Home

Hei søte!

 

Da er jeg endelig hjemme etter en utrolig lang reise. Det hele startet med at jeg og Lila hadde en sleepover, før vi våknet, ordnet oss og dro avgårde på flyplassen. Å et lite OBS til andre utvekslingsstudenter; å si hade til en god vertsfamilie er noe av det vanskligste du må gjøre!! Jeg sto å grein mens jeg klemte Lila, deretter sa jeg hade til Lucy som var litt mer opptatt av å drikke starbucksen min enn å si hade, hehe. Så var det å si hade til vmor, vi sto bare å holdt rundt hverandre og gråt...Bilde vmor la ut etter at jeg hadde dratt!

 

Deretter var det en lang tur til NY. Her møtte jeg putslig Sam, som jeg spilte fotball med på DM soccer! Deretter måtte jeg finne koffert, gå ut av hele flyplassen, finne flytog, så gå inn og sjekke inn resten av ruta. Da fikk jeg beskjeden om at mitt fly til London var forsinket og jeg ville derfor ikke rekke flyet til Oslo så han fikk booket meg inn på et tidligere fly. Jeg hadde dermed 30min på å løpe gjennom security og finne gaten før den lange turen til London sto for tur. Fra London til Norge er det jo kun 2 timer, men de varte lenge assa. Føltes ut som en evighet, sikkert fordi jeg var spent på å møte mamma og bestevennene mine igjen!


Ignorer trynet mitt, dette er etter å ha gråti et par (10) ganger og 18 timers reise

 

Jeg er endelig hjemme og det føles bare sykt rart. Virker som jeg aldri dro, og utvekslingsåret blir mer som en god drøm...

 

-Jannicke

11 kommentarer

Maren

09.07.2014 kl.23:35

Super fin blogg! Ta gjerne en tur innom min blogg=)

dyptihjertet

09.07.2014 kl.23:40

Sikkert herlig å være hjemme igjen! Har utrolig lyst å dra på utvekslingsår selv, virker kjempe morsomt :)

Laura

09.07.2014 kl.23:43

velkommen hjem

Marianne

09.07.2014 kl.23:53

Har lest bloggen din gjennom utvekslingsåret, og det har virket som du har hatt et utrolig bra år! Jeg skal selv være utvekslingsstudent nå, og gleder meg masse!!

Malin

16.07.2014 kl.13:19

Velkommen Hjem!! ❤

Hvilken organisasjon reiste du med og hvilken underorganisasjon hadde du? Jeg tenker å dra høsten 2015 med explorius, men skjønner ikke helt det med underorganisasjon, hva det er for osv?!

Malin

22.07.2014 kl.14:47

Jeg har bestemt meg for å reise på utveksling neste år. Men lurer på om hvor mye jeg burde spare opp til shopping og hvor mye jeg burde spare opp til Hawaii turen? Betaler man Hawaii turen i Norge, eller må vi betale den i USA? Og hvordan får man tilbudet? (skjønner ingen ting føles det ut som.. )

Også lurer jeg på hvor mye penger jeg burde ha tilgjengelig i måneden?
Malin: så gøy! Du kommer til å ha en opplevelse for livet! Jeg hadde 2000kr hver mnd, og gikk helt fint. Du burde kanskje ha litt mer i starten pga nye skoleting osv! Hawaii betaler du i USA og tilbudet finner du med feks belousa. Dette informerer din underorganisasjon om etterhvert men vet at med ISE feks kan man ikke dra til Hawaii så kommer Ann på underorganisasjonen din også!
Malin: jeg hadde educatius. En underorganisasjon er de som har ansvaret for deg i USA rett og slett! Du får en kontaktperson av dem som skal passe på at du har det bra minst 1 gang i mnd!

Malin

24.07.2014 kl.01:34

Oja, nå ga det litt mer mening! Tusen takk for svarene dine forresten!

Velger man underorganisasjon selv? Eller er det noe explorius velger for meg?

Og belousa og ISE er ?

(er litt "blank" når det kommer til dette med utveksling i USA)

Forresten Jannicke, jeg digger bloggen :)
Malin: Det er noe explorius velger!
Belousa er en reiseorganisasjon/selskap som tar utvekslingsstudenter i hele usa med på forskjellige turer. De jeg dro med til Hawaii! ISE er en underorganisasjon som samarbeider med explorius :)

Malin

24.07.2014 kl.11:02

Ojaa, jeg skjønner. Tusen takk for svarene dine! :)

Så hvis jeg har forstått det rett;

Explorius velger underorganisasjon til utvekslingsstudentene. Hvis man får ISE så får man ikke reist til Hawaii (eller evt andre turer) Får man educatius får man tilbud til å reise med et selskap (belousa) til Hawaii (eller evt andre turer). Der de har ansvaret for deg og andre utvekslingstudenter under hele hawaii turen. :) Og hawaii turen koster ca 10 000 NORKSE kroner?

Er det også andre turer man burde spare opp til? Hvordan sparte du opp til turen?
Malin: for meg kostet hawaiituren ca 10tusen norske, men om du havner i en stat lengere borte kan de bli litt dyrere pga flybilletter!

Jeg tok kun denne turen, men de har f.eks. california adventures osv! jeg fikk penger til jul og bursdag og brukte litt sparepenger!

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits