Familie bilder og avskjeder

Hei søte!

For en stund siden fikk vi familiebilder vi tok tidligere i år, og de endte opp ganske fine. Tenkte å dele noen her på bloggen så dere kan se min vakre familie!

Anet enn familiebilder har jeg brukt sommerferien på å si hade til folk. Senest i går sa jeg hade til Hannah, og hun var så søt å ga meg en avskjedsgave! Har også kjørt en del og i går kjørte jeg opp, and i passed!!! Så nå har jeg lappen også, oppkjøringen var latterlig enkel og med teorien kostet det hele 120kr!

Nå ligger jeg i senga, og venter på at klokka blir litt mer så jeg kan stå opp, da blir det vasking av klær og litt mer pakking, kl 7pm kommer nemmelig pappa!!


Hva synes dere om familiebildene?
-Jannicke

2 kommentarer

Maja

17.06.2014 kl.16:06

Kjempefine bilder! :D nyt den siste tiden :)

Malin

17.06.2014 kl.23:43

Åhh, så herlige bilder!

Når er det du reiser hjem?

Kan du skrive et innlegg om hvordan du bestemte deg for utveksling, hvilket program du reiste med (explorius? osv) og hvordan de var mot deg? Hvordan du taklet savnet av de hjemme osv? Litt om utveksling prosessen og året? Har veldig lyst til å reise på utveksling, men er faktisk ganske redd..
Malin: det skal jeg få prøve å ordnet!

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits