TGIF!

Hei søte!

 

I går var det fredag, og deilig var det! Det betydde nemmelig 3 ting, at det er helg og at det kun er 1 uke til jeg møter min kjære Hellepelle igjen<3 Vet ikke om jeg har nevnt dette før på bloggen, men ei god vennine av meg fra norge er utvekslingstudent også her i USA. Hennes vertsbestefar bor 1 time unna meg, og hun skal på besøk til han neste uke, og det endte opp med at han tar oss med til Las Vegas og San Diego! Blir en helt konge weekend og gleder meg masse til å få se Helle igjen. Er vel 7 mnd eller noe sånt siden vi sist så hverandre, vi fikk ikke vært noe sammen i sommerferien så er en stund siden vi så hverandre sist.

Etter skolen på fredag dro jeg, Abbey, Sydney og Nisha på kino. Var utrolig koslig, vi satt oss alle inn i den knøttlille bilen til Abbey og kjørte avgårde til Fashion Square hvor vi gikk litt rundt på Victorias secret og slilkt før vi dro på kino. (kinoen er på kjøpesenteret) Vi så Divergent, en utrolig bra film. Anbefales virkelig! Vi fikk alle et minicrush på Four (som i tallet 4, det var navnet hans) og gikk fornøyde ut før vi gikk enda en tur inn til Victorias Secret. Deretter ble det Panda Express på meg, mens de andre hadde sandwich og salat (sunne mennesker) haha. 

Kl nærmet seg mye så vi fant ut at vi skulle dra til Fountain Hills for å se fontenen og leke på lekeplassen. Vi hoppet alle ut av bilen og gikk i mørket bort til lekeplassen når sydney stopper og sier "Hi girls, its a little boy sitting over there by himself" og vi alle ser bort på han, han snur seg og vi snur oss, skriker og løper unna og slenger oss så fort vi kan inn i bilen og kjører avgårde. Det var nemmelig ikke en liten gutt, det var en gammel mann som satt på benken til en lekeplass med sånn teselskap servis på bordet kl 9 på kvelden i mørket. Skummelt? eh ja! Så kommer Abbey da "aw maybe he is homeless" 

Deretter bestemte vi oss for å dra til Sydneys hus, hvor vi satt oss i garasjen hennes og så på film. Her i usa er det ofte at en del av garasjen er liksom sånn "hangout" sted fordi folk her i Scottsdale er sykt rike og om vi tar Sydney som et eksempel, hun har 2 garasjer... 

Har desverre ingen bilder fra kvelden, men var hvertfall en utrolig koslig dag!

 

-Hva gjorde dere igår?

 

-Jannicke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits