Dramatisk start på Hawaiituren

Hei søte!

Etter å ha lest overskriften tror dere sikkert at jeg holdt på å dø, flyet halveis styrta eller at noen har druknet alderede? Men neida, jeg er bare litt dramaqueen og synes at når jeg må vente 4 og en halv time på flyet som er forsinket, at det gå under kategorien dramatisk.

Jeg startet med å stå opp klokken 3am (ofc hadde jeg satt alarmen 3pm så flaks for meg at jeg våknet av meg selv fordi jeg var så spent), deretter henter Abbey meg og vi hadde en koslig roadtrip til flyplassen.

Dette er bilde jeg sendte til mamma og pappa for å si at jeg hadde fått billetter og var trygt på flyplassen. Når vi boardet så jeg hvor lite flyet var og bestemmte meg for at her måtte det et lite snikbilde til. Flyturen til LAX gikk helt greit, sov mye av veien faktisk!

Når jeg ankom LAX ringte jeg både Farwa og Gunnhild som jeg fant ut også var der. Farwa var på en terminal altfor langt unna så endte opp med å ikke gå til hu men fikk endelig møtt min lille Gunnhild! "Du er skikkelig eh hva er ordet, du er short" meg som prøvde å komme på ordet "lav" men endte bare opp med det engelske..

Før jeg møtte henne fant jeg ut at min fly var forsiket i 3 hele timer.... Da hadde jeg alt vært på flyplassen i en og en halv... Så jeg endte opp med å løpe rundt, prøve å få dem til å sette meg in på et annet fly, noe som de ikke kunne. Etter at Gunnhild skulle gå på flyet gikk jeg tilbake til min terminal hvor jeg putslig hørte noen norske stemmer, og bestemmte meg for å gå bort å snakke med dem. Var deilig og ha noen å være med de lange timene og hun ene bor jo faktisk i Arizona også! Veldig koslig. På dette tidspunktet gikk selvfølgelig telefonen tom for strøm og ble derfor ingen bilder.

På flyet satt jeg med et gammelt meksikansk ektepar fra Texas som var veldig koselige, etter å ha sagt at jeg ville bli lege og så psykiater og at jeg heller ville bruke penger på Hawaii enn klær så ville kona adoptere meg og sa jeg var hjertelig velkommen til Texas! Haha koslig

Etter den lange turen møtte vi et klamt Hawaii og kom oss på hotellet hvor jeg putslig møtte Ingvild som var mer opptatt av at jeg måtte forte meg så vi fikk kommet oss opp på rommet og så komme oss ut, før eg i det hele tatt visste at vi var på rom.. Så ja, deler rom med Ingvild, som da er en irriterende nordlending (neida, joda) ei brasiliansk og hennes vertssøster her fra USA! Koslig jenter alle sammen.


Idag er det tid for surfing, så gleder meg masse! Blir nok litt blogging senere i dag også!

-Jannicke

Hawaii!

Aloha!

I morra står jeg opp kl 3:30 for å bli hentet av Abbey kl 4 på morran fordi hun er så snill og kjører meg til flyplassen. Guess where Im Going, HAWAAIII!!!!! Snakkes senere!

Aloha

Fat kids wanna eat

Hei søte!

Ta overskriften med litt ironi. Skal nemmelig fortelle om hva jeg gjorde lørdags kveld! Dro først på kino å så endeless love, en film jeg virkelig anbefaler, før vi bestemte oss for å dra på white chocolate grill for dessert.

Her hadde de da dessert for to, men vi kunne ikke helt bestemm oss hvilken vi ville ha...

...så vi bestillte bare en av hver! Hahaha kan tro vi fikk mange blikk når de kom ut med 6 desserter som hver er beregnet for 2! Vi klarte til slutt å spise opp alt/trykke alt flat så det så ut som vi hadde spist alt!

Var en morsom kveld hvertfall! I dag har vi fri, presidentsday, men hadde fortsatt track practice så nå ligger jeg ute å soler meg etter trening, med spansk boka foran meg.. Ah, bare 5 dager igjen til Hawaii nå!!!

-hva har dere gjort i dag?
-Jannicke

Valentinesday american style

Hei søte!

Har jo nettopp vært valentinesday så tenkte å blogge litt om det. For det første så er valentinesday i Amerika 100 ganger bedre enn i Norge.

Våknet med å komme ned til 4 sjokoladehjerteesker, en hver til hver av oss jentene. Deretter når vi kom til skolen hadde noen hengt opp lapper på alle skap med en koslig liten hils.

I lunsjen fikk jeg sjokolade av Sydney og kort av Abbey! Sykt koslig. Øverste bilde er av gangen på skolen hvor alle hadde er hjerte med navnet sitt på. Er nesten umulig å finne sin egen så dessverre fant jeg ikke min, men var hvertfall ganske koslig.

Etter skolen var det track som vanling (har kanskje glemt å si det men startet på track!) og treneren sa "some of you may be lucky tonight since it Valentinsday" så derfor ble det null trening på lørdag morgen, deilig!

-hva gjorde dere på valentinesday?

-Jannicke

Min egen psykolog!

Hei søte!

Vet det har vært en stund siden sist. Men har vært opptatt med så mye. Vi kom videre tilplayoffs men tapte, så da er sesongen over. Kunne virkelig ønske vi fikk spilt kampen om igjen, siden dommeren var det ingen av lagene som likte. Treneren på andre laget sa "Hva er det han driver med" så sier vår trener "ja det har jeg lurt på hele kampen" og når den andre treneren er enig i det sier det litt. Hørt at også flere har hatt sykt dårlige dommere under playoffs, men sånn er det bare. 

Tilbake til overskriften, jeg følte det passet inn fordi jeg faktisk føler meg som min egen psykolog. Jeg vet ikke om dette kanskje er normalt elller ikke, men av en eller annen grunn så finner jeg grunner til hvorfor jeg føler meg som jeg gjør, hvorfor jeg reagerer som jeg gjør og hvorfor andre er som de er. Det er ikke sånn at jeg setter meg ned å begynner å vurdere meg selv eller andre, det bare kommer hel naturlig. 

Her om dagen, tapte vi som sagt første kamp i play offs, og naturligvis er det ganske trist, sesongen er over og for seniors er det siste gang de skal spille fotball, med mindre de fortsetter på college. For meg føltes det bare helt rart. Jeg satt og halveis grein på bussen hjem, løp rett opp på rommet mitt å begynte å gråte. Når vfar spurte hva stillingen ble klarte jeg så vidt å si 2-1 før grøtstemmen kom og jeg bare løp opp på rommet for å gråte mer. Til og med dagen etterpå fikk jeg klump i halsen og tårer i øynene bare noen nevnte fotball. Hvorfor skulle jeg reagere så kraftig på det, når jeg kun har vært en del av laget i 3 mnd? Etterhvert innså jeg faktisk grunnen. Å si hade til et helt fotball lag og ikke møte dem på trening hver dag er en stor forandring og det minner meg om at jeg snart faktisk tar farvell med alle sammen. Det ble en liten reallity check på hvordan det blir når jeg faktisk skal dra fra alle. Men soccer får jeg hvertfall sett jentene i gangen på skolen, og forhåpentligvis funnet på masse gøy med flere av dem selvom vi ikke spiller fotball sammen, men når jeg sier hade i juli så er det mange jeg kanskje aldri får sett igjen...En annen ting som ikke går på meg selv, men ting jeg har observert er "hvorfor amerikanerne er så barnslige". Mange føler at de går tilbake i tid og at alle er så barnslige på high school. Men er det rart? Her i amerika har de ikke ungdommskole og deretter en videregående skole, de har de slått sammen. Og vi vet da alle hvor barnslige folk kan være på ungdomsskolen? Av oss som er på utveksling nå, hvor mange ganger har vi ikke følt at lærerene behandler oss som om vi gikk i 9ende igjen? Men de må da på en måte det, for en del av elevene i klassene våres går faktisk i 9ende. Dette er en av grunnene til at jeg liker det norske systemet best, fordi vi kan være mer uavhengie og ikke bli passet på så mye jo eldre vi blir. Mens her i usa har jeg klasser med både 9ende og 10ende klassinger, noe som selvfølgelig gir meg inntrykk av at amerikanerne er mer barnslige, og at lærerene faktisk må behandle oss som om vi er små unger, nettopp fordi noen av elevene er det.

Generelt så er amerikanerne mer "barnslige" enn oss nordmenn, samtidig er de også mer voksne. At de faktisk får lappen når de er 16 gjør at de får jobb tidligere, kjører seg selv overalt og slike "voksne " ting, men samtidig behandler foreldrene deres dem som små unger, helt til de drar på college. Noe som jeg personlig synes var veldig rart med en gang var at alle spurte foreldrene sine om å ta hull i øret, men de fikk ikke lov. Jeg spurte også foreldra mine, men de sa bare "gjør hva du vil, er ditt øre" og jeg dro random til liertoppen å tok et til hull i øret, uten å fortelle foreldra mine det 

 

Men det er jo ikke noe galt med at foreldrene er litt strengere her heller, det er bare anderledes!

 

-Hva synes du om innlegget?

 

-Jannicke 

 

 

Senior night!

Hei søte!

Forje uke hadde vi senior night med soccer! Utrolig koslig. Siden vi har gjort det veldig bra i serien så er vi også videre til play Offs, noe som kan sammenlignes med NM i Norge!

Bilder sier mer enn tusen ord, right?

Fikk ball hvor alle juniors og underclassment hadde skrevet noe. Dette er da fra Gloria, som kjører meg hjem og hvor enn vi drar med soccer! Hun har blitt en av mine beste venner her nede!

Har også hatt en del pasta parties med soccer laget, å sist gang hadde vi det ekstremt morsomt. Vi fant ut at vi kunne like så godt vært cheerleadere, så myke som vi er!

Er trist at sesongen snart er over, har så utrolig mange gode minner!

-spiller du soccer?

-Jannicke

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits