Update!

 

hei søte!

Lenge siden sist jeg har blogget, men sånn går det når jeg ikke har noe spesielt og blogge om! Skjer jo ikke så veldig mye på utvekslingsfronten, siden vi bare er i Januar, men har fått et newsletter fra into, hvor det står litt om visum, brev fra folk som er der nå og litt sånn hva studenter har sagt om f.eks. skole, familie og regler. Er jo litt nyttig, hvertfall det med visum!

Annet en det skal jeg vise dere hva som står om meg på ISE sine sider. Haha, må le litt, jeg tror ikke jeg har krysset av for at jeg liker camping, kan hende jeg har gjort det uten å tenke over det da. Men camping er jo faktisk gøy, så da gjør det vel ikke så mye om det står der!


Og til dere veldige nysgjerrige, så har jeg ingen alergi, mot noe spesiellt. Annet enn at jeg reagerer på en type medisin jeg fikk når jeg hadde halsbetennelse i fjord vinter. Men det er null stress, for eneste som skjer når jeg får den medisinen er at jeg blir veldig dårlig, men da må jeg bare bytte medisin. Tror hvertfall det er det alergien står for, for jeg har hvertfall ingen andre alergier!

 

 

- Har du en slags "profil"/side hvor det står noe om deg?

 

-Jannicke

Trening!

 

hei søte!

Skjer fortsatt ikke noe på utvekslingsfronten, sånn egentlig. Men jeg har startet å trene på treningstudio, for å bli litt sterk i kroppen! Tenkte at det er litt smart, så har jeg litt "grunnlag" til å starte med litt forskjellige sporter i USA. Har jo gått på fotball, noe som vil si at jeg er litt sterk i beina, mens i armene derimot hahaha. Men hvertfall, tenkte og legge ut noen inspiration pictures!

 

Anna

When You're Struggling - Imagine Your Dreambody!

Dreambody - Work For It!

Inspiration'

No pain - No Gain

fitspiration | Tumblr

fitspiration | Tumblr

 

ah, gleder meg til jeg ser skikkelige resultater!

 

 

 

-Trener du, isåfall hva?

 

-Jannicke

Exchangestudents wishes part 2!

 

Hei søte! 

Tenkte å legge ut en part 2 også, så here we go!

 

Ups, nesten alle bildene var av mat. Inser nå at jeg må nok bo på treningsenteret når jeg kommer hjem!

 

 

-Noen andre som tenker de vil komme rullende hjem?

 

-Jannicke

Exchangestudents wishes!

 

Hei søte!

 

Slår til med enda et innlegg, på kun en dag! Wow, rekord det her jo. Haha, over til det innlegget virkelig skulle handle om. Fikk en link av en tidiligere utvekslingsstudent, Charlotte , som ga meg en tumblr link. Her fant jeg noen bilder med ting som er typiske ting vi utveklingsstudenter vil oppleve/gjøre så da tenkte jeg å dele dette mer mine kjære lesere!

Har en fjern drøm om å få bli med på cheerleader laget, men tørr ikke håpe i og med at jeg ikke akuratt er den fødte cheerleader! 

Tumblr_maths4fxaa1rhv247o1_500_large

Fant alle på http://exchangestudentwishes.tumblr.com/! Sitter å drømmer meg bort i bildene, kanskje jeg skal lage en del to og?

 

 

-Kjenner du deg igjen i noen av bildene?

 

-Jannicke

Check list

Hei!

Tenkte at det kanskje er en fordel å ha en slags "liste" over ting i korte trekk, som skjer i søknadsprossesen frem til man drar. Så da tenkte jeg og lage min egen, som gjelder meg, men som også er ganske like alle andres tenker jeg. Hvertfall mange av punktene!

- Sende interesseskjema

-Få intervju

-Bli godkjent

-Få søknaden

-Ta engelsk SLEP test

-Sende søknaden og få den godkjent

-Vaksiner (mangler kun en dose)

-Få underorganisasjon (fikk ISE)

-Få underorganisasjonen til å godkjenne søknaden

-Forbredelseshelg i Oslo

-Få nytt pass

-Få familie, sted og skole

-Søke visum

-Få avreisedato og flybilletter

-Si hade til alle, og starte eventyret mitt !!! 

 

Haha, knappen man trykket på for å sende søknaden til into!

 

 

-Har dere også noen punkter på hva dere skal gjøre før dere drar?

-Jannicke

Følg meg på blogglisten!

 

 

Hei søte!

Da har jeg registrert meg på blogglisten.no, ikke at jeg heeelt vet hva det er haha.

Hvertfall, slik som jeg forstod det kan man føle folk, så det hadde vært koslig om dere trykket på "blogglisten" knappen på siden og følger meg! 

 

 

Har du registrert deg på blogglisten.no?

 

-Jannicke Haugen

Muligens avreisedato!

Hei! 

Lenge siden sist, ikke så mye å oppdatere om egentlig. Kommer jo ikke til å skje så mye nå før frem til mai måned tror jeg, hvor vi skal på forbredelsesgreier i Oslo!

Men tilbake til overskriften, into la ut på sin facebookside oversikt over når de forskjellige campene til NY er! Men også at dette kun er muligens avreisedatoer, i og med at det kommer helt ann på når skolen i USA starter, om når du reiser. Men de fleste regner jeg med får med seg NY campen, håper hvertfall jeg får det, for er en by jeg gjerne vil få med meg!

Her er de oppsatte camp datoene:

-  31 Juli

- 07.August

-14.August

- 21.August

- 28. August

 

 

 

Gleder meg utrolig til å få familie og plassering og alt, og håper inderlig jeg får hvert med på en av campene!

 

-Skal du til New York?

 

-Jannicke 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits