Pastaparty med the soccer team!

Hei søte!
Vil bare minne om spørsmålsrunden først. Husk at dere enda kan stille spørsmål som dere lurer på!


I går etter trening dro alle jentene på varsity soccer over til Bethanys hus hvor vi, som overskriften forteller, hadde pasta party. Med andre ord spiste vi pasta og salad og verdens beste dessert. Det som var utrolig gøy var hvordan det var pyntet bordene!

Vi hadde også en sleepover der engang, Gud som jeg elsker huset hennes! Det er liksom stort, fint men skikkelig hjemmekoslig. Elsker å være der! Vi fikk også utdelt et ark vi seniors hvor vi må fylle in ting som de leser opp når de presenterer oss på senior night! Gleder meg utrolig mye!


-hva har du gjort i dag?

-Jannicke

6 kommentarer

Maren i Kansas

15.01.2014 kl.17:02

åå så gøy! Det er utrolig morsomt å lese om hvordan du har det der borte, virker som at det er veldig bra! Jeg skal selv på utveksling til Kansas i august, og klarer nesten ikke vente!
Maren i Kansas: så gøy! Lykke til med ditt år, bare å glede seg!

Silje

16.01.2014 kl.22:42

Hei, jeg synes det er så morsomt å lese om hvordan det er på ukveksling, jeg skal også til USA neste skoleår og fikk nettopp vite at jeg skal til en plass ca 1time i bil utenfor Phoenix i Arizona, er det noen ting du vil anbefale eller gi tips om i dette området?

16.01.2014 kl.23:00

Hei, vet du ca. hvilken dato det er vanlig med skolestart i Arizona?
Silje: hei! Å så gøy! Vet du hva stedet heter? Jeg bor rett utenfor pheonix, elsker det her!
Anonym: hei! Starten av august er vansklig skolestart for Arizona! Startet selv 7august :)

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits