Innkjøp fra outlet!

Hei søte!

 

Siden sist har jeg fått permitten min. Så nå mangler jeg bare å kjøre opp å så har jeg lappen. YAY! Har også sagt farvel for godt til gode venniner, noe som er veldig trist. Her om dagen så jeg og Gloria på kino og så "the fault in our stars" og deretter måtte si hade, noe som ikke gjorde saken så veldig mye bedre. En ting er sikkert, noe av det verste med utveksling er å måtte si hade til alle de gode vennene og familien du får! Verre enn å si hade til de i Norge, for de vet du helt sikkert at du vil se igjen, mens venner i usa er ikke helt sikkert at du møter igjen.

Anyway, back to the overskrift. For en stund siden dro jeg og vertsmor på et sted med masse outlets og det ble selvfølgelig litt shopping. Vi dro innom Nike butikken og converse butikken og etter å ha dratt kortet i begge butikker turte jeg ikke å gå inn i noen som helst butikk. Hvertfall ikke etter å ha sjekka saldoen på bankkortet, upsii

 Fra nike, free run sko, singlett og sportsbh

 


My new beauties. Disse kostet 39 dollar, men fikk 10% av fordi det var litt møkk på dem som de vaska bort..

 


Lave converse!

 

 

Og det verste er at alt dette, kostet det samme eller mindre enn et par nike sko i Norge! 

Så har jeg, som kanskje veldig mange andre jenter, en svakhet for victoria Secret. Og når favorittbhene mine var på salg, da måtte jeg bare slå til. Så jeg vil anbefalle alle Dream Angel bhene. De er mine favoritter og de kommer i "vanlige" og med diamanter på. De med diamanter koster mer, de koster 68, men alle dream angel var på salg til 30 dollar, så da ble det en bh og gitt! 

Så det var mine innkjøp, og blir nok ikke noe mer innkjøp før pappa kommer! 

 

 

Liker dere slike innkjøps innlegg?

-Jannicke

5 kommentarer

Victoria Wisløff

08.06.2014 kl.23:55

Nyt resten av søndagen!

Kamilla Haaland

09.06.2014 kl.00:15

herlige innkjøp !!

Silje

09.06.2014 kl.10:12

Hei, vet du hva stedet het? Skal på utveksing til samme område som deg og har veldig lyst å dra på outlet shopping :)

Malin

12.06.2014 kl.11:26

Åhh, jeg elsket de skoene! Hvor mye betalte du for de?
Malin: conversa eller nike skoene?:)

Malin

12.06.2014 kl.17:21

Nike ;)

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits