Svar på spørsmålsrunde, del 2

Hei søte!
på tide med del to av spørsmålsrunden: 
Hva koster det å dra til hawaii ca?
- For meg koster det ca 10 000 + lommepenger når flyreisen er inkludert!
Hva gjorde du med tanke på bankkort osv?
-Med bankkort dro jeg til banken, fikk et kort som ikke er voksenkort, men heller ikke det barnekortet. For DNB ville ikke gi meg voksenkort før jeg er 18 selvom pappa var med. Men kortet funker helt greit, har vært en gang det ikke funket så har alltid med meg cash. Men går helt greit, men vet at andre banker gir ut voksenkort til utvekslingsstudenter.

Og hva gjorde du med mobil og abonnement? :)
- Jeg behold min norske iphone 4, som var ulåst fra norge, og dro til best buy hvor de sa at eneste jeg kunne ha var simple mobile, som funker helt greit men må dra ditt å kjøpe som et kontantkort hver månede, litt kjipt...
savner du norsk taco?
-Hell yeah<333

savner du anepanekos?:(((((((((((((((((((((((((((((((((
-Æsj nei.....joda<3

gleder du deg til hawaii elle?
-You think? haha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

du er en fin sommerfuglengel:) love u, xxox
-Love you too xoxo J<3
Hei :) Jeg lurer på om du kanskje kunne ha laget et innlegg om tips til hva man burde ta med på utveksling og hvor mye klær og ting som er nødvendig, er veldig vanskelig og pakke for et helt år...
-helt ærlig, jeg er feil person å spørre. Jeg pakket sakkene mine kvelden før jeg dro å fant ut i NY at eneste BHen jeg hadde med meg var den knæsj rosa jeg hadde på når jeg dro.. Men sånn generelt, ta med deg dine yndlingsklær og ting du vet du får bruk får. Ikke drass med deg lotions, shampoo osv for det får du kjøpt her!

Hvor mye penger brukte du på forberedelsesKampen? Anbefaler du å ta med mye?
-Jeg tror jeg brukte sånn 1-2 tusen. Det kommer helt ann på hvor glad du er i shopping eller ikke, men husker jeg hadde 6 tusen på konto med meg og vet ei jente jeg ble kjent med hadde 10 tusen til kun shooping...så kommer ann på hva du vil kjøpe av ting der og om du generelt bruker masse penger!

Hva var inkludert ved forberedelseskampen? Var det mye bra å se?
-Med explorius sin NY tur var sightsing, frokost og shuttle til flyplassen inkludert. Så man må betale middag, lunsj og shooping selv! Ja, var masse bra å se, elsket NY, vil definitivt komme tilbake! Savner det så myeEr det sånn at man ikke man være på Soft Landing camp og gå til Hawaii?
- Jeg er ikke helt sikker på hva du mener, men SLC og Hawaii er helt to forskjellige ting. Hawaii er valgfritt, ikke med explorius og koster ekstra. SLC er inkludert i prisen med explorius og du kan velge å ikke dra på den men heller rett til familien om du ønsker!

Hvordan funker det med Hawaii?
-Dette er med belousa, så det er en tur som man kan dra på om man ønsker. Og det koster en del ekstra, oppimot 10 000 avhengi av hvor du bor ( du betaler flybillett selv, selve programprisen er lavere)
- Søknadsprosessen, hvordan gikk den for deg?
Den gikk overraskende greit, var mye styr med papirer og legebesøk osv men gikk ganske greit :)

- Lever de amerikanske guttene opp til forhåpningene?:)) Eller bruker de ikke gele/voks i håret der du heller bor? Har hørt de er sløve på det området, haha!
Hadde vel egentlig ikke noe fårhåpninger til gutta, og nei de bruker ikke noe gele eller voks i håret nei! Noen gjør det da, men det er liksom ikke så veldig mange som bryr seg så mye om håret sitt eller klesstilen hos gutta! Haha

- Er selv for gammel til å utveksle gjennom videregående (high school) så må eventuelt studere på college/universitet. Har du noen erfaring/kunnskap innenfor dette? Eller tips? Setter pris på begge :)
Hehe jeg kan ikke si at jeg har noe erfaring, i og med at jeg er fortsatt på high school, men har skrevet et innlegg her om college. Vet at om du drar med SONOR så har de ordnet slik at du kan komme rett inn i sophmore year, noe som betyr at du også får stipend og lån av lånekassa. De gir nemmelig ikke ut stipend for freshmenyear på college. Vil virkelig anbefale å se litt rundt, og gå gjennom en organisasjon slik som sonor som har avtaler med universiteter og colleger slik at du får startet sophmoreyear og kan få stipend! Lykke til :)

- Hvilke steder har du besøkt og skal besøke?
Har besøkt forskjellig steder her i Arizona som flagstaff, sedona og winslo og har vært i NYC! Skal besøke grand canyon, cali, las vegas som jeg vet om!
- Kan du sammenligne USA opp mot Norge? Når det gjelder alt fra skole, klær, holdninger, mennesker, tradisjoner, tro til gutter!
Hehe, kan vel få prøve å skrevet et innlegg om det. 

Og sist men ikke minst digger bloggen din! Leser hvert innlegg og det virker helt fantastisk det å være utvekslingsstudent, du har inspirert meg til å søke litt rundt selv så nå krysser jeg fingrene! Alltid drømt om å flytte til USA! :D
Tusen takk! Får håpe du ender opp i USA :D
- Noen du har fått veldig god kontakt med?
Ja, Allison, Abbey, Sidney og Hannah!

- Savner du noe spesiell norsk mat eller godteri?
Savner norsk taco og lapskaus <3<3

- Gleder du deg til Hawaii ?? SÅ sjalu?
hell yeah<333

- Ikke lenge til du er 18 (selv om det er litt igjen) Tenkt noe på hvordan du skal feire det ?
WII ikke lenge igjen, nei har ikke tenkt noe over det. Er liksom ikke så stort her, du kan dra til legen alene uten en voksen liksom og stemme. Partyyy...
Fortsatt noen spørsmål igjen så del 3 kommer snart!
-Fikk du svar på hva du lurte på?
-Jannicke

2 kommentarer

lille meg

23.01.2014 kl.17:54

ja det gjorde vi, du er superflink

Cassandra Lysgård

23.01.2014 kl.21:34

Bra svart. :-)

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits