They are here + grand canyon

Hei søte

På tirsdag ventet jeg spent på at pappa og familien skulle komme, men når jeg ikke fikk tak i dem på mobil, facebook, viber og KIK, regnet vi bare med at de var forsinka. Så kom putslig mld "er der om 15 min". Fra da kødda Ben (vfar) at han så dem hele tiden gjennom vinduet, og når han går ut med søppla sier han "they r here" som han hadde da alt sagt en del ganger, og både jeg og vmor rister på hode å bare "its not funny". Putslig står pappa og gjengen i stua, da var den et stykk glad jannicke som hoppa på pappan sin hvertfall! Noen tårer ble det også.

Neste dag dro vi får å se på skolen min, shoppe litt før vi hadde middag med min amerikanske familie. I dag derimot, ble vi vekt kl 7 av at alle var våkne utenom meg fordi de selvfølgelig har jetlag...og vi satt turen mot grand canyon! Yay, kan ikke bo i arizona uten å ha tatt en titt der. 
Her er jeg og Jon på vei ned til en sånn liten stein som sto ut, laangt nede fra der man egentlig skal stå. Var gøy da

Så her sitter jeg på kanten, og når man så rett ned så var det rett ned altså. Som jon sa "om du faller så dør du hvertfall"

 

Var en veldig koslig tur, og var veldig koslig å se familien igjen. Gleder meg også masse til å se mamma på gardemoen!

I morra setter vi kursen mot vegas, så vi blogges da!

 

-Har du vært i Grand Canyon?

 

-Jannicke

Ingen kommentarer

Karen

20.06.2014 kl.08:14

Så fint! Meld deg på linkerunden min, og få sjans til å få enda flere lesere!

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits