mye mer å komme med, annet en at jeg har tenkt på skolevalg. Har bestemt meg sånn nesten for å søke meg til Arizona, Scotsdale. Noen som har noe å si om det stedet, eller Arizona generelt? både positivt og negativt!

 

Utifra bildene ser det ganske tørt ut der, men det er jo så fint der! Elsker at det er kaktuser og noe helt annet en Norge. Selvom jeg elsker Norge og den vakre naturen her, men er jo gøy å oppleve noe helt annet for et år også!

 

-Vet du noe om Arizona? vil gjerne vite! 

 

-Jannicke

Beste dagen på lenge!

Hei søte!

 

Nå tror sikkert halvparten av dere at det har skjedd noe sykt bra med USA turen, kanskje har jeg havnet på en villa i California, eller kanskje jeg har fått verdens beste vertsfamilie som i tillegg er i familie med en superkjendis? haha neida har ikke skjedd noe sånt hvertfall!

MEN folkens, jeg har vært på JUSTIN BIEBERKONSERT! Fyfaen ass, beste dagen på lenge! Hadde Golden Cirkel så var jo ganske nærme, sto nesten helt ved gjerdet. Til fremtidige folk som skal på konsert, Hvis du har Golden er det egentlig ikke noe vits i å skulle stå helt fremmers, du ser faktisk bedre om du står litt lengere bak i Golden feltet. Jeg sto helt foran, det var varmt, klamt, dårlig luft og et par vannglass som gikk rundt på omgang. (ja, jeg drakk av samme glass som alle andre, man måtte jo ta det man fikk) Det endte med at jeg midt under "Be alright" holdt på å svime av, og måtte få  vaktene til å bære meg ut. Heldigvis gikk alt bra, for justin sang jo for meg og alle andre som svimte av, haha om that everythings gone be alright! 

 

Bildene har jeg lånt av vennina mi, siden jeg ikke fikk så bra bilder! Og filmet mest egentlig, hehe filmer som aldri vil bli vist offentlig for å si det sånn. Er ikke like fint med meg som sanger i bakgrunn!

 

Hvertfall, konserten var dritbra, men man så jo egentlig at han var litt sliten stakkar, og hans "hade" gikk veldig fort, men jeg er bare glad jeg faktisk har sett han med mine egne øyne! Hele uka har jeg hatt bare justins sanger på hjernen, og det er ikke alltid like praktisk når jeg hadde spansktentamen 2 dager før konserten og engelsktentamen dagen etter. Hadde også mattetentamen i dag så kan vel trygt si at vi var ikke en av skolene som gjorde om på noen tentamner på grunn av justin nei...

 

-Var du på Justin Bieber konserten?

 

-Jannicke

Tanker, oppklaringer og følelser

 

Hei søte!

Må først takke for alle supre gratulasjoner på både facebook og bloggen, tusentakk! Må også si at jeg ble ganske overvelmet når folk kommenterte det innlegget før det forje, haha det ang bytting av organisasjon. Tusen takk allesammen som la igjen en kommentar med litt støttende kommentarer, det varmer!

 

For en som ikke drar på utveksling kan det kanskje være rart å skjønne hvordan en utvekslingsstudent tenker. Når jeg sier at den siste uka har vært vanskelig er jeg ikke helt sikker på om dere alle forstår. Det er vansklig å klistre på seg et smil, mens man prøver å snakke bort det faktumet at man har fått familie. Det er vanskelig å ikke vite hva som skal skje, skal vi bytte organisasjon eller skal jeg bli i den familien? Skal jeg bare bytte skole, eller må jeg satse på at jeg kanskje muligens, hvis jeg ber til Gud, Allah og Mekka at jeg får året godkjent selvom matten er litt tvilsom? Når pappa ringte å fortalte at jeg nå brøyt avtalen med into, og vi skulle bytte ble jeg så glad. Jeg ble glad. Hvorfor ble jeg glad? Burde jeg ikke være sjeleglad for å få en familie og skoleplass så tidlig? 

For mange er ikke det å få året godkjent viktig, for meg er det det. Mine fremtidsplaner er å bli lege, og deretter psykiater. Dette tar maaange år. Å gå igjen et år, å dermed miste stipend, og måtte være russ med 97 er noe jeg ikke ønsker. Jeg vil heller ta et friår etter vgs og ta opp fag som trengs for å komme inn på medisinstudiet, ikke gå om igjen 2.klasse og så ta opp fag etter 3.klasse og sikkert et friår inni selve medisinstudiet og, å da være en del år eldre når jeg blir ferdig utdannet enn det jeg ville vært hvis jeg fikk godkjent året. Noen tenker kanskje "hæ? lol hva faen" Jeg tenker at det er ganske logisk. Men for at hele dette avsnittet skal være logisk tror jeg du må være vant med litt jannickelogikk!

Når jeg og pappa snakket om hva som kom til å skje, sa han" i verstefall så får du bare bli hjemme, droppe å dra. Vi kan jo ikke sende deg ned om vi vet at du ikke vil få det godkjent som en skoleår". Say whaat! Husker jeg snakka med en venn om akuratt det her, å ble så sur fordin ikke skjønte helt hele greia. Se det fra min side. Du har drømt om dette amerikanske eventyret lenge, og så skal en skole ødelegge det hele. Noe du har drømt om, fantasert om, lest så utrolig mange blogger om, endelig er det din tur men du risikerer å måtte avlyse hele dritten å bli hjemme! Hvor jævelig surt hadde ikke det vært?

Hvertfall, når pappa ringte hadde vi (jeg og mamma) alderede snakket med Explorius, og de hadde plass men anbefalte Select - programmet så jeg ikke ville få samme problem igjen. Her og nå, har jeg egentlig ikke noe sikkert. Jeg er ikke med i Exploriusprogrammet enda, jeg har ingen søknad som ligger i USA for å lete etter vertsfamilie, jeg har ingentinge. Eneste jeg har er min drøm om USA, min amerikanske drøm, og jeg skal faen meg oppleve denne drømmen uansett. 

 

 

Og for å oppklare litt ting som kanskje er uklare:

- Nei jeg har ikke bare byttet organisasjon og beholdt familie. Jeg har også byttet bort familie og skolested og vil ikke bo i NY de neste 10mnd.

- Jeg har fått plass hos explorius, vi har bare ikke takket ja enda, vi skal først få et litt mer infomøte av dem på mandag ang dette Select opplegget! 

 

 

-Noe du lurer på?

 

-Jannicke

Bursdagsjenta, det er meg!

Hei søte!

ENDELIG er har jeg bursdag, wii, 17 år og greier da er det jo bare 1 år til jeg er 18!!! I dag skal jeg bli feit på pizza med noen av jentene, men skal starte dagen litt sunt med ananas hvertfall! Endelig er dagen her, har mast på alle om at jeg har bursdag i dag i lang tid, hehe, stakkars folk. Det beste med bursdag eller noe av det, er jo å våkne opp til hyggelige meldinger på veggen og i innboksen på Facebook! Så koselige!

 Gratulerer med dagen til meg selv, og alle andre som har bursdag i dag! <3 Klem Jannicke

Utveksling skal ikke være lett...

Hei!

 

Edit: Mye å lese, skjønner godt om du hopper over!

 

Det har skjedd utrolig mye den siste uken nå. Ikke bare har jeg hatt to prøver på skolen, men også har det skjedd en del på utvekslingsfronten. Jeg kan vel si at når man er på utveksling så er det både oppturer og nedturer, og jeg har fått smake litt på dette alderede før jeg har dratt! Den siste tiden har ikke akuratt vært lett, på den ene siden skulle  jeg svare på alle spørsmål om vertsfamilien, forklare alle at jeg skal ikke til NYC, men til staten NY og hvor mye jeg gledet meg. På den andre siden, passe på hva jeg sier, undersøke om andre organisasjoner fortsatt tar inn studenter og i tilegg konsentrere meg om viktig prøver på skolen. 

Hvis du ikke kjenner meg vil du nå tenke hæ? hvorfor sjekker hun om andre organisasjoner fortsatt tar inn studenter, hun har jo alt fått vertsfamile og skoleplass jo. Ja, det har jeg, men jeg har nå valgt å bryte kontrakten med Into. Jeg skal fortsatt dra til USA, men skal heller dra med Explorius og mest sannsynlig "Select High School" hvor man kan velge skole, og JA det er mye dyrere.. 

Grunnen til at jeg har brutt kontrakten med Into er flere, men jeg vil si at Into for all del ikke er en dårlig organisasjon, for all del. De har svart på alt jeg har av spørsmål gjennom søknadsprossesen, og vi måtte ikke akuratt krangle oss ut av kontrakten heller. Den delen gikk ganske bra, kanskje fordi vertsfamilien også hadde "klaget" på meg til ISE, min underorganisasjon. Jeg vil ikke utale meg om det med vertsfamilien, fordi jeg er jo ikke helt sikker, og de har virket hyggelige mot meg over facebook, men det eneste jeg kan si er at de hadde noe å klage på om meg til ISE, og vi hadde klager til into om litt forskjellig, og det ble da til at jeg heller drar med Explorius. 

 
I tillegg hadde skolen jeg havnet på ikke riktig matte for meg.Matten var enten alt for lett, eller alt for vanskelig. Vi hadde en klasse som hadde riktig temaer, hvertfall noen, men nivået var nok litt for enkelt når også 8.klasse kunne ta denne klassen. Dette er en av grunnene til at vi vurderer Select programmet til Explorius, slik at jeg er sikret riktig fag, og ikke må ta opp matte som privatist, noe som kan være litt vanskelig når jeg i tillegg skal lese meg opp på historie og norsk, som de fleste andre. 

Jeg vet at dette innlegget ikke besvarer alle spørsmål, og kanskje lager nye spørsmål, men noen ting holder man privat, og alt kan ikke deles på en blogg hvor hvem som helst kan lese. Håper dere forstår. Hovedgrunnen til at jeg skrev dette innlegget er fordi det er ikke like lett å skulle svare på alle på "hææ? serr? skal du ikke dra? hvorfor? hææ?" jo, jeg skal dra, men har byttet organisasjon. "hææ? hvorfor?" Selvfølgelig, jeg svarer jo sannheten til vennene mine, men istede for å skulle fortelle samme historie flere ganger, skrive det samme til alle venner som jeg ikke møter til daglig som spørr meg på chat, så har jeg nå hvertfall fortalt endel til de som måtte lure. 
Å for å si det engang for alle, nei jeg synes ikke into er noe dårlig organisasjon forde! Men en annen ting jeg har lært er at man kan ikke utale seg om en organisasjon før man har opplevd noe negativt og får oppleve selv hvordan det blir håndtert. Og ja, jeg skal fortsatt til USA. Ingenting kan stoppe meg fra å oppleve min drøm, om jeg så må gå helt bort ditt å tvinge noen til å la meg bo hos dem...
 

Er det noen spørsmål er det selvfølgelig bare å spørre, men du vil ikke få "hele" sannheten skrevet på nett hvor alle kan lese det! 

 

-Jannicke

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits