Hawaii dag 2!

Aloha cuties!

Hehe, jeg har alt vært hjemme litt over en uke men enda ikke satt  meg ned å blogget om hawaii turen. Siste uka har det skjedd mye som jeg ikke kommer til å blogge om, men kan si at det har vært en tøff uke. I tillegg til dette har jeg hatt et tonn med lekser, noe som ikke gjorde det bedre. Savner alt og alle fra Hawaii også forresten, skulle virkelig ønske det varte lengere enn kun 1 uke! Men nok om det, la oss starte med dag en og to!

Så første dagen (eller blir vel kanskje 2?) så sto vi opp, spiste en ok frokost (altså frokosten var ikke noe å skryte av), gikk til en strand litt bortenfor og startet å surfe. Min gruppe, blå med kun skandinavere nesten og noen få andre (stakkars), startet først med en surfelesson på land hvor vi lærte at man først padlet, deretter tok knærne opp til brystet og så reiste seg opp å sto laft. Deretter kom vi oss ut til vannet, og måtte paddle oss lang ut, noe som var slitsomt. Men helt ærlig, når jeg lå der å tenkte "Herregud jeg ligger på et surfebrett på hawaii" tenkte jeg ikke så mye over hvor slitsomt det var lengere. Selve surfingen var egentlig ikke så vansklig, men pinglete som jeg er turte jeg aldri å reise meg opp, utenom 2 ganger, hvor den ene gangen ble jeg filmet! Hvem han som filma var og hvor den filmen er nå aner jeg ikke, men tror nok ikke den var så veldig bra at det gjør noe.

Deretter hadde vi litt tid på stranden, hvor jeg og Andrine tok litt bilder, solte oss, drakk smoothie og bare koste oss. Deretter var det tid for båttur. Her så vi delfiner i det frie! (Kleint, jeg hadde tenkt til å skrive levende, for kom ikke på noe bedre ord. Her snakker vi bra norsk ja). Er så utrolig glad for at jeg fikk oppleve delfiner på nærthold, uten at de ble tvunget til det. De kom opp til båten fordi de ville, og svømte ved siden av oss, før de dro avgårde. Delfiner lever i flokk og sånn skal det være. Når du drar til et delfinshow, tror du virkelig at alle de delfinene ble fanget sammen? Nei, ofte er det små baby delfiner som blir tatt fra mamman deres og resten av flokken bare fordi vi skal ha noe underholdning. Jeg kan ærlig si at jeg har vært 2 ganger på delfinshow, men etter jeg så filmen "Blackwhale" fikk jeg øynene opp og søkte litt rundt. Jeg skal aldri på noe delfinshow igjen! Men anyways, så utrolig gøy å se delfiner, og vi fikk også sett en hval. Den var et stykke foran oss og putslig er det noen som sier "oh shit" og alle ser denne store hvalen på vei ned i vannet igjen etter et hopp, akuratt slik du ser på film, helt nydelig! 

Etter en lang dag på stranda og litt surfeutslett/eksem whatever det norske ordet for rashes er, så dro vi tilbake til hotellet hvor jeg måtte høre på Ingvild og hennes banneord når henne prøvde å dusje. Hun hadde nemmelig disse surfboard rashes over hele beina hennes og litt på magen, fikk helt vond av henne. Hun prøvde også å smøre på litt alovera, hahahaha trodde nesten hun døde stakkars! Men skjønner henne godt, jeg hadde kun på knærne, men gud så vondt det gjorde å smøre på alovera bare på knærne liksom. Deretter gjorde vi oss klare for middag, vi skulle nemmelig på pizzaresturant, og by that time hadde vi alderede blitt en liten gruppe med norske jenter, meg, Ingvild, Andrine, Anniken, Ida, berit og Julie! 

Snille som vi er tok vi med litt pizza, siden alle kunne ta med left overs, og ga til fattige mennesker rundt omkring i gatene. Var så utrolig koslig å se hvor glade folk ble når vi spurte om de hadde lyst på litt pizza! Noe så lite, kan bety mye for andre, husk det :)

 

Alt i alt, en super dag hvor vi alle ble litt brente men brune!

 

-Jannicke

Dramatisk start på Hawaiituren

Hei søte!

Etter å ha lest overskriften tror dere sikkert at jeg holdt på å dø, flyet halveis styrta eller at noen har druknet alderede? Men neida, jeg er bare litt dramaqueen og synes at når jeg må vente 4 og en halv time på flyet som er forsinket, at det gå under kategorien dramatisk.

Jeg startet med å stå opp klokken 3am (ofc hadde jeg satt alarmen 3pm så flaks for meg at jeg våknet av meg selv fordi jeg var så spent), deretter henter Abbey meg og vi hadde en koslig roadtrip til flyplassen.

Dette er bilde jeg sendte til mamma og pappa for å si at jeg hadde fått billetter og var trygt på flyplassen. Når vi boardet så jeg hvor lite flyet var og bestemmte meg for at her måtte det et lite snikbilde til. Flyturen til LAX gikk helt greit, sov mye av veien faktisk!

Når jeg ankom LAX ringte jeg både Farwa og Gunnhild som jeg fant ut også var der. Farwa var på en terminal altfor langt unna så endte opp med å ikke gå til hu men fikk endelig møtt min lille Gunnhild! "Du er skikkelig eh hva er ordet, du er short" meg som prøvde å komme på ordet "lav" men endte bare opp med det engelske..

Før jeg møtte henne fant jeg ut at min fly var forsiket i 3 hele timer.... Da hadde jeg alt vært på flyplassen i en og en halv... Så jeg endte opp med å løpe rundt, prøve å få dem til å sette meg in på et annet fly, noe som de ikke kunne. Etter at Gunnhild skulle gå på flyet gikk jeg tilbake til min terminal hvor jeg putslig hørte noen norske stemmer, og bestemmte meg for å gå bort å snakke med dem. Var deilig og ha noen å være med de lange timene og hun ene bor jo faktisk i Arizona også! Veldig koslig. På dette tidspunktet gikk selvfølgelig telefonen tom for strøm og ble derfor ingen bilder.

På flyet satt jeg med et gammelt meksikansk ektepar fra Texas som var veldig koselige, etter å ha sagt at jeg ville bli lege og så psykiater og at jeg heller ville bruke penger på Hawaii enn klær så ville kona adoptere meg og sa jeg var hjertelig velkommen til Texas! Haha koslig

Etter den lange turen møtte vi et klamt Hawaii og kom oss på hotellet hvor jeg putslig møtte Ingvild som var mer opptatt av at jeg måtte forte meg så vi fikk kommet oss opp på rommet og så komme oss ut, før eg i det hele tatt visste at vi var på rom.. Så ja, deler rom med Ingvild, som da er en irriterende nordlending (neida, joda) ei brasiliansk og hennes vertssøster her fra USA! Koslig jenter alle sammen.


Idag er det tid for surfing, så gleder meg masse! Blir nok litt blogging senere i dag også!

-Jannicke

Hawaii!

Aloha!

I morra står jeg opp kl 3:30 for å bli hentet av Abbey kl 4 på morran fordi hun er så snill og kjører meg til flyplassen. Guess where Im Going, HAWAAIII!!!!! Snakkes senere!

Aloha

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits