Dramatisk start på Hawaiituren

Hei søte!

Etter å ha lest overskriften tror dere sikkert at jeg holdt på å dø, flyet halveis styrta eller at noen har druknet alderede? Men neida, jeg er bare litt dramaqueen og synes at når jeg må vente 4 og en halv time på flyet som er forsinket, at det gå under kategorien dramatisk.

Jeg startet med å stå opp klokken 3am (ofc hadde jeg satt alarmen 3pm så flaks for meg at jeg våknet av meg selv fordi jeg var så spent), deretter henter Abbey meg og vi hadde en koslig roadtrip til flyplassen.

Dette er bilde jeg sendte til mamma og pappa for å si at jeg hadde fått billetter og var trygt på flyplassen. Når vi boardet så jeg hvor lite flyet var og bestemmte meg for at her måtte det et lite snikbilde til. Flyturen til LAX gikk helt greit, sov mye av veien faktisk!

Når jeg ankom LAX ringte jeg både Farwa og Gunnhild som jeg fant ut også var der. Farwa var på en terminal altfor langt unna så endte opp med å ikke gå til hu men fikk endelig møtt min lille Gunnhild! "Du er skikkelig eh hva er ordet, du er short" meg som prøvde å komme på ordet "lav" men endte bare opp med det engelske..

Før jeg møtte henne fant jeg ut at min fly var forsiket i 3 hele timer.... Da hadde jeg alt vært på flyplassen i en og en halv... Så jeg endte opp med å løpe rundt, prøve å få dem til å sette meg in på et annet fly, noe som de ikke kunne. Etter at Gunnhild skulle gå på flyet gikk jeg tilbake til min terminal hvor jeg putslig hørte noen norske stemmer, og bestemmte meg for å gå bort å snakke med dem. Var deilig og ha noen å være med de lange timene og hun ene bor jo faktisk i Arizona også! Veldig koslig. På dette tidspunktet gikk selvfølgelig telefonen tom for strøm og ble derfor ingen bilder.

På flyet satt jeg med et gammelt meksikansk ektepar fra Texas som var veldig koselige, etter å ha sagt at jeg ville bli lege og så psykiater og at jeg heller ville bruke penger på Hawaii enn klær så ville kona adoptere meg og sa jeg var hjertelig velkommen til Texas! Haha koslig

Etter den lange turen møtte vi et klamt Hawaii og kom oss på hotellet hvor jeg putslig møtte Ingvild som var mer opptatt av at jeg måtte forte meg så vi fikk kommet oss opp på rommet og så komme oss ut, før eg i det hele tatt visste at vi var på rom.. Så ja, deler rom med Ingvild, som da er en irriterende nordlending (neida, joda) ei brasiliansk og hennes vertssøster her fra USA! Koslig jenter alle sammen.


Idag er det tid for surfing, så gleder meg masse! Blir nok litt blogging senere i dag også!

-Jannicke

2 kommentarer

Ane Borghild

23.02.2014 kl.19:37

KOS DEG BABE

Bjørg i Wichstad

27.02.2014 kl.13:03

Godt¨å se at du er fremme jeg lurte litt når vi ikke hørte et pip fra deg men det kunne jo være en død telefon også. Høres ut som det var en spennende og litt strevsom tur men sånn er det veslemor når en er på tur, da må en ta det som det kommer det har du vel erfart du også. Når du får ladet batteriene så blir det vel noen bilder også. Stor god klem sendes over til deg Jannicke skal hilse så masse fra Rune, igjen stor klem mormor. En gode ting kan ikke sies for ofte.

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits