Hike, kino, middag og nordmann besøk!

Hei søte!

Har gjort en del siden forje blogginnlegg så tenkte å oppdatere litt. Her om dager fikk jeg putslig en mld på Facebook av ei jente som heter Frida om at hun skulle til Arizona og lurte på om vi skulle møtes, selvfølgelig ville jeg jo det. I overigår var familiens lille familiedag hvor vi dro å så frozen, som btw har norske navn, er i Arendal, har Nordlys,gløgg og lutefisk i seg. Deretter hadde jeg og Frida avtalt at vi skulle spise middag etter kinoen så da spiste både min familie og hennes på Pita Jungle. Spiste en utrolig god pasta kylling salat som bestod kun av kylling og pasta (hva skjedde med salaten?). Men anyway, familiene våres gikk veldig godt overens så vi avtalte en hike dagen etter!

Det var en ganske koslig hike og siden begge våre vertsmødre elsker orgeler så har vi også lager planene om å spise middag sammen en dag på et sted hvor det spilles orgel og man spiser pizza!

Var jo utrolig gøy å møte Frida igjen, vi har møttes en gang før (men vi begge føler vi har møttes 2 ganger men aner ikke når den 2.gangen kan ha vært) i Mars kommer min kjære helle pelle som jeg gikk i klasse med i fjor, hun er også på utveksling men vertsbestefaren hennes Elns bor her i Scottsdale! Gleder meg!!!


-hva har du gjort i det siste?

-Jannicke

Én kommentar

Chris

06.01.2014 kl.12:44

Så super koselig! Gøy at dere får til å møte hverandre:*

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits