Easter egg pynting!

Hei søte!

Idag pyntet vi egg, men på en litt anderledes måte enn hva vi tradisjonelt gjør i Norge. Her hardkoker mann egget før man dypper dem i farget vann!

De skjønte ikke helt hvorfor jeg hadde skrev Gud noe, men forklarte at dette er god påske på norsk og at GOD ikke bety Gud men Happy (som i Happy easter)

Deretter fikk vmor og vfar prøve et freia påskeegg hver, fordi jeg er så snill å deler Hehe

Her er det sånn at etter man har pynta så bruker man noen til dekorasjon men resten lager man doubleegg av, så de pynter for å pynte men rett etterpå tar man å peller av skallet for å spise selve egget...

Her får man også påskeegg (eller påske kurv da) på søndag istedenfor lørdag! Noe jeg ikke tenkte over før alle la ut bilde av påske egget sitt på insta i dag.

-hva har du gjort i påsken?

-Jannicke

Ingen kommentarer

hamyst

20.04.2014 kl.13:32

Hehe, så søte! :) Rart at de ikke tømmer eggene først..

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits