White girl liksom

Hei søte!

Atm ligger jeg syk på sofaen med netflixen og gossip girl! Vfar kom å hentet meg på skolen etter 2.time alt, da orket jeg ikke mere skole. Men nå etter noen timer med gossip girl og noen vitamin tilskudd føler jeg meg faktisk bedre!

Men over til hva innlegget egentlig skulle handle om, whitegirl. Her i USA er det alltid på Twitter #whitegirlproblem #whitegirl og I just love coffee like omg, let's go to Starbucks and buy a frappe chino er veldig whitegirl ting å si. Såå, i romjula gjorde jeg neglene mine i en salong, akrylnegler og føler meg av en eller annen grunn veldig Sossete, veldig scottsdalegirl med de...

Masa la forresten ut et bilde og det bare tikket inn Facebook mld fra Norge om jeg hadde klipt meg eller ikke. Selv tenkte jeg ikke på det når jeh så bilde, men senest i dag spurte ei vennine av meg om jeg hadde vurdert å faktisk klippe meg så kort for det så utrolig fint ut på meg, oh well. Vil nok ha det lange håret mitt en stund til tenker jeg.

Hva synes dere?


-Jannicke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits