Valentinesday american style

Hei søte!

Har jo nettopp vært valentinesday så tenkte å blogge litt om det. For det første så er valentinesday i Amerika 100 ganger bedre enn i Norge.

Våknet med å komme ned til 4 sjokoladehjerteesker, en hver til hver av oss jentene. Deretter når vi kom til skolen hadde noen hengt opp lapper på alle skap med en koslig liten hils.

I lunsjen fikk jeg sjokolade av Sydney og kort av Abbey! Sykt koslig. Øverste bilde er av gangen på skolen hvor alle hadde er hjerte med navnet sitt på. Er nesten umulig å finne sin egen så dessverre fant jeg ikke min, men var hvertfall ganske koslig.

Etter skolen var det track som vanling (har kanskje glemt å si det men startet på track!) og treneren sa "some of you may be lucky tonight since it Valentinsday" så derfor ble det null trening på lørdag morgen, deilig!

-hva gjorde dere på valentinesday?

-Jannicke

Ingen kommentarer

Chris

17.02.2014 kl.15:37

Såå koselig. Skulle vært sånn her i Norge og. Var du heldig den kvelden a?

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits