Sommerferie 2014!

SOMMERFERIE FOLKENS!!!!

hehe, er ganske gøy å ha sommerferie når jeg vet at alle dere i Norge er midt oppi eksamenstresset.

Jeg har nå sommerferie i 3 mnd og skal nyte hvert sekund av det. Har akkuratt kommet hjem fra en langhelg med camping med vertsfamilien. Vi dro til colorado river, som er grensa mellom Arizona og California. Her pleier familien å dra, sammen med foreldrene og søsteren til vertsmor, hvert eneste år for memorial day. Så tradisjonen går som følgene, man står opp tidlig, spiser frokost før man drar på båten. Med båten kjører man til en liten "strand" hvor alle båter parkerer og alle koser seg! haha, var veldig gøy og varmt! Var sånn 40 grader den ene dagen, sykt varmt!

En liten funfact til dere fra meg. Det området vi bodde på, er det esler som er ville. De bor i fjellet og kommer ofte på tur ned til campingplassen eller vandrer rundt ved veien i mørket.  Minnet litt om Norge, for gjeiter og noen steder er det sauer som bare går rundt å legger seg i veien liksom. Artig hvertfall

Resten av sommerferien skal jeg nyte med mine kjære amerikanske venner og familie før pappsen og co kommer ned. Da går turen rundt omkring i arizona, california og las vegas i 3 uker før jeg tar turen tilbake til Norge. Tiden går alt for fort. Husker fortsatt dagen jeg dro, de første dagene i NY og når den første familien henta meg. 

Jeg skal hvertfall nyte de siste ukene her, før jeg drar, og skal prøve så godt jeg kan å blogge litt her og der også nå som jeg ikke har skole! 

 

God sommer alle sammen, og lykke til på eventuelle eksamner!

 

-Hva skal du i sommer?

 

-Jannicke

Ingen kommentarer

Anepanee

28.05.2014 kl.20:05

ESEL❤️😎 savner deg snuppelure

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits