Båttur at the lake

Hei søte!

På mandag så dro jeg, vmor og Masa på båttur. For ja folkens, det finnes vann her i Arizona! Noe jeg synes var ganske gøy. Vi dro altså til et vann, og gikk ombord på en båt og ble fortalt forskjellige ting om stedet vi var. Var ganske koslig, men jeg og Masa var vel egentlig mest opptatt av å ta bilder. hehe Etter båtturen dro vi på resturanten på brygga og spiste en god lunsj. Side jeg har en del bilder tenkte jeg å vise dere noen av dem, så here we go

Mange bilder av meg ja, ups. Er liksom vansklig å ta bilde av både meg og Masa når vi står kun oss to bak på båten, haha. Jaja

 

-Hva har du gjort i dag?

 

-Jannicke

Soccer, soccer and more soccer

Hei søte!

Er mye fotball for tiden. Nå nærmer det seg slutten vel og merke, noe som er litt trist. Kommer til å savne det, og laget.. I dag hadde vi kamp, 3-0 og forhåpentligvis har vi rykket opp. Vi ligger fra forje kamp som nr 8 beste i staten, noe som er ganske bra, eller hva?

I morra er the bilder, så da blir det både lagbilde og inviduelt bilde. Om det er interesse for det blir de kanskje lagt ut her på bloggen?

Har foresten lagt merke til at jeg har fått en del flere lesere i det siste, noe jeg setter utrolig pris på! Dere er best <3


-Jannicke

Svar på spørsmålsrunde, del 2

Hei søte!
på tide med del to av spørsmålsrunden: 
Hva koster det å dra til hawaii ca?
- For meg koster det ca 10 000 + lommepenger når flyreisen er inkludert!
Hva gjorde du med tanke på bankkort osv?
-Med bankkort dro jeg til banken, fikk et kort som ikke er voksenkort, men heller ikke det barnekortet. For DNB ville ikke gi meg voksenkort før jeg er 18 selvom pappa var med. Men kortet funker helt greit, har vært en gang det ikke funket så har alltid med meg cash. Men går helt greit, men vet at andre banker gir ut voksenkort til utvekslingsstudenter.

Og hva gjorde du med mobil og abonnement? :)
- Jeg behold min norske iphone 4, som var ulåst fra norge, og dro til best buy hvor de sa at eneste jeg kunne ha var simple mobile, som funker helt greit men må dra ditt å kjøpe som et kontantkort hver månede, litt kjipt...
savner du norsk taco?
-Hell yeah<333

savner du anepanekos?:(((((((((((((((((((((((((((((((((
-Æsj nei.....joda<3

gleder du deg til hawaii elle?
-You think? haha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

du er en fin sommerfuglengel:) love u, xxox
-Love you too xoxo J<3
Hei :) Jeg lurer på om du kanskje kunne ha laget et innlegg om tips til hva man burde ta med på utveksling og hvor mye klær og ting som er nødvendig, er veldig vanskelig og pakke for et helt år...
-helt ærlig, jeg er feil person å spørre. Jeg pakket sakkene mine kvelden før jeg dro å fant ut i NY at eneste BHen jeg hadde med meg var den knæsj rosa jeg hadde på når jeg dro.. Men sånn generelt, ta med deg dine yndlingsklær og ting du vet du får bruk får. Ikke drass med deg lotions, shampoo osv for det får du kjøpt her!

Hvor mye penger brukte du på forberedelsesKampen? Anbefaler du å ta med mye?
-Jeg tror jeg brukte sånn 1-2 tusen. Det kommer helt ann på hvor glad du er i shopping eller ikke, men husker jeg hadde 6 tusen på konto med meg og vet ei jente jeg ble kjent med hadde 10 tusen til kun shooping...så kommer ann på hva du vil kjøpe av ting der og om du generelt bruker masse penger!

Hva var inkludert ved forberedelseskampen? Var det mye bra å se?
-Med explorius sin NY tur var sightsing, frokost og shuttle til flyplassen inkludert. Så man må betale middag, lunsj og shooping selv! Ja, var masse bra å se, elsket NY, vil definitivt komme tilbake! Savner det så myeEr det sånn at man ikke man være på Soft Landing camp og gå til Hawaii?
- Jeg er ikke helt sikker på hva du mener, men SLC og Hawaii er helt to forskjellige ting. Hawaii er valgfritt, ikke med explorius og koster ekstra. SLC er inkludert i prisen med explorius og du kan velge å ikke dra på den men heller rett til familien om du ønsker!

Hvordan funker det med Hawaii?
-Dette er med belousa, så det er en tur som man kan dra på om man ønsker. Og det koster en del ekstra, oppimot 10 000 avhengi av hvor du bor ( du betaler flybillett selv, selve programprisen er lavere)
- Søknadsprosessen, hvordan gikk den for deg?
Den gikk overraskende greit, var mye styr med papirer og legebesøk osv men gikk ganske greit :)

- Lever de amerikanske guttene opp til forhåpningene?:)) Eller bruker de ikke gele/voks i håret der du heller bor? Har hørt de er sløve på det området, haha!
Hadde vel egentlig ikke noe fårhåpninger til gutta, og nei de bruker ikke noe gele eller voks i håret nei! Noen gjør det da, men det er liksom ikke så veldig mange som bryr seg så mye om håret sitt eller klesstilen hos gutta! Haha

- Er selv for gammel til å utveksle gjennom videregående (high school) så må eventuelt studere på college/universitet. Har du noen erfaring/kunnskap innenfor dette? Eller tips? Setter pris på begge :)
Hehe jeg kan ikke si at jeg har noe erfaring, i og med at jeg er fortsatt på high school, men har skrevet et innlegg her om college. Vet at om du drar med SONOR så har de ordnet slik at du kan komme rett inn i sophmore year, noe som betyr at du også får stipend og lån av lånekassa. De gir nemmelig ikke ut stipend for freshmenyear på college. Vil virkelig anbefale å se litt rundt, og gå gjennom en organisasjon slik som sonor som har avtaler med universiteter og colleger slik at du får startet sophmoreyear og kan få stipend! Lykke til :)

- Hvilke steder har du besøkt og skal besøke?
Har besøkt forskjellig steder her i Arizona som flagstaff, sedona og winslo og har vært i NYC! Skal besøke grand canyon, cali, las vegas som jeg vet om!
- Kan du sammenligne USA opp mot Norge? Når det gjelder alt fra skole, klær, holdninger, mennesker, tradisjoner, tro til gutter!
Hehe, kan vel få prøve å skrevet et innlegg om det. 

Og sist men ikke minst digger bloggen din! Leser hvert innlegg og det virker helt fantastisk det å være utvekslingsstudent, du har inspirert meg til å søke litt rundt selv så nå krysser jeg fingrene! Alltid drømt om å flytte til USA! :D
Tusen takk! Får håpe du ender opp i USA :D
- Noen du har fått veldig god kontakt med?
Ja, Allison, Abbey, Sidney og Hannah!

- Savner du noe spesiell norsk mat eller godteri?
Savner norsk taco og lapskaus <3<3

- Gleder du deg til Hawaii ?? SÅ sjalu?
hell yeah<333

- Ikke lenge til du er 18 (selv om det er litt igjen) Tenkt noe på hvordan du skal feire det ?
WII ikke lenge igjen, nei har ikke tenkt noe over det. Er liksom ikke så stort her, du kan dra til legen alene uten en voksen liksom og stemme. Partyyy...
Fortsatt noen spørsmål igjen så del 3 kommer snart!
-Fikk du svar på hva du lurte på?
-Jannicke

We all smile in the same language

Hei søte!

Her om dagen besøkte vi Alica, som var tidligere utvekslingsstudent fra korea hos familien jeg bor hos nå. Hun har flyttet hit med familien sin og innviterte oss over for middag. Når vi kom inn døren var det to energifulle tvillinger som møtte oss. De var begge koreanske og kunne ikke mye engelsk, de kunne faktisk ikke noe men spurte ofte moren sin om enkle fraser som de kunne spørre oss om, selvom jeg er gaske sikker på at de ikke skjønnte hva vi svarte, men det var vel ganske stas å prøve å si noe på engelsk. Etter 2 timer med dem, kan jeg alderede fortelle litt om personliheten til dem begge, uten å ha snakket med dem å forstått dem med ord, kun via kroppsspåk og sett hvordan de oppfører seg. Er ikke det fantastisk?

Man trenger faktisk ikke kunne hverandres språk for å kunne snakke sammen. Selvfølgelig gjør det ting enklere, men kropsspråk sier mye. Legger man litt godvilje til og så skjønner man mer enn man skulle tro. De kom begge bort til meg, og jeg elsker barn uansett så jeg startet med å smile til dem, og si hei og vinke noe som de satt veldig pris på å gjorde tilbake. Deretter prøvde de forsiktig å kommunisere ved å spørre hva jeg het, og gjentok bare navnet mitt hele tiden og sa masse koreanske ord som jeg selvfølgelig ikke skjønte, men jeg begynte bare å le av dem. Jeg er ganske sikker på at de følte seg trygge på oss "amerikanere" (med meg og masa da, som er norske og montenegriske) etter noen minutter med smil og latter. Et smil viser at man er glad, latter viser at noe er morsomt, tilsammen viser man en glad person. En glad person er det samme i alle språk, en trygg en. 

:)

 

Det er jo ganske rart å tenke på, at jeg kan leke med koreanske barn uten at vi kan hverandres språk. Kun ved å lese hverandres kroppssråk. "we all smile in the same language" og true that. Er mye som hjelper med et smil og noe godvilje på å bruke kropsspråk til å skjønne hverandre. Er hvertfall veldig glad jeg fikk møte dem, for det var to søte unger som jeg likte ganske godt, selvom vi ikke kunne kommunisere veldig med ord. 

 

"We all smile in the same language" husk det!

 

-Hva synes du om innlegget?

 

-Jannicke

Svar på spørsmålsrunde, del 1!

Hei søte!

 

Tenkte å svare på del en nå av spørsmålene. Ser at det er en del ivrige utvekslingsstudenter som venter spent på vertfamilie og er klare til å utforske verden, men med masse spørsmål. Og no worries, jeg skal selvfølgelig svare på alle og om du føler deg masete, la meg trøste deg med at jeg var den mest masete personen ever før jeg dro, og spurte alle om alt mulig rart! Men anyway, here we go!

Hva savner du aller mest med Norge?

-Hm, okei det er faktisk et ganske vansklig spørsmål for er så mye jeg savner. Det er små ting som å gå tur med hunden min, jogge i gokkeland aka Egge, til å sitte fredagskvelden hjemme og se på tv, eller friheten vi har i norge, ikke minst å kunne gå til en buss som tar deg et sted og ikke måtte spørre folk til å kjøre deg overalt. Savner også mammas lapskaus selvom det er noe vi ikke har ofte. Små ting som jeg savner.

Hvor mye kostet ditt utvekslingsår? 
-MYE haha, har ikke oversikt over hvor mye det koster, fordi foreldrene mine betalte hele greia og ga dem stipendet. Men har skrevet et innlegg som du finner HER  om hvor mye stipend jeg fikk og hvilke ekstra kostnader som kommer i tillegg til programprisen.

Har du noen gang angret på at du dro?

-Nei
Hvordan gjør du med norsken, må du lese stoffet for deg selv?
-Jeg "leser" på det mens jeg er her. Boka ligger på rommet mitt hos pappa, ganske sikker på at den ligger akuratt hvor jeg la den når jeg fikk den før sommerferien, og som du sikkert skjønner jobber jeg skikkelig hard med norsk stoffet. Samme med historie, bortsjett fra at jeg faktisk har fått sent over boka så jeg ikke skal ha skyldfølelse for å ikke ha prøvd å lest. 
Får du alle de andre fagene du skal ha der?
-Ja. Men når sant skal sies så har jeg krangla meg til å fått riktige fag, og betalt for select slik at jeg faktisk fikk mine fag. Men det skal som regel gå greit å få til fagene sine så lenge du ikke skal ha skikkelig uvanlige fag som de ikke har her. 

Hvilke fag har du?
Algebra ll, Fysikk, Child Development, Studyhall, Kjemi og Spansk 3

Tok du noen stat- eller religionsvalg?
-I Starten med into, ja. Men i de fleste tilfeller er det bare bullshit, søknaden min ble sendt nord når jeg søkte sør, og vet om mange som det har skjedd det samme med. Så om du har stat eller regionsvalg så er du bare (u)heldig om du kommer ditt du vil, for du faktisk må betale ekstra for det, men at least kom du ditt du ville.

Hvor mye penger bruker du i måneden?
-Jeg får 2000kr i mnd av foreldrene mine og jeg prøver å kun bruke dette. Når jeg vet jeg skal noe sparer jeg opp penger til det slik at jeg har råd siden når jeg har vært så heldig å ikke betalt en krone for å komme hit, og de gir meg penger hver mnd vil jeg ikke spørre dem om mer hele tiden heller. Men 2000 går ganske greit så lenge du ikke forventer at du skal shoppe hver dag og spise ute hele tiden!

fra london, hehe


Hvor mye lommepenger hadde du med?
hadde vel med sånn 30 dollar, 20 kanskje? Som jeg fikk av bestefar og tok ut 300ish på gardemoen og så hadde jeg kortet mitt.

Når fikk du vertsfamilie?
Mens jeg var i london<3<3 haha, er det en ting alle utvekslingsstudenter husker er det nok hvor de var når de fikk vertsfamilie, når derimot er jeg ikke helt sikker på. Men det var vel i juni/juli. Første gang jeg fikk vertsfamilie var i påska, på hytta til Helena.

Har du realfag?
-Ja, Algebra ll som S1 matte, kjemi og fysikk. Når jeg kommer hjem blir det S2, kjemi2 og biologi!

Er du senior?
-Ja
- Hvilke fag er de 4 beste du har?
-Jeg har kunn 6 fag da, hehe men Fysikk, Kjemi, Spansk og Child development må vel bli de beste, siden det er i disse klassene jeg faktisk har fått venner i, og koslige lærere!

- Hvilke fag vil du anbefale utvekslingsstudenter å ta?
-Er ikke lett å si. Vil anbefale å ta fag så du får året godkjent også resten bare chillefag som Child development. Men altså i mange situasjoner ender vi opp med å få klasser med underclassment som er litt kjipt, så pass på at du velger junior/senior classes!

- Hvilken stat ville du helst ha kommet til og hvorfor?
Texas, just because. Men ganske glad jeg endte opp her i Arizona og!

- Er du fornøyd med underorganisasjonen din?
-nja, er vel forsovet det. Kommer helt ann på kontaktpersonen din egentlig, men sånn generelt er jeg fornøyd med Educatius.

- Hvor mye hadde du spart opp før du dro av penger?
-Jeg hadde vel ikke spart en spesiell sum, men kjøpte vel så å si ingenting før jeg dro, så det var vel sånn jeg sparte penger.

- Brukte du mye penger i New York?
Not really, shoppa ikke så mye som jeg hadde trodd heller..

- Er det lurest å kjøpe mac i norge eller usa? Hvor mye koster ca mac i usa?
USA, og så lenge du bestiller den online i USA kan du velge med norsk tastatur, så trenger man ikke stresse med å kjøpe nytt tastatur når man kommer hjem. 

- Hvem bestemmer om man bli senior eller junior?
Skolen du kommer til

- Har du det bra der nede? Fornøyd med AZ?
ja, love it. Sommer hele året. Om vinteren er det sommertemperatur og om sommeren dør man bare av hvor varmt det er. Så kan vel si jeg elsker arizonavinter! men så bor jeg i Scottsdale da, tro det eller ei, er mange steder i Arizona det er snø nå..
- Er det no kropps- og utseendepress der nede?
Not really

- Er det noen kjekke gutter?
hehe nei, ikke som jeg har sett hvertfall!

- Har du vært på date?
Må nok skuffe med å si nei her gitt..
Svarene på resten av spørsmålene kommer snart! 
Håper dere fikk svar på det meste dere lurte på!
-jannicke

Pastaparty med the soccer team!

Hei søte!
Vil bare minne om spørsmålsrunden først. Husk at dere enda kan stille spørsmål som dere lurer på!


I går etter trening dro alle jentene på varsity soccer over til Bethanys hus hvor vi, som overskriften forteller, hadde pasta party. Med andre ord spiste vi pasta og salad og verdens beste dessert. Det som var utrolig gøy var hvordan det var pyntet bordene!

Vi hadde også en sleepover der engang, Gud som jeg elsker huset hennes! Det er liksom stort, fint men skikkelig hjemmekoslig. Elsker å være der! Vi fikk også utdelt et ark vi seniors hvor vi må fylle in ting som de leser opp når de presenterer oss på senior night! Gleder meg utrolig mye!


-hva har du gjort i dag?

-Jannicke

Det er når du er syk du virkelig merker hvem som bryr seg

Hei søte!

Minner om spørsmålsrunden jeg har satt i gang, spørr i vei om alt mulig rart, svarer på alt!

 

Som dere kanskje har fått med dere har jeg vært syk, og jeg ble da 2 dager borte fra skolen. Noe som forresten var utrolig kjedelig siden jeg ikke fikk gjort noe. Fikk også streng beskjed av vfar om å holde meg hjemme hele helgen også, og siden vi begge to har vært syke så har vi for det meste sittet å sett på film sammen. Det hele startet med at jeg kom hjem etter skolen og følte meg dårlig og fortalte vmor det. Dagen etter fikk jeg vfar til å hente meg etter 2.time og han endte opp med å kjøpe halstableter og gi meg masse vitaminer slik at jeg skulle bli frisk. Mot kvelden spurte Masa om jeg skulle på skolen dagen etter, og jeg bare jaja! Og fra gangen hører vi bare vfar si "NO, you are not going to school tomorrow, you are staying home. " Så dermed ble jeg hjemme. Er godt at jeg har noen som passer på meg og faktisk sier nei, for som mamma vet så pleier jeg selvom jeg er syk å dra på skolen og treninger. Noe som ikke alltid er så lurt. 

Putslig tikket det inn en del meldinger også. Fra venner som lurte på hvor jeg var, at de savna meg osv. Hvor utrolig koslig er ikke det? Man føler liksom at man blir satt pris på, og faktisk tenkt på! Ble også invitert i bursdag til Karianne og Karoline to norske jenter, på lørdag og en bonfire hos Allison, men måtte desverre takke nei til begge siden jeg lå hjemme syk. Siden jeg var rastløs og hadde lite å gjøre lagde jeg litt norsk kakao, hehe

 


<3<3<3

 

Kom inn på Masas rom mens hun skypet å hun bare "You are really bored, arent u?" haha, men i morra blir det fult kjør igjen, skole, trening og pastaparty med soccerlaget! Gleder meg! Men tror også jeg har en del prøver neste uke, ikke fult så gøy, hehe

 

-Hva skal dere denne uka?

 

-Jannicke

 

 

 

Spørsmålsrunde!

Hei søte!

Ligger fortsatt syk hjemme, fikk ikke dratt på skolen noe som betyr at jeg har en del "make up" work to do når jeg kommer tilbake. Her i USA er det nemmelig slik at om du er syk endag må du som oftest gjøre alle lekser de andre gjorde den dagen, alle worksheets osv. Er ikke noe sånn som "åja du er syk, det går bra, her er leksa for i morra" Du må gjøre opp alt du missed og du har kun en ekstra dag på å gjøre det. 

Men anyway, ikke akuratt det jeg skulle skrive om. First of all, det er tiden for nye utvekslingsstudenter å starte med søknadene sine. Spente ungdommer, klare for å oppdage verden. Forbreder seg alt de kan, leser, drar på forbredelsesmøter, skriver brev til vertsfamilien om og om igjen som et forsøk på å få brevet til å vise seg selv fra sin beste side. Gash som jeg missunner dere. Ja, jeg er her nå, men mitt år er snart over. Tiden flyr så fort at jeg blir helt nervøs. Men hvertfall, har fått spørsmål tidligere om jeg kunne skrive noen tips til hva man kan skrive i brevet til vertsfamilien, og da vil jeg bare si at jeg har en kategori Tips til fremtidige utvekslingstudenter, hvor jeg har en del innlegg som kan hjelpe, blandt annet om tips til hvordan skrive brev til vertsfamilien. Om du er for lat til å finne det selv, bare klikk her da vel! (hehe det rimte)

Men vet at i denne fasen er det masse spørsmål, og kanskje jeg også har en del nysgjerrige lesere også som lurer på noe om det amerikanske livet? Derfor setter jeg igang en spørsmålsrunde. Her kan dere spørre om hva som helst, om søknaden, Softlanding camp, vertsfamilien, skolen, soccer, hawaiituren osv.

 Spørr i vei!!

 

-Jannicke

 

 

White girl liksom

Hei søte!

Atm ligger jeg syk på sofaen med netflixen og gossip girl! Vfar kom å hentet meg på skolen etter 2.time alt, da orket jeg ikke mere skole. Men nå etter noen timer med gossip girl og noen vitamin tilskudd føler jeg meg faktisk bedre!

Men over til hva innlegget egentlig skulle handle om, whitegirl. Her i USA er det alltid på Twitter #whitegirlproblem #whitegirl og I just love coffee like omg, let's go to Starbucks and buy a frappe chino er veldig whitegirl ting å si. Såå, i romjula gjorde jeg neglene mine i en salong, akrylnegler og føler meg av en eller annen grunn veldig Sossete, veldig scottsdalegirl med de...

Masa la forresten ut et bilde og det bare tikket inn Facebook mld fra Norge om jeg hadde klipt meg eller ikke. Selv tenkte jeg ikke på det når jeh så bilde, men senest i dag spurte ei vennine av meg om jeg hadde vurdert å faktisk klippe meg så kort for det så utrolig fint ut på meg, oh well. Vil nok ha det lange håret mitt en stund til tenker jeg.

Hva synes dere?


-Jannicke

Hike, kino, middag og nordmann besøk!

Hei søte!

Har gjort en del siden forje blogginnlegg så tenkte å oppdatere litt. Her om dager fikk jeg putslig en mld på Facebook av ei jente som heter Frida om at hun skulle til Arizona og lurte på om vi skulle møtes, selvfølgelig ville jeg jo det. I overigår var familiens lille familiedag hvor vi dro å så frozen, som btw har norske navn, er i Arendal, har Nordlys,gløgg og lutefisk i seg. Deretter hadde jeg og Frida avtalt at vi skulle spise middag etter kinoen så da spiste både min familie og hennes på Pita Jungle. Spiste en utrolig god pasta kylling salat som bestod kun av kylling og pasta (hva skjedde med salaten?). Men anyway, familiene våres gikk veldig godt overens så vi avtalte en hike dagen etter!

Det var en ganske koslig hike og siden begge våre vertsmødre elsker orgeler så har vi også lager planene om å spise middag sammen en dag på et sted hvor det spilles orgel og man spiser pizza!

Var jo utrolig gøy å møte Frida igjen, vi har møttes en gang før (men vi begge føler vi har møttes 2 ganger men aner ikke når den 2.gangen kan ha vært) i Mars kommer min kjære helle pelle som jeg gikk i klasse med i fjor, hun er også på utveksling men vertsbestefaren hennes Elns bor her i Scottsdale! Gleder meg!!!


-hva har du gjort i det siste?

-Jannicke

New Years Eve

Hei søte!

Godt nytt år, håper alle har storkost seg og nyter de første dagene i det nye året!

Jeg personlig startet årets første dag med en treningøkt og kino med Gloria og Sally for å se Belive, som var ganske bra og siden vi alle tre elsker Justin Bieber satt vi der og bare smilte og lo under hele filmen. Utrolig koslig hvertfall. 

Tenkte å fortelle litt om nyttårsaften min er i amerika da. Jeg var ganske sikker på at det kom til å bli veldig uvant, og rart siden i Arizona er det ikke lov med fyrverkeri, jeg hadde ingen venner og være med og jeg fikk masse snaps og så masse bilder av alle de i Norge om hvor gøy de hadde det, festa og var med gode venner. Syntes vel kanskje littt synd på meg selv, men skjerpet meg og tenkte "du får hvertfall prøve å gjøre det beste ut av det. Det kommer en nyttåraften nesteår også hvor du kan være i Norge og feste så mye du vil". Og guess what, nyttårsaften endte opp ganske bra!

Vi startet med en middag hos et familievennepar av familien. Her fikk vi servert god mat, og til min overraskning, så hadde vi noe fyrverkeri! Men dette var slik man setter på bakken og som bare spruter opp. Og no offence men det burde nok ikke vært lov for det var ikke akuratt veldig sikkert. Putslig sprutet de mer og mer innover der vi sto, og vi måtte løpe bakover osv. Men gøy var det, og ble litt mer nyttårsteming når vi hadde litt fyrverkeri hvertfall. 

Deretter kastet vi oss inn i bilen for å prøve å finne et sted de sendte "the ball drop" noe som er en tradisjon her i usa, å se på kl 12. Vi stakk innom noen steder, en bar, men ting var enten stengt eller så slapp de oss ikke inn siden vi er under 21.. Så da slang vi oss i bilen igjen, prøvde å kjøre så fort i kunne hjem men endte opp med midt på motorveien med å telle ned og så "Happy new year!!!! WOHOOOOOO" noe jeg kommer til å huske for alltid. Og ja, jeg synes det var ganske så gøy selvom vi satt i bilen!

Når vi kom hjem fant vi et klipp på youtube, satt den på å latet som om kl var tolv og feiret det nye året igjen, 20 min senere!  Deretter så vi på forskjellige ball drops helt fra 1996! SÅ det endte jo opp ganske bra!

 

Her er outfiten for kvelden: 

-Hva gjorde dere på nyttårsaften?

 

-Jannicke 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits