Pool day!

Hei søte!

Det begyner jo å nærme seg sommer nå, selvom det egentlig har vært varmt her hele året. Så i går dro jeg først ut på en joggetur, måtte dra litt tidlig for at det ikke skulle være altfor varmt men var hele 29 grader så burde vel egentlig ha fått meg ut døra litt tidligere.

Deretter tok jeg med meg Lila (utaller Laila) ut i Hagen hvor jeg solte meg, og tilslutt endte opp i bassenget. Synes det egentlig var litt kaldt men ble vant til det fort, men folkens gjett hvor varmt vannet var? 22 grader!!!!

Etter en fin pool day var det tid for familiebilder, og fikk også tatt seniorbilder! Satser på at de ble fine så blir nok å poste dem her på bloggen når vi får dem.

Idag blir det kjemi øving, siste prøve før finals!!!!


-hva har du planer om i dag?

-Jannicke

2 kommentarer

Så herlig!

Hadde forresten satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også :-) Ha en fortsatt kjempe fin dag videre, vakre deg!

Frida Spigseth

08.05.2014 kl.10:10

Åå så herlig! Jeg skal på utveksling til USA året 14/15 og det er så morsomt å følge med på bloggene din for å se hvordan du har det. Gleder meg hvertfall kjempe masse til jeg skal dra!! Hva har vært det vanskeligste med å være utvekslingsstudent?

18.05.2014 kl.17:33

Kan du blogge mer om Hawaii?

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits