I'm coming home, I'm coming home, tell the world that I'm coming home!

Da var eventyret over. Om 8timer går flyet mitt fra Phoenix og lander i Norge dagen etterpå kl 4! Skal bli godt å komme hjem, men vil helst ikke dra fra min kjære vertsfamilie...

Igår dro Ida, Jon og Sandra med meg til vfamilien hvor vi badet og spiste pizza før de dro tilbake til hotellet og jeg ble her. Nå er egentlig kl 4 på morran men jeg er fortsatt våken siden Lila og jeg har sleepover hvor hun tar halve dyna og MÅ ha på tvn så her går det i Disney junior! Veldig koslig da. Er også ganske spent på flyreisen, endelig er jeg ute å flyr igjen!

Putta lucy oppi kofferten når jeg pakket, Hehe! Hun likte det hvertfall, og for min del kan de begge to bli med meg til Norge!

Anyway dette blir ikke et så veldig meningsfylt innlegg, men jeg er hvertfall hjemme i morra, og sier nå over og ut før jeg enda en gang prøver å få sove litt!

-Jannicke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits