Bytting av familie!

Hei søte!

Får ofte spm om hvorfor jeg byttet familie, hvem de består av å generelt spm om hvordan jeg byttet så tenkte å svare på det nå i et eget innlegg. 

Så ja, jeg har byttet familie. Selv den perfekte familien kan ende opp med å ikke akuratt være den beste. Jeg  vil ikke gå lengere inn på det enn at jeg var psykisk sliten hver dag, og jeg trodde det var sånn det skulle være. Snakket med mamma og pappa så og si hver dag på facebook og/eller skype, gråt og la meg tidlig fordi det var bedre enn å være våken. Var ei vennine som fikk meg til å innse at alt som skjedde og hvordan jeg var følte det var helt feil. Det var ikke kontaktperson og Educatius helt enige med for jeg hadde jo mat og et sted å bo

Når jeg fortalte foreldra mine tror jeg de fikk et lite sjokk; de trodde akuratt som mange av dere, at vertsfamilien min var perfekt. Jeg var så heldig som hadde kommer til en så bra familie,jeg var trygg som hadde vertsmor og vertsfar der. Men de trodde på meg med engang jeg fortalte alt, og støttet meg uansett hva jeg gjorde. Jeg mailet min kontaktperson i Explorius som faktisk var stor hjelp. Jeg snakket med kontaktperson her som mente indirekte at det var min feil men sa direkte at det ikke var det. Prøvde alt hun kunne for å ombestemme meg til å ikke bytte. 

Selv etter 4 mailer fra explorius til educatius var det ingen håp for meg. Preben, min kontaktperson i Explorius mailet meg og snakket med pappa for å prøve så godt han kunne fra Norge å få meg ut, uten hell, men anbefalte meg å prøve å finne familie selv, siden det virket som om Educatius ikke akuratt ville hjelpe meg. Så jeg gikk til min kjære spansklærer, hvor jeg gråt forann henne etter skolen hele 3 dager men siden hun er singel og dermed bor i en liten leilighet med et rom kunne hun desverre ikke ta meg inn, men begynte å maile rundt for å finne en familie til meg. Imens snakket jeg med min track coach, om hvordan jeg hadde det. Begynnte nok en gang å grine og før jeg rakk og fortelle ferdig spurte hun om jeg ville bo hos henne!Så dette er da min nye familie<3 

Trives helt sykt her, og har virkelig ikke lyst til å dra. Vmor sier alltid at "maybe I wont let your dad have you. When he comes we just hide you and say that you ran away"

 

Om noen har noen spm svarer jeg mer en gjerne!

 

-Jannicke

3 kommentarer

Maren i Kansas

26.04.2014 kl.20:28

så herlig at du er fornøyd nå! Å trives og ha det bra i familien er jo det aller viktigste <3

Tone M Aune

27.04.2014 kl.10:51

Virket som en veldig koselig familie, bra du trives! :)

Maikensusa

29.04.2014 kl.17:19

Leser bloggen din så mye, jeg skal på utveksling i år!! Lurer bare på, når du har sånn kontantkort som du fyller på, er 3G inkludert eller hvordan er det med det der nede? :D Kos deg videre!
Maikensusa: mitt er fri teksting, ringing og 3G men limited på 4G men får ikke 4G uNsett så betaler 40$ for fri alt egentlig :)

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits