Christmas day!

Hei søte!

Da tenkte jeg å skrive et innlegg om juledagen her i amerika. Må bare først fortelle dere at jeg er fult klar over hvor deprimerende og rart designet, kanskje mest headeren min er. Haha ingenting matcher og ser ut som en 3åring har laget det, skal få prøvd å fikset noe snart. Er faktisk flaut hvor rart det ser ut. Men anyway, juledagen i amerika er da 1.juledag for oss men minner mer om en julaften. 

Vi startet dagen med at Gilly og Sam kom inn å vekte meg opp kl 8 om morran og satt seg spent ned i trappa for å vente. Dette er da en tradisjon, så vi satt fint og ventet mens Scott tok bilder og ventet på Michelle til å komme. Deretter gikk vi ned og opnet julestrømper. Her opnet vi alle en og en og så hva alle fikk. Her i amerika er det vanlig å få ting og ikke bare godteri så fikk blandt annet såpe, q-tips, sopebobler, og godteri. 


 Litt vell fylt opp ja?, Jeg og Masa navna våres fordi vfar av en eller annen grunn trodde at jeg hadde snømannen selvom vi sa sånn annet hvert minutt at det var Masas.. haha

Deretter ble det frokost, donuts fra dunkin donut. Jepp, julefrokosten sin det! haha, skal ikke klage for var jo ganske godt. Alt sammen var jo ganske anderledes enn hva jeg er vant med, så jeg koste meg utrolig mye men blir godt med den tradisjonelle julefrokosten hos pappa neste år. Deretter var det tid for gaveopning. Her opnet vi gaver en og en slik jeg er vandt med. Var ganske koslig og i år hadde jeg egentlig ikke forventet noe gaver. Altså visste at mamma og pappa sendte mat, og michelle hadde sagt at de skulle gi gave til oss, men når jeg endte opp med en del gaver ble jeg ganske overrasket. Når man ikke forventer noe så ender man med å bli ekstra overrasket hvertfall. Fikk ikke sånn super gaver, men det forventet jeg ikke heller. Men fikk heller gaver som viser at de faktisk kjenner meg. Blant annet hellokitty notatting, fordi jeg elsker hello kitty. Fikk hollister t-skjorte siden de vet jeg liker hollister osv! (må da si at når de ga meg hollister ble jeg ganske overrasket)
Fikk også et bilde, samme bilde som vi brukte på julekortet, noe jeg synes var ganske koslig av dem.I fjor sommer, eller denne sommeren som var i år, så kjøpte broren min og mamma (tror jeg) whatever, hvertfall hun fikk et pandora armbånd, og jeg sa "hvor mye koster det, jeg vil også kjøpe et sånt", jeg har 3 ganger vært på vippen til å kjøpe et her i usa, men det er vel kanskje like greit at jeg ikke gjorde for under treet lå nemmelig et pandora armbånd fra jon og sandra (broren min og kjæresten hans), og like etter kom et charm fra mamma! Ble utrolig glad og veldig overrasket!Senere på dagen fikk vi besøk, spiste masse mat og jeg sovnet som vanlig på sofaen. Det er forresten blitt standar meg, at jeg alltid sovner på sofaen når vi ser filmer. Ups 

Deretter våknet vi tidlig nestedag for å dra på shopping, vi dro til fashion square, fancyfancy. Haha, det er da kjøpesenteret som ligger her, men navnet for det til å høres veldig fancy ut. De har både pandora, Abercombie, Hollister, VS, LV og alt mulig så er vel et ganske snobbete kjøpesenter, derav navnet. Anyway, alt var på salg så å si så ble en del shopping. Smarte meg går inn på sephora og kjøper alt mulig og så når jeg betaler ser at regninga var kanskje litt for mye enn hva jeg burde ha kjøpt, jaja, er jo bare i usa en gang, og den var ikke sånn veldig mye, men til å være meg var den det. 

Så ja, det var min jul folkens! Har storkost meg masse, og gleder meg til et nytt år her i statene! 

 

Hvordan har din jul hvert?

 

-Jannicke

 

Én kommentar

anepanee

27.12.2013 kl.21:59

ÅÅ moro å lese hvordan du hadde det på christmas day, søta! ser ut som du også har hatt en fin fin jul, og kost deg passe masse<3 love you sweetheart, kose deg du nå

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits