Takk for meg + Ny blogg!

Hei søte!

Da må jeg nesten takke alle som har fulgt med på denne bloggen gjennom hele året mitt. Kommer nok ikke til å slette bloggen, siden det er jo et slags minne fra året men jeg kommer til å blogge på en annen blogg, i og med at dette er en utvekslingsblogg! 

Det har vært et fantastisk år, som jeg aldri vil glemme!

 

Om noen er interessert i å lese den nye bloggen finner dere den HER! Har blandt annet skrevet om hvordan det er å komme hjem, så ta gjerne en titt!

 Du kan også komme til bloggen ved å trykke på bilde! Håper dere alle tar en titt!

 

 

-Jannicke

Home

Hei søte!

 

Da er jeg endelig hjemme etter en utrolig lang reise. Det hele startet med at jeg og Lila hadde en sleepover, før vi våknet, ordnet oss og dro avgårde på flyplassen. Å et lite OBS til andre utvekslingsstudenter; å si hade til en god vertsfamilie er noe av det vanskligste du må gjøre!! Jeg sto å grein mens jeg klemte Lila, deretter sa jeg hade til Lucy som var litt mer opptatt av å drikke starbucksen min enn å si hade, hehe. Så var det å si hade til vmor, vi sto bare å holdt rundt hverandre og gråt...Bilde vmor la ut etter at jeg hadde dratt!

 

Deretter var det en lang tur til NY. Her møtte jeg putslig Sam, som jeg spilte fotball med på DM soccer! Deretter måtte jeg finne koffert, gå ut av hele flyplassen, finne flytog, så gå inn og sjekke inn resten av ruta. Da fikk jeg beskjeden om at mitt fly til London var forsinket og jeg ville derfor ikke rekke flyet til Oslo så han fikk booket meg inn på et tidligere fly. Jeg hadde dermed 30min på å løpe gjennom security og finne gaten før den lange turen til London sto for tur. Fra London til Norge er det jo kun 2 timer, men de varte lenge assa. Føltes ut som en evighet, sikkert fordi jeg var spent på å møte mamma og bestevennene mine igjen!


Ignorer trynet mitt, dette er etter å ha gråti et par (10) ganger og 18 timers reise

 

Jeg er endelig hjemme og det føles bare sykt rart. Virker som jeg aldri dro, og utvekslingsåret blir mer som en god drøm...

 

-Jannicke

I'm coming home, I'm coming home, tell the world that I'm coming home!

Da var eventyret over. Om 8timer går flyet mitt fra Phoenix og lander i Norge dagen etterpå kl 4! Skal bli godt å komme hjem, men vil helst ikke dra fra min kjære vertsfamilie...

Igår dro Ida, Jon og Sandra med meg til vfamilien hvor vi badet og spiste pizza før de dro tilbake til hotellet og jeg ble her. Nå er egentlig kl 4 på morran men jeg er fortsatt våken siden Lila og jeg har sleepover hvor hun tar halve dyna og MÅ ha på tvn så her går det i Disney junior! Veldig koslig da. Er også ganske spent på flyreisen, endelig er jeg ute å flyr igjen!

Putta lucy oppi kofferten når jeg pakket, Hehe! Hun likte det hvertfall, og for min del kan de begge to bli med meg til Norge!

Anyway dette blir ikke et så veldig meningsfylt innlegg, men jeg er hvertfall hjemme i morra, og sier nå over og ut før jeg enda en gang prøver å få sove litt!

-Jannicke

Familie bilder og avskjeder

Hei søte!

For en stund siden fikk vi familiebilder vi tok tidligere i år, og de endte opp ganske fine. Tenkte å dele noen her på bloggen så dere kan se min vakre familie!

Anet enn familiebilder har jeg brukt sommerferien på å si hade til folk. Senest i går sa jeg hade til Hannah, og hun var så søt å ga meg en avskjedsgave! Har også kjørt en del og i går kjørte jeg opp, and i passed!!! Så nå har jeg lappen også, oppkjøringen var latterlig enkel og med teorien kostet det hele 120kr!

Nå ligger jeg i senga, og venter på at klokka blir litt mer så jeg kan stå opp, da blir det vasking av klær og litt mer pakking, kl 7pm kommer nemmelig pappa!!


Hva synes dere om familiebildene?
-Jannicke

Barnevakt!

Hei søte!

I går satt jeg barnevakt for mine to kjære søsken. Normalt lar de meg ikke sitte barnevakt om de skal på kino eller ut, fordi de vil ikke at jeg skal føle at jeg bare er her for å sitte barnevakt noe som er ganske greit. Men i går satt jeg barnevakt, i gjengjeld skal jeg og vmor dra på kino en annen kveld sammen.

Å sitte barnevakt gikk kjempebra, la hu minste mens de dro og Lila hadde husarrest så hun satt kun på rommet. Jeg satt derfor med dyna på sofaen mens jeg facetimet helle og så på tv!

Så putslig fikk jeg skikkelig smerter på venstre side, var så ille at vmor ville ta meg med til lege neste dag om det ikke gikk over. Heldigvis er det over i dag, og forhåpentligvis kommer det ikke tilbake!

Har ingen nye bilder siden jeg har sommerferie å går rundt med en dott på hode og sminkeløs! Men dette er meg og lulu (hu heter lucy men jeg kaller henne lulu haha)

har lagt merke til at mange er innom bloggen min hver dag, det setter jeg stor pris på :-) hadde vært hyggelig om flere la igjen en kommentar også!

Ha en fin dag!


-jannice

Fortsette å blogge?

 

Hei søte!

 

Tenkte at nå er jo snart utvekslingssåret over, er det noen som har interesse av at jeg skal fortsette å blogge, da ikke på jannickeiusa men en annen bloggadresse. Bloggen vil da handle om tanker, hverdag, sminke og trening! Får sånne perioder hvor jeg elsker å blogge, slik som nå hvor jeg ser at det har vært mange innom bloggen min. Så om folk vill at jeg skal fortsette å blogge, eller sagt på en annen måte, ville du ha lest bloggen min om jeg blogget i Norge?Den nye bloggen vil selvfølgelig også være litt utvekslingsinspirert og jeg vil selvfølgelig fortsatt svare på deres spørsmål om utveksling! 

 

Så er dette noe dere ville ha lest eller ikke?

 

-Jannicke

Sommerferie 2014!

SOMMERFERIE FOLKENS!!!!

hehe, er ganske gøy å ha sommerferie når jeg vet at alle dere i Norge er midt oppi eksamenstresset.

Jeg har nå sommerferie i 3 mnd og skal nyte hvert sekund av det. Har akkuratt kommet hjem fra en langhelg med camping med vertsfamilien. Vi dro til colorado river, som er grensa mellom Arizona og California. Her pleier familien å dra, sammen med foreldrene og søsteren til vertsmor, hvert eneste år for memorial day. Så tradisjonen går som følgene, man står opp tidlig, spiser frokost før man drar på båten. Med båten kjører man til en liten "strand" hvor alle båter parkerer og alle koser seg! haha, var veldig gøy og varmt! Var sånn 40 grader den ene dagen, sykt varmt!

En liten funfact til dere fra meg. Det området vi bodde på, er det esler som er ville. De bor i fjellet og kommer ofte på tur ned til campingplassen eller vandrer rundt ved veien i mørket.  Minnet litt om Norge, for gjeiter og noen steder er det sauer som bare går rundt å legger seg i veien liksom. Artig hvertfall

Resten av sommerferien skal jeg nyte med mine kjære amerikanske venner og familie før pappsen og co kommer ned. Da går turen rundt omkring i arizona, california og las vegas i 3 uker før jeg tar turen tilbake til Norge. Tiden går alt for fort. Husker fortsatt dagen jeg dro, de første dagene i NY og når den første familien henta meg. 

Jeg skal hvertfall nyte de siste ukene her, før jeg drar, og skal prøve så godt jeg kan å blogge litt her og der også nå som jeg ikke har skole! 

 

God sommer alle sammen, og lykke til på eventuelle eksamner!

 

-Hva skal du i sommer?

 

-Jannicke

17 mai Arizona style!

Hei søte!

I går var det jo 17 mai og det ble feiret hos Anette med en del andre norske utvekslingsstudenter og norsk taco!

Dette antrekket ble fort byttet ut med bikini og vi tilbrakte 17 mai i bassenget og solte oss!

Idag må jeg øve til finals, har kun 3 dager igjen med skole og har finals de 3 dagene så blir det sommerferie woho!!

Hva gjorde dere i går?

Jannicke

Pool day!

Hei søte!

Det begyner jo å nærme seg sommer nå, selvom det egentlig har vært varmt her hele året. Så i går dro jeg først ut på en joggetur, måtte dra litt tidlig for at det ikke skulle være altfor varmt men var hele 29 grader så burde vel egentlig ha fått meg ut døra litt tidligere.

Deretter tok jeg med meg Lila (utaller Laila) ut i Hagen hvor jeg solte meg, og tilslutt endte opp i bassenget. Synes det egentlig var litt kaldt men ble vant til det fort, men folkens gjett hvor varmt vannet var? 22 grader!!!!

Etter en fin pool day var det tid for familiebilder, og fikk også tatt seniorbilder! Satser på at de ble fine så blir nok å poste dem her på bloggen når vi får dem.

Idag blir det kjemi øving, siste prøve før finals!!!!


-hva har du planer om i dag?

-Jannicke

Easter egg pynting!

Hei søte!

Idag pyntet vi egg, men på en litt anderledes måte enn hva vi tradisjonelt gjør i Norge. Her hardkoker mann egget før man dypper dem i farget vann!

De skjønte ikke helt hvorfor jeg hadde skrev Gud noe, men forklarte at dette er god påske på norsk og at GOD ikke bety Gud men Happy (som i Happy easter)

Deretter fikk vmor og vfar prøve et freia påskeegg hver, fordi jeg er så snill å deler Hehe

Her er det sånn at etter man har pynta så bruker man noen til dekorasjon men resten lager man doubleegg av, så de pynter for å pynte men rett etterpå tar man å peller av skallet for å spise selve egget...

Her får man også påskeegg (eller påske kurv da) på søndag istedenfor lørdag! Noe jeg ikke tenkte over før alle la ut bilde av påske egget sitt på insta i dag.

-hva har du gjort i påsken?

-Jannicke

Prom 2k14!

Hei søte!

Er en stund siden prom men tenkte å legge ut de få bildene jeg har. Var kjempekoslig, vi dro først til the melting pot aka et fondu sted, før vi dro til selve dansen!

Meg og nye vertsmor Nicole!

Favoritt spansklærer miss Willis, Rachel og meg!

Alt i alt var det helt supert!


Har du hatt prom?

-Jannicke

Flyttedag!

Hei søte!

I morra blir min store flyttedag. Har pakket alt jeg eier ned i bagger og poser og innsett at i juli kommer jeg til å ha et gigantisk problem med å få med meg alt jeg eier hjem. Kan vel nevne at jeg ikke har alle klærne mine i kofferten engang, var nemmelig ikke plass...

Aner ikke hvordan man får snudd bilde? Men her ser dere hvertfall alt jeg eier, selvom det ser lite ut er det mye bak ting som ikke synes! Sier bare lykke til til meg selv og nye vmor som skal klare å få plassert alt dette i bilen hennes i morgen...

-Jannicke

TGIF!

Hei søte!

 

I går var det fredag, og deilig var det! Det betydde nemmelig 3 ting, at det er helg og at det kun er 1 uke til jeg møter min kjære Hellepelle igjen<3 Vet ikke om jeg har nevnt dette før på bloggen, men ei god vennine av meg fra norge er utvekslingstudent også her i USA. Hennes vertsbestefar bor 1 time unna meg, og hun skal på besøk til han neste uke, og det endte opp med at han tar oss med til Las Vegas og San Diego! Blir en helt konge weekend og gleder meg masse til å få se Helle igjen. Er vel 7 mnd eller noe sånt siden vi sist så hverandre, vi fikk ikke vært noe sammen i sommerferien så er en stund siden vi så hverandre sist.

Etter skolen på fredag dro jeg, Abbey, Sydney og Nisha på kino. Var utrolig koslig, vi satt oss alle inn i den knøttlille bilen til Abbey og kjørte avgårde til Fashion Square hvor vi gikk litt rundt på Victorias secret og slilkt før vi dro på kino. (kinoen er på kjøpesenteret) Vi så Divergent, en utrolig bra film. Anbefales virkelig! Vi fikk alle et minicrush på Four (som i tallet 4, det var navnet hans) og gikk fornøyde ut før vi gikk enda en tur inn til Victorias Secret. Deretter ble det Panda Express på meg, mens de andre hadde sandwich og salat (sunne mennesker) haha. 

Kl nærmet seg mye så vi fant ut at vi skulle dra til Fountain Hills for å se fontenen og leke på lekeplassen. Vi hoppet alle ut av bilen og gikk i mørket bort til lekeplassen når sydney stopper og sier "Hi girls, its a little boy sitting over there by himself" og vi alle ser bort på han, han snur seg og vi snur oss, skriker og løper unna og slenger oss så fort vi kan inn i bilen og kjører avgårde. Det var nemmelig ikke en liten gutt, det var en gammel mann som satt på benken til en lekeplass med sånn teselskap servis på bordet kl 9 på kvelden i mørket. Skummelt? eh ja! Så kommer Abbey da "aw maybe he is homeless" 

Deretter bestemte vi oss for å dra til Sydneys hus, hvor vi satt oss i garasjen hennes og så på film. Her i usa er det ofte at en del av garasjen er liksom sånn "hangout" sted fordi folk her i Scottsdale er sykt rike og om vi tar Sydney som et eksempel, hun har 2 garasjer... 

Har desverre ingen bilder fra kvelden, men var hvertfall en utrolig koslig dag!

 

-Hva gjorde dere igår?

 

-Jannicke

Hiking i Arizona!

Hei søte!

 

During Spring break har jeg gjort to helt fantastiske hiker. Utsikten var så amazing, at jeg ble skuffet over hvor dårlige bildene ser ut på mobilen. Jeg er en person som egentlig ikke bryr seg så veldig mye om natur og hvordan ting ser ut, men skal love deg at dette var kjempefint. Enten har jeg blitt voksen og begynt å like natur eller så er det bare det at utsikten var bare helt stunning! Slenger med noen bilder så dere får se, men man må nesten være der for å oppleve hvordan det virkelig ser ut

 Fant forresten litt snø på toppen, artig! 

Hva gjorde dere i spring break?

 

-Jannicke

Fat kids wanna eat

Hei søte!

Ta overskriften med litt ironi. Skal nemmelig fortelle om hva jeg gjorde lørdags kveld! Dro først på kino å så endeless love, en film jeg virkelig anbefaler, før vi bestemte oss for å dra på white chocolate grill for dessert.

Her hadde de da dessert for to, men vi kunne ikke helt bestemm oss hvilken vi ville ha...

...så vi bestillte bare en av hver! Hahaha kan tro vi fikk mange blikk når de kom ut med 6 desserter som hver er beregnet for 2! Vi klarte til slutt å spise opp alt/trykke alt flat så det så ut som vi hadde spist alt!

Var en morsom kveld hvertfall! I dag har vi fri, presidentsday, men hadde fortsatt track practice så nå ligger jeg ute å soler meg etter trening, med spansk boka foran meg.. Ah, bare 5 dager igjen til Hawaii nå!!!

-hva har dere gjort i dag?
-Jannicke

Soccer, soccer and more soccer

Hei søte!

Er mye fotball for tiden. Nå nærmer det seg slutten vel og merke, noe som er litt trist. Kommer til å savne det, og laget.. I dag hadde vi kamp, 3-0 og forhåpentligvis har vi rykket opp. Vi ligger fra forje kamp som nr 8 beste i staten, noe som er ganske bra, eller hva?

I morra er the bilder, så da blir det både lagbilde og inviduelt bilde. Om det er interesse for det blir de kanskje lagt ut her på bloggen?

Har foresten lagt merke til at jeg har fått en del flere lesere i det siste, noe jeg setter utrolig pris på! Dere er best <3


-Jannicke

Pastaparty med the soccer team!

Hei søte!
Vil bare minne om spørsmålsrunden først. Husk at dere enda kan stille spørsmål som dere lurer på!


I går etter trening dro alle jentene på varsity soccer over til Bethanys hus hvor vi, som overskriften forteller, hadde pasta party. Med andre ord spiste vi pasta og salad og verdens beste dessert. Det som var utrolig gøy var hvordan det var pyntet bordene!

Vi hadde også en sleepover der engang, Gud som jeg elsker huset hennes! Det er liksom stort, fint men skikkelig hjemmekoslig. Elsker å være der! Vi fikk også utdelt et ark vi seniors hvor vi må fylle in ting som de leser opp når de presenterer oss på senior night! Gleder meg utrolig mye!


-hva har du gjort i dag?

-Jannicke

Det er når du er syk du virkelig merker hvem som bryr seg

Hei søte!

Minner om spørsmålsrunden jeg har satt i gang, spørr i vei om alt mulig rart, svarer på alt!

 

Som dere kanskje har fått med dere har jeg vært syk, og jeg ble da 2 dager borte fra skolen. Noe som forresten var utrolig kjedelig siden jeg ikke fikk gjort noe. Fikk også streng beskjed av vfar om å holde meg hjemme hele helgen også, og siden vi begge to har vært syke så har vi for det meste sittet å sett på film sammen. Det hele startet med at jeg kom hjem etter skolen og følte meg dårlig og fortalte vmor det. Dagen etter fikk jeg vfar til å hente meg etter 2.time og han endte opp med å kjøpe halstableter og gi meg masse vitaminer slik at jeg skulle bli frisk. Mot kvelden spurte Masa om jeg skulle på skolen dagen etter, og jeg bare jaja! Og fra gangen hører vi bare vfar si "NO, you are not going to school tomorrow, you are staying home. " Så dermed ble jeg hjemme. Er godt at jeg har noen som passer på meg og faktisk sier nei, for som mamma vet så pleier jeg selvom jeg er syk å dra på skolen og treninger. Noe som ikke alltid er så lurt. 

Putslig tikket det inn en del meldinger også. Fra venner som lurte på hvor jeg var, at de savna meg osv. Hvor utrolig koslig er ikke det? Man føler liksom at man blir satt pris på, og faktisk tenkt på! Ble også invitert i bursdag til Karianne og Karoline to norske jenter, på lørdag og en bonfire hos Allison, men måtte desverre takke nei til begge siden jeg lå hjemme syk. Siden jeg var rastløs og hadde lite å gjøre lagde jeg litt norsk kakao, hehe

 


<3<3<3

 

Kom inn på Masas rom mens hun skypet å hun bare "You are really bored, arent u?" haha, men i morra blir det fult kjør igjen, skole, trening og pastaparty med soccerlaget! Gleder meg! Men tror også jeg har en del prøver neste uke, ikke fult så gøy, hehe

 

-Hva skal dere denne uka?

 

-Jannicke

 

 

 

White girl liksom

Hei søte!

Atm ligger jeg syk på sofaen med netflixen og gossip girl! Vfar kom å hentet meg på skolen etter 2.time alt, da orket jeg ikke mere skole. Men nå etter noen timer med gossip girl og noen vitamin tilskudd føler jeg meg faktisk bedre!

Men over til hva innlegget egentlig skulle handle om, whitegirl. Her i USA er det alltid på Twitter #whitegirlproblem #whitegirl og I just love coffee like omg, let's go to Starbucks and buy a frappe chino er veldig whitegirl ting å si. Såå, i romjula gjorde jeg neglene mine i en salong, akrylnegler og føler meg av en eller annen grunn veldig Sossete, veldig scottsdalegirl med de...

Masa la forresten ut et bilde og det bare tikket inn Facebook mld fra Norge om jeg hadde klipt meg eller ikke. Selv tenkte jeg ikke på det når jeh så bilde, men senest i dag spurte ei vennine av meg om jeg hadde vurdert å faktisk klippe meg så kort for det så utrolig fint ut på meg, oh well. Vil nok ha det lange håret mitt en stund til tenker jeg.

Hva synes dere?


-Jannicke

Hike, kino, middag og nordmann besøk!

Hei søte!

Har gjort en del siden forje blogginnlegg så tenkte å oppdatere litt. Her om dager fikk jeg putslig en mld på Facebook av ei jente som heter Frida om at hun skulle til Arizona og lurte på om vi skulle møtes, selvfølgelig ville jeg jo det. I overigår var familiens lille familiedag hvor vi dro å så frozen, som btw har norske navn, er i Arendal, har Nordlys,gløgg og lutefisk i seg. Deretter hadde jeg og Frida avtalt at vi skulle spise middag etter kinoen så da spiste både min familie og hennes på Pita Jungle. Spiste en utrolig god pasta kylling salat som bestod kun av kylling og pasta (hva skjedde med salaten?). Men anyway, familiene våres gikk veldig godt overens så vi avtalte en hike dagen etter!

Det var en ganske koslig hike og siden begge våre vertsmødre elsker orgeler så har vi også lager planene om å spise middag sammen en dag på et sted hvor det spilles orgel og man spiser pizza!

Var jo utrolig gøy å møte Frida igjen, vi har møttes en gang før (men vi begge føler vi har møttes 2 ganger men aner ikke når den 2.gangen kan ha vært) i Mars kommer min kjære helle pelle som jeg gikk i klasse med i fjor, hun er også på utveksling men vertsbestefaren hennes Elns bor her i Scottsdale! Gleder meg!!!


-hva har du gjort i det siste?

-Jannicke

Christmas day!

Hei søte!

Da tenkte jeg å skrive et innlegg om juledagen her i amerika. Må bare først fortelle dere at jeg er fult klar over hvor deprimerende og rart designet, kanskje mest headeren min er. Haha ingenting matcher og ser ut som en 3åring har laget det, skal få prøvd å fikset noe snart. Er faktisk flaut hvor rart det ser ut. Men anyway, juledagen i amerika er da 1.juledag for oss men minner mer om en julaften. 

Vi startet dagen med at Gilly og Sam kom inn å vekte meg opp kl 8 om morran og satt seg spent ned i trappa for å vente. Dette er da en tradisjon, så vi satt fint og ventet mens Scott tok bilder og ventet på Michelle til å komme. Deretter gikk vi ned og opnet julestrømper. Her opnet vi alle en og en og så hva alle fikk. Her i amerika er det vanlig å få ting og ikke bare godteri så fikk blandt annet såpe, q-tips, sopebobler, og godteri. 


 Litt vell fylt opp ja?, Jeg og Masa navna våres fordi vfar av en eller annen grunn trodde at jeg hadde snømannen selvom vi sa sånn annet hvert minutt at det var Masas.. haha

Deretter ble det frokost, donuts fra dunkin donut. Jepp, julefrokosten sin det! haha, skal ikke klage for var jo ganske godt. Alt sammen var jo ganske anderledes enn hva jeg er vant med, så jeg koste meg utrolig mye men blir godt med den tradisjonelle julefrokosten hos pappa neste år. Deretter var det tid for gaveopning. Her opnet vi gaver en og en slik jeg er vandt med. Var ganske koslig og i år hadde jeg egentlig ikke forventet noe gaver. Altså visste at mamma og pappa sendte mat, og michelle hadde sagt at de skulle gi gave til oss, men når jeg endte opp med en del gaver ble jeg ganske overrasket. Når man ikke forventer noe så ender man med å bli ekstra overrasket hvertfall. Fikk ikke sånn super gaver, men det forventet jeg ikke heller. Men fikk heller gaver som viser at de faktisk kjenner meg. Blant annet hellokitty notatting, fordi jeg elsker hello kitty. Fikk hollister t-skjorte siden de vet jeg liker hollister osv! (må da si at når de ga meg hollister ble jeg ganske overrasket)
Fikk også et bilde, samme bilde som vi brukte på julekortet, noe jeg synes var ganske koslig av dem.I fjor sommer, eller denne sommeren som var i år, så kjøpte broren min og mamma (tror jeg) whatever, hvertfall hun fikk et pandora armbånd, og jeg sa "hvor mye koster det, jeg vil også kjøpe et sånt", jeg har 3 ganger vært på vippen til å kjøpe et her i usa, men det er vel kanskje like greit at jeg ikke gjorde for under treet lå nemmelig et pandora armbånd fra jon og sandra (broren min og kjæresten hans), og like etter kom et charm fra mamma! Ble utrolig glad og veldig overrasket!Senere på dagen fikk vi besøk, spiste masse mat og jeg sovnet som vanlig på sofaen. Det er forresten blitt standar meg, at jeg alltid sovner på sofaen når vi ser filmer. Ups 

Deretter våknet vi tidlig nestedag for å dra på shopping, vi dro til fashion square, fancyfancy. Haha, det er da kjøpesenteret som ligger her, men navnet for det til å høres veldig fancy ut. De har både pandora, Abercombie, Hollister, VS, LV og alt mulig så er vel et ganske snobbete kjøpesenter, derav navnet. Anyway, alt var på salg så å si så ble en del shopping. Smarte meg går inn på sephora og kjøper alt mulig og så når jeg betaler ser at regninga var kanskje litt for mye enn hva jeg burde ha kjøpt, jaja, er jo bare i usa en gang, og den var ikke sånn veldig mye, men til å være meg var den det. 

Så ja, det var min jul folkens! Har storkost meg masse, og gleder meg til et nytt år her i statene! 

 

Hvordan har din jul hvert?

 

-Jannicke

 

3.Desember!

Hei søte!

Da er det 3. Desember så tenkte å vise dere hva jeg fikk i kalenderen i dag, vet egentlig ikke om dere har noe interesse av å se det? Haha jaja

Atm sitter jeg i studyhall, akuratt gjort ferdig lekser noe som er bra siden jeg kommer ikke til å være hjemme før 9 i kveld! Først er det bortekamp med soccer, før vi er hjemme i 7 tiden. Deretter spiller basketball laget vårt mot Chaparrel som er våre rivaler så det er noe man må få med seg!

Julekule? Haha heter det det? Hvertfall det var hva jeg fikk i kalenderen i dag, perfekt siden jeg trenger litt julepynt på rommet!

Vi er the home of the wolfes så vår student section er kalt the wolfden, så nesten alle har en slik singelett med kallenavn bakpå, og dere kan vel gjette hva jeg har?

Må beklage alt rotet, men det bare skjer automatisk. Rommet mitt er ryddig den dagen jeg rydder det og så putslig blir det rotete igjen.

Var en del som lurte på hvor jeg så jul i blåfjell, og jeg ser det på YouTube! Søk på "jul i blåfjell episode.." Så kommer det opp!

-hva skal du i dag?

-Jannicke

2. Desember!

Hei søte!

Morningen i dag gikk på å opne kalendergave som da var kvikklunsj<3<3, deretter ordne meg, før jeg så på blåfjell på mobilen mens jeg spiste. Perfekt start på dagen med andre ord!

Så nå at bildene jeg tok med meg og kvikklunsj så bare helt forferdelig ut, haha uff, så sykt trøtt ut, så det for holde med dette bilde. Noen tradisjoner må bare holdes, som jul i blåfjell!


I dag har vi soccer turnament så får nok ikke blogget noe mer i dag, siden kampen er borte kamp!

-hva har du gjort i dag?

-Jannicke

December - Arizona style!

Synes denne var litt morsom, Hehe og det er så sant, er helt likt her. Det eneste som forandret seg her i Arizona er temperaturen!

Hva synes du om bilde?


-Jannicke

Livet smiler

Hei søte!

 

Kan faktisk ikke huske sist jeg blogget, men regner med at det var en gang i forje uke? Anyway, long time no see. Jeg har det helt strålende og har en hel liste over hva jeg kan blogge om nå. Har opplevd og gjort så mye den siste tiden, og alt har gått i ett, skole, hike, venner og fotball. Nå som alle brikkene faller på plass så går tiden utrolig fort. Neste uke er det alt Thanksgiving, deretter Black friday og så er jula like rundt hjørnet. Så mye som skal skje, og putslig blir det februar og Hawaiitur også. Har så mye å se frem til. 

Kan vel starte med at til dere som er utvekslingsstudenter eller skal være, har kanskje hørt om de forskjellige fasene man har under et utvekslingsår. Man starter jo i bryllupsreisefasen, og nå rundt juletider er man egentlig gått inn i en liten vinterdeprisjon hvor man savner alt hjemme, det er snart jul, man vil hjem, hjem til snøen, familien og alt det kjente. Av en eller annen merkelig grunn har jeg fått meg inn på en ny bryllupsreise, jeg har det helt fantastisk! 

Forje helg var jeg på bonfire hos min kjære Allison, noe som var kjempekoslig. Ble blandt annet mer kjent med ei som heter Michelle som jeg da også har spansk med! Hun kommer også alltid bak meg å roper "Hey Jannicka, wait, walk with me!" haha hun er så søt. Og ja, folk her kaller meg jannicka, ikke at jeg ser helt hvordan det er enklere enn Jannicke menmen. Familien kaller meg jannicke da! Har også begynt med fotball som sagt, og vi hadde en treningskamp forje onsdag. Så fikk min første tur med de gule skolebussene, noe som ikke var like kult som jeg trodde. Så folkens, ikke gled dere til gule skolebusser, de er virkelig ikke noe stort! Haha, vi hadde hvertfall to kamper, så 4 omganger. Mellom hver omgang byttet vi ca hele laget, mens treneren lot meg spille 3 omganger på rad, noe jeg virkelig satt pris på, i og med at det var den eneste kampen jeg får spille pga noen teite regler. 

Vi hiket også forje uke, jeg og Scott, og resten av den dagen var det egentlig bare meg og Scott, noe som var ganske koslig. Etter det har jeg egentlig hatt en hektisk uke med masse prøver og lekser. I kjemi hadde vi prøve, og vi skulle avgjøre om noe var homogenious eller heterogenious, så når det sto "Lucky charms" tenkte jeg hvorfor i H******* skal vi avgjøre om lykkearmbånd er enten homo eller heterogenious? Så jeg gikk selvfølgelig opp å spurte hva Lucky charms var:

 

" Dont you have eat them in Norway? They are like round colorfull cereal!"

me: "Eh no, probably too much sugar, we dont have the cereal with too much sugar in them, cause its way too unhealty"

"Seriously? Omg Norway is just so awsome!"

Så setter jeg meg ned, fortsetter med oppgaven før han putslig begynner å snakke om at han virkelig skulle ønske han bodde i norge, fordi vi er mye mer sunnere, vi får mamma og pappa permisjon med lønn (Kona hans fødte nettopp en liten gutt, så han må jo jobbe ekstra for å tjene inn, siden hun får ikke noe penger mens hun er i mammaperm). Så for å dra det litt lengere begynte han å søke på jobb i Norge, men han ga fort opp, "This is so confusing, what is the O with the line over it?" Hahaha morsom kjemitime hverfall. 

 

Lucky charmes!

 

Let`s see, jo i går hadde vi en morsom tur til butikken. Vi skulle kjøpe peanuttbutter, så Scott tar en opp og roper bare "Jannicke, catch" å jeg tenkte bare yeah right, man hiver ikke peanuttbutter liksom. Oh well..Putslig ser jeg den komme mot meg, å jeg ser at den vil garantert ikke treffe handlevogna så jeg strekker da fram hånda for å "slå" den inn så den treffer handlevogna, og det skal jeg love dere gjørde sykt vondt. Hånda er fortsatt vond... Men hvertfall, det var utolig komisk, å jeg brukte resten av kvelden på å hive ting til Scott for å bevise at man som regel ikke hiver mat, og at peanuttbutter er vansklig å ta i mot!

 

Innser nå at dette innlegget kanskje er ganske langt, og kjedelig men det får så være. Skal prøve å få skrevet innlegget om the fake baby også, siden jeg vet at en del av dere ønsker å lese litt om det!

 

-Hva har du gjort denne uka?

 

-Jannicke

 

Teen mom for one day!

Hei søte!

Da var det min tur til å passe på en elektronisk baby! La ut dette bilde på Facebook, bare fordi jeg er så humoristisk! Hahah

Nå er det egentlig midt på natta, hvorfor er jeg våken? Babyen trengte å bli matet i 20min...

Jeg vet ikke om det er noe interesse for at jeg skal skrive mer om denne babyen eller ikke? Legg igjen en kommentar om du ønsker et eget innlegg med alt om dette prosjektet! Har faktisk også en liten videosnutt om noen er interesserte :)


-Jannicke

It`s not wrong, it`s different - sport

Hei søte! 

Siden jeg vet en del av dere liker disse innleggene tenkte jeg å prøve å starte med de igjen. Legg merke til prøve å starte med de igjen. Altså man skulle tro det var lett å komme opp med forskjeller, men når du bor her så blir alt en vane og det er ikke lett å komme på hva som er forskjeller og ikke, fordi jeg rett og slett er så vandt med dem. 

Så dagens tema blir denne gangen skolesport. Jeg vet ikke hvor mange av dere som ikke visste dette, men i usa er det vanlig at man spiller en sport for skolen, ikke som klubblag slik vi gjør. Ofte på mindre steder spiller man en sport hver sesong, mens her på DM, tror også dette er ganske generelt her i Scottsdale, så spiller du som oftest en sport på skolen, når skolesesongen er ferdig fortsetter du med samme sporten bare som en klubbsport i stedet. Dette er fordi skolene her er ganske store, og lagene er ganske konkurranselag, altså de vil kun ha med de beste, de vil vinne states osv. Så her må du være god for å komme med, og man starter jo alltid med try outs.

Try outs er som oftest en uke hvor treneren tester skillsa dine i forskjellige ting. Jeg har prøvd meg på soccer, men vi hadde kun 3 dagers try out, og jeg var kun med på 2 av dem. Jeg personlig trodde det skulle være mye vanskligere, men det var greit nok. Vi hadde litt teknikkøvelser for å se hvordan vi var teknisk, og så var det som oftet spill for å se hvordan vi var under en kamp. Men vet om andre som har hatt try outs andre steder med masse styrke, løping osv.  Siste dagen for man vite om man kommer med eller ikke, så når coach snakket med meg og lurte på hvordan jeg synes det gikk tenkte jeg bare på hva faen jeg skulle si til mamma og pappa, for jeg hadde alt kjøpt alt utstyr, og jeg var ikke helt sikker på hvor glade de ville blitt om jeg ba dem betale for fotballutstyr jeg fikk brukt i 2 dager..Men på en elller annen måte begynte vi å snakke om jeg kunne spille eller ikke. For her er saken, jeg reiser på et F1 visa, altså kan jeg ikke spille som senior på varsity. Om jeg var junior kunne jeg spilt på JV, men siden jeg ikke er det kan jeg derfor ikke det. Men om du er på J1 kan du vist spille, så laget har hatt tidligere utvekslingsstudenter som har spilt før, men derfor endte jeg opp med å forklare hele dette og jeg imiterte hu dama som er ansvarlig for hvem som kan spille eller ikke, og treneren lo som bare det. Haha kan si jeg er PASSE lei hu, om det ikke er nok å spørre meg 10 ganger om jeg hadde snakket med treneren om at jeg kun kan trene, skrev hun to ganger på mitt "go pass" ONLY PRACTICE!!

Anyway, derfor fant de en possisjon til meg, manager. Så da kan jeg trene med laget, og være på kamper. På kampene må jeg gjøre litt forskjellig vel og merke, men jeg får hvertfall vært med på et lag. Men siden jeg aldri fikk svar på om jeg egentig kom med eller ikke, spurte jeg om jeg hadde kommet med på laget om jeg faktisk kunne spille, "yes, you made the team" var svarte, så gjett om jeg var super happy!! Folk kom faktisk ikke med altså, men jeg kom med, og fuck janteloven, jeg er sykt stolt over meg selv! Hjemme i Norge var jeg aldri den beste, følte meg derfor som en ganske dårlig fotballspiller og trodde vel ikke så mye på meg selv? så kommer jeg hitt, har ikke spilt siden jul og kommer med. Vi hadde også teknikkøvelser på trening her om dagen, hvor vi gjorde ting jeg alltid sugde på hjemme i Norge, gjett hvem som gjorde det bra på de øvelsene? moa! Så jeg datt vell egentlig litt ut av hva som er forskjellene her. MEN hvertfall, her spiller man sport med skolen, ikke klubber. (som oftest, altså man stopper med clubsoccer når skolesoccer starter f.eks). Man har derfor også trening rett etter skolen. Jeg har f.eks. trening fra 3-5 hver dag. Men andre ord går jeg rett fra siste timen min, til garderoben, skifter og så rett på trening. Så de neste 3mnd vil nok bli ganske hektiske, men jeg skal overleve! Jeg har jo valgt det selv, og jeg føler at en del av opplevelsen er å være med på sport. Synes alltid det er kult i amerikanske filmer når de sier "I played soccer my senior year at high School" eller de sier vel kanskje ikke det, er vel mer "I remember when I was a cheerleader at high school" Men anyway, nå kan jeg faktisk si det, for jeg går på high school, og jeg spiller soccer! 

Om det er noe dere lurer på ang sport, hvordan det funker, try outs, eller andre ting er det bare å spørre!

Så, lurer du på noe mer?

 

-Jannicke

 

 

 

 

 

Svar på kommentar!

hei søte!

 

Tenkte å svare på en kommentar her, som jeg får stadig vekk, og jeg vet ikke om det er samme person eller forskjellige, for det er alltid en anonym, MEN det er koslig uansett. Hvertfall, kommentaren spørr om jeg ikke kan vise bilder av rommet mitt, huset og familien. Jeg vet at jeg har sagt jeg skal legge ut bilde av familien flere ganger, har ingen bilder av huset, føler det er ganske rart å gå rundt å ta bilder, men nå som høytidene kommer, thanksgiving og jul så blir det nok en del bilder rundt omkring her hjemme så får heller vise dere det. Bilder av rommet har jeg lagt ut engang før, om dere ser litt i arkivet tilbake til August tenker jeg. Men siden jeg er super snill, så skal jeg legge dem ut igjen, sammen med et bilde av hele familien!

So here we go, verdens beste rom, føler det er så amerikansk!:

 

Så ja, dette er rommet mitt da! Er litt forandringer nå, har mer ting, blomstene er borte for flere uker siden, har mer sminke på den kommoden og det er generelt mer rot her, ups. Jeg har da blitt kjent for å ha rotete rom. Vi så på en film hvor det var ei jente med et sykt rotete rom, så kommer vertsfar "Thats like your room Jannicke, hahaha" Jaja, så lenge jeg ikke har døra open så alle kan se rotet mitt er de ok med det, og at jeg rydder om jeg har venner over. Så det er jo greit, og ja mamma og pappa, jeg prøver faktisk å ha det ryddig, men det bare går ikke.. er nok noe som ble medfødt ;)

 

Så over til familien. Til dere som ikke visste det, jeg har en vertsmor og far, Michelle og Scott. Ei vertssøster som er freshmen, Gillian, ei som går på college, Sam og ei fra Montenegro som er Junior, Masa! Sam bor ikke hjemme så vi er da Meg, Michelle, Scott, Masa Gillian. Scott er nesten aldri med på bilder, mens vi andre tar alltid et tonn med bilder.. men har faktisk et eneste bilde med oss alle på!

Masa, meg, Michelle, Scott og Gillian!


Me and Michelle!

 Meg og Masa!

 

 

Så da håper jeg dette var et greit nok svar selvom det ikke var noen bilder av huset, men dere har hvertfall fått sett litt!

 

Idag var jeg ute til lunsj med Abbey, før vi hastet hjem så jeg fikk kommet meg på fotballtrening! Og når jeg sier fotball mener jeg den type fotball vi spiller i Norge, altså Soccer! Vi har treninger hver eneste dag, så blir lite tid til å gjøre alt mulig etter skolen de neste tre mnd hvertfall. Men gøy er det, endelig tilbake på banen! Litt trening hver dag er heller ikke værst! Så nå venter jeg på at jeg kan ta en dusj før vi skal hente Michelle på flyplassen, før jeg deretter mest sannsynlig kommer til å sovne! Skal få prøvet å skreve en del innlegg også som kan poste seg selv siden jeg har egentlig mye å fortelle dere om, jeg bare har ikke tid til å få skrevet alt ned, haha bloggproblem!

 

-Hva synes du om rommet mit?

 

-Jannicke

100 dager

Hei søte!

Nå sitter jeg og venter på at ei jeg jobber med på et fysikk prosjekt skal tekste meg adressen hennes så jeg får kommer meg bort til henne.. Deretter skal jeg og Abbey ut å spise Sushi (selvom jeg ikke liker det, men skal prøve å lære å like det) så er det soccer og deretter litt lekser som venter!

Men det var ikke den egentlige grunnen til at jeg skulle blogge folkens, jeg har nemmelig vært her i 100 dager alt!

Wii, da har jeg overlevd 1/3 av året alt! Klapp for meg. Har lært utrolig mye på de 100 dagene, både om meg selv og med tanke på språket. Føler faktisk at det er like naturlig for meg å snakke engelsk som norsk for meg nå. Sier ikke at jeg er fluent i engelsk, men det er like naturlig for meg å snakke det som det er når jeg snakker norsk!

Så det var en liten oppdatering fra meg, skal få prøve å blogge litt mer, men vet at jeg har noen prøver, en fake baby og litt sånn denne uka så vi får se!

Blogges!

-Jannicke

Teen mom

Hei søte!

Som dere kanskje vet eller ikke vet så tar jeg Child development. Altså det faget hvor man lærer om barn og hvordan de utvikler seg. Om du også er en disny channel fan som jeg er så er dette faget som London og maddie i "Zack og Cody" tar når de har en baby de passer på.

4.november skal jeg passe på en dukke som om det var en ordentlig baby. Den trenger mat, omsorg, skifte bleie, gråter midt på natten og alt sammen. Heldigvis er det kun for en dag, så neste dag er det rett til Ms. Paul å levere babyen tilbake.

Men om ikke det var nok har vi også et egg å passe på. Mitt egg er jente og heter gabriella, så vi må lage en liten bok til egget så på mitt står det "baby gabby" og inni må lærerne i alle fagene krysse av for at jeg har egget med meg, yep..


Satser må at dette blir morsomt og ille bare fullstendig kleint å gå rundt med et egg hele skoledagen en hel uke.. Haha jaja, er en opplevelse hvertfall.-har du prøvd en slik dukke før?

-Jannicke

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


KontaktEpost: jannickehaugen96@gmail.com
Instagram: jannickehaugen
Twitter: jannickehaugenn
Bloglovin: følg meg her


KategorierLinker


tekst
tekst
design av Gunnhild
hits