Svar på spørsmålsrunde - Hawaii

Aloha!

hehe, just so you know så betyr aloha både hei, hade og noe med love! Liten funfact der ja..

Men over til svar på spørsmålsrunden. Tenkte å dele det opp i forskjellige emner slik at det er lettere å finne svarene på det dere har spurt om. Tenkte da og svare på alle hawaiispørsmålene jeg har fått inn. Merker det er tid for nesteårs utvekslingsstudenter, er mange spente som alt har planlagt at de vil til hawaii! Var nok en av dem selv på denne tiden i fjor selvom jeg fikk et stort nei av foreldrene mine når jeg spurte om jeg kunne få hawaii tur også. Endte opp å dra, med å betale alt selv! (flinke meg, betale selv)

 

Va det verd å dra te Hawaii, med tanke på at det koste 10 tusen? 

-JA!!! Verdt hver eneste krone! Jeg er også veldig glad i å reise, så jeg ville heller brukt 10 tusen på reise enn på klær. Og honestly, når kommer du til å dra til Hawaii igjen liksom? Om man har råd, og muligheten vil jeg bare si at det er bare å dra. Storkoste meg der, og hva er vel bedre enn en Hawaiitur med 100 andre utvekslingsstudenter fra hele verden, probably mest fra Norge som er i akkuratt samme situasjon som deg? 

 

 

Alt man får inkludert da?:)

-Det de ikke dekker er lunsj! Så lunsj må man kjøpe selv og selvfølgelig alt du shopper osv. Men resten dekker de, f.eks. dro vi på hard rock cafe for middag, noe de dekket! Så ble ganske overrasket over at de tok oss til kule steder som det, men selvfølgelig hadde de en egen meny til oss så man kan ikke bestille fritt, men er alltid noen klassikere som hamburger, så ikke vær redd for at du ikke kommer til å like noen av alternativene!


lunsjen min den ene dagen!

 

Var det explorius eller underorganisasjonen din som arrangerte turen?

Det var ingen av dem. Reiste med BeloUsa som samarbeider med nesten alle underorganisasjoner. Dermed kan du dra med dem uansett hvilken organisasjon. Unntaket er om underorganisasjonen din selv arrangerer turer (f.eks ISE gjør) da vil de ikke la deg dra med noen andre enn dem som regel. 

 

 

Hva er greia med alt alle tagger beloha på insta?:-)

-Dette er serr favorittspørsmålet mitt! For når første gruppe dro lurte jeg også på hvorfor alle drev å tagget beloha, men når jeg kom frem skjøntne jeg hvorfor. Så hastaggen til belo usa er da beloha og de ba alle tagge det, og det er mye enklere å se alle bilder fra hawaii når vi alle tagger det. Er ikke helt sikker på hvorfor vi skulle tagge det, men vet de skal lage en film, så kanskje det har noe med saken å gjøre?!


#beloha 

 

Hvilken organisasjon dro du med?

Belo USA!

 

Hvor mye kostet det?

For meg ble det ca 10 000 med flybilletter, men programpris varierer fra år til år og hvor du bor hen kommer jo ann på hva billettene dine koster.

 

 

-Jannicke 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits