Fat kids wanna eat

Hei søte!

Ta overskriften med litt ironi. Skal nemmelig fortelle om hva jeg gjorde lørdags kveld! Dro først på kino å så endeless love, en film jeg virkelig anbefaler, før vi bestemte oss for å dra på white chocolate grill for dessert.

Her hadde de da dessert for to, men vi kunne ikke helt bestemm oss hvilken vi ville ha...

...så vi bestillte bare en av hver! Hahaha kan tro vi fikk mange blikk når de kom ut med 6 desserter som hver er beregnet for 2! Vi klarte til slutt å spise opp alt/trykke alt flat så det så ut som vi hadde spist alt!

Var en morsom kveld hvertfall! I dag har vi fri, presidentsday, men hadde fortsatt track practice så nå ligger jeg ute å soler meg etter trening, med spansk boka foran meg.. Ah, bare 5 dager igjen til Hawaii nå!!!

-hva har dere gjort i dag?
-Jannicke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits