Graduation class of 2014!

Da er jeg ferdig på amerikansk high school for alltid. Done.

Siste skoledag er over, alle finals er over, graduation er over. Jeg er ferdig. Det har vært hardt i perioder, men jeg klarte det. Jeg gjennomførte. Jeg har fullført et helt skoleår på andre siden av verden. Jeg har starta mitt eget liv, fått egne venner, funnet meg en egen familie og left my mark på skolen. Må si jeg er ganske stolt over meg selv, og alle utvekslingsstudenter burde, til og med de som har dratt hjem. 

Jeg har hatt en helt fantastisk tid her, med min nye vertsfamilie som jeg faktisk kaller min egen familie. Jeg har fått venner som jeg nå kaller mine bestevenner. Og jeg har fullført drømmen om å v'ære på en amerikansk high school!

Snakk om skole, siden jeg er senior tok jeg finals i kjemi tidligere enn alle andre. Så hadde læreren sagt at den beste scoren var 78% som ikke er bra, og det var av ei som hadde A hele året så alle burde øve skikkelig godt på denne finalen. Hvem tror dere denne jenta er? hehe det var meg! Og rykte spredde seg fort, hadde 3 stykker på en dag som spurte om det var meg, og vmor fikk noen elever som var redde for den prøven siden "your girl got a 78". Elevene hennes kaller meg nemmelig "your girl" eller "lamês girl" haha

Men anyway, her er noen bilder fra graduation i går!

Meg om mine bestevenner!


haha sassyface fordi vi begge er så sykt sassy med hverandre

 

Så kom den vanskligste delen. Å si hade til Sydney. For hu drar out of state så får ikke sett hun før jeg kommer tilbake til usa. Jeg, sydney og Abbey sto å gråt bare i flere minutter. Var egentlig ganske koslig, samtidig som det var trist. Hun og abbey har begge lagt ut bilder på insta, noe som er så koslig. Kommer til å savne dem så mye! Får hvertfall settt abbey igjen, for hun tar meg med på roadtrip til sedona!

Hadeklem til Sydney! Vi gråt faktisk her:(

 
Den her var litt mer happy, med abbey, for vi ses igjen<3

 

 

-Har du deltatt på graduation?

 

-Jannicke

Én kommentar

Veronica

26.05.2014 kl.15:57

Gratulerer med overstått (og bestått) eksamen! Jeg skal til Phoenix nå i august og jeg gleder meg utrolig mye. Det ser ut som at du har det veldig fint der. I hvert fall nå de siste ukene. Kanskje et dumt spørsmål, men spør allikevel: måtte du ta noen spesielle fag for å kunne være med på graduation? Det kommer kanskje litt an på skolen, men jeg er bare nysgjerrig. Utifra det jeg forstod, så var det visstnok vanskelig å kunne få være med på graduation :-)
Veronica: jeg gikk kun graduation så jeg fikk ikke diploma. Men om du vil få diploma må du ha spesielle fag ja! I tillegg kommer alt Ann på skolen, mange her som har fått lov å gå som meg, men en del hvor skolen har nekta å man får kun graduate om man tar klassene de ber om, kan vise at du har hatt visse klasser tidligere ig består tester! :) kos deg masse nesteår!

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits