New Years Eve

Hei søte!

Godt nytt år, håper alle har storkost seg og nyter de første dagene i det nye året!

Jeg personlig startet årets første dag med en treningøkt og kino med Gloria og Sally for å se Belive, som var ganske bra og siden vi alle tre elsker Justin Bieber satt vi der og bare smilte og lo under hele filmen. Utrolig koslig hvertfall. 

Tenkte å fortelle litt om nyttårsaften min er i amerika da. Jeg var ganske sikker på at det kom til å bli veldig uvant, og rart siden i Arizona er det ikke lov med fyrverkeri, jeg hadde ingen venner og være med og jeg fikk masse snaps og så masse bilder av alle de i Norge om hvor gøy de hadde det, festa og var med gode venner. Syntes vel kanskje littt synd på meg selv, men skjerpet meg og tenkte "du får hvertfall prøve å gjøre det beste ut av det. Det kommer en nyttåraften nesteår også hvor du kan være i Norge og feste så mye du vil". Og guess what, nyttårsaften endte opp ganske bra!

Vi startet med en middag hos et familievennepar av familien. Her fikk vi servert god mat, og til min overraskning, så hadde vi noe fyrverkeri! Men dette var slik man setter på bakken og som bare spruter opp. Og no offence men det burde nok ikke vært lov for det var ikke akuratt veldig sikkert. Putslig sprutet de mer og mer innover der vi sto, og vi måtte løpe bakover osv. Men gøy var det, og ble litt mer nyttårsteming når vi hadde litt fyrverkeri hvertfall. 

Deretter kastet vi oss inn i bilen for å prøve å finne et sted de sendte "the ball drop" noe som er en tradisjon her i usa, å se på kl 12. Vi stakk innom noen steder, en bar, men ting var enten stengt eller så slapp de oss ikke inn siden vi er under 21.. Så da slang vi oss i bilen igjen, prøvde å kjøre så fort i kunne hjem men endte opp med midt på motorveien med å telle ned og så "Happy new year!!!! WOHOOOOOO" noe jeg kommer til å huske for alltid. Og ja, jeg synes det var ganske så gøy selvom vi satt i bilen!

Når vi kom hjem fant vi et klipp på youtube, satt den på å latet som om kl var tolv og feiret det nye året igjen, 20 min senere!  Deretter så vi på forskjellige ball drops helt fra 1996! SÅ det endte jo opp ganske bra!

 

Her er outfiten for kvelden: 

-Hva gjorde dere på nyttårsaften?

 

-Jannicke 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits