Hawaii dag 2!

Aloha cuties!

Hehe, jeg har alt vært hjemme litt over en uke men enda ikke satt  meg ned å blogget om hawaii turen. Siste uka har det skjedd mye som jeg ikke kommer til å blogge om, men kan si at det har vært en tøff uke. I tillegg til dette har jeg hatt et tonn med lekser, noe som ikke gjorde det bedre. Savner alt og alle fra Hawaii også forresten, skulle virkelig ønske det varte lengere enn kun 1 uke! Men nok om det, la oss starte med dag en og to!

Så første dagen (eller blir vel kanskje 2?) så sto vi opp, spiste en ok frokost (altså frokosten var ikke noe å skryte av), gikk til en strand litt bortenfor og startet å surfe. Min gruppe, blå med kun skandinavere nesten og noen få andre (stakkars), startet først med en surfelesson på land hvor vi lærte at man først padlet, deretter tok knærne opp til brystet og så reiste seg opp å sto laft. Deretter kom vi oss ut til vannet, og måtte paddle oss lang ut, noe som var slitsomt. Men helt ærlig, når jeg lå der å tenkte "Herregud jeg ligger på et surfebrett på hawaii" tenkte jeg ikke så mye over hvor slitsomt det var lengere. Selve surfingen var egentlig ikke så vansklig, men pinglete som jeg er turte jeg aldri å reise meg opp, utenom 2 ganger, hvor den ene gangen ble jeg filmet! Hvem han som filma var og hvor den filmen er nå aner jeg ikke, men tror nok ikke den var så veldig bra at det gjør noe.

Deretter hadde vi litt tid på stranden, hvor jeg og Andrine tok litt bilder, solte oss, drakk smoothie og bare koste oss. Deretter var det tid for båttur. Her så vi delfiner i det frie! (Kleint, jeg hadde tenkt til å skrive levende, for kom ikke på noe bedre ord. Her snakker vi bra norsk ja). Er så utrolig glad for at jeg fikk oppleve delfiner på nærthold, uten at de ble tvunget til det. De kom opp til båten fordi de ville, og svømte ved siden av oss, før de dro avgårde. Delfiner lever i flokk og sånn skal det være. Når du drar til et delfinshow, tror du virkelig at alle de delfinene ble fanget sammen? Nei, ofte er det små baby delfiner som blir tatt fra mamman deres og resten av flokken bare fordi vi skal ha noe underholdning. Jeg kan ærlig si at jeg har vært 2 ganger på delfinshow, men etter jeg så filmen "Blackwhale" fikk jeg øynene opp og søkte litt rundt. Jeg skal aldri på noe delfinshow igjen! Men anyways, så utrolig gøy å se delfiner, og vi fikk også sett en hval. Den var et stykke foran oss og putslig er det noen som sier "oh shit" og alle ser denne store hvalen på vei ned i vannet igjen etter et hopp, akuratt slik du ser på film, helt nydelig! 

Etter en lang dag på stranda og litt surfeutslett/eksem whatever det norske ordet for rashes er, så dro vi tilbake til hotellet hvor jeg måtte høre på Ingvild og hennes banneord når henne prøvde å dusje. Hun hadde nemmelig disse surfboard rashes over hele beina hennes og litt på magen, fikk helt vond av henne. Hun prøvde også å smøre på litt alovera, hahahaha trodde nesten hun døde stakkars! Men skjønner henne godt, jeg hadde kun på knærne, men gud så vondt det gjorde å smøre på alovera bare på knærne liksom. Deretter gjorde vi oss klare for middag, vi skulle nemmelig på pizzaresturant, og by that time hadde vi alderede blitt en liten gruppe med norske jenter, meg, Ingvild, Andrine, Anniken, Ida, berit og Julie! 

Snille som vi er tok vi med litt pizza, siden alle kunne ta med left overs, og ga til fattige mennesker rundt omkring i gatene. Var så utrolig koslig å se hvor glade folk ble når vi spurte om de hadde lyst på litt pizza! Noe så lite, kan bety mye for andre, husk det :)

 

Alt i alt, en super dag hvor vi alle ble litt brente men brune!

 

-Jannicke

4 kommentarer

Tone M Aune

10.03.2014 kl.19:52

Hvilken organisasjon dro du med? Vil gjerne dra på Hawaii tur selv neste år :)
Tone M Aune: belousa som alle uavhengi av organisasjon kan reise med :) med mindre din underorganisasjon også arrangerer tur til hawaii, da må du dra med dem

Tone M Aune

10.03.2014 kl.21:33

Hvor mye betalte du for turen?
Tone M Aune: rundt 10 000 :)

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits