American Christmas

Hei søte!

 

Startet julaften med å egentlig ikke gjøre så mye, overrasket mamma på telefon, noe som var utrolig gøy. Ba broren min om å ringe meg på viber og si at noen ville si god jul til henne. Hun ble nok ganske overrasket når det var ei kjent stemme som sa "hei mamma, det er meg" i andre enden. Deretter skypet jeg litt med pappa, og som jeg og søstra mi hadde planlagt ba jeg henne om å finne gaven hennes så jeg kunne se hva hun fikk fra meg, og da fant hun også fram en liten gave til pappa fra meg som var en overaskelse. Har nemmelig avtalt med foreldra mine at denne jula får de ingen gaver, men heller når jeg kom hjem slik at ikke frakta ble så dyr, derfor var det litt morsomt å se reaksjonen når han faktisk fikk noe. Var kun en liten gave da, men en liten gave er bedre enn ingenting. Gaven jeg ga var et lite bilde og litt amerikansk godteri. 

Er faktisk en veldig god ide å lage slike bilder som jeg gjorde, så tenkte jeg skulle dele dem med dere!

Deretter skulle vi rydde hele huset, og ordne. Etterfulgt av en tur i kirka. Familien min er generelt ikke kirkefolk, men på julaften drar de fordi vmor elsker musikken. Jeg valgte å bli med i håp om at amerikanske kirker var mye morsommere enn norske men der tok jeg vist feil. Hvertfall den vi dro i, var ca det samme som norske kirka så jeg satt jo der da og bare ventet til det skulle bli ferdig. Så tok vi turen til the post office siden jeg skulle poste pengene for å betale for hawaiitur (kun 57 dager igjen<3<3) før vi dro på butikken som var stappa full og så til dunkin donut for å kjøpe donuts til dagen etter. Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk vi dro til butikken først og så kirka, whatever. Det var ganske stressende dag, men føltes ikke som julaften, at all. Men når det begynte å nærme seg juleparty vi skulle ha, og vi begynte å lage mat fikk jeg litt mer julaften stemmning selvom ikke noe av maten var julemat, men det var bare noe ved det som fikk meg i den rette stemningen. Dette skal foresten forestille julenisseluer

 

Når det nærmet seg kveld, fikk vi opne en pakke hver, leste en bok og la ut kjeks og melk til nissen, haha koslig tradisjon! Fikk litt norsk tradisjon dagen før, med grøt som jeg lade uten å brenne den(stolt av det)

 

Tenkte å ta bilde av gavene jeg har fått, men har ikke gjort det enda så får heller lage et eget innlegg med det senere. Har også fått flere ideer til "its not wrong its different" innlegga mine nå, om det fortsatt er interesse for dem?

 

 

God jul alle sammen!

 

-Jannicke

2 kommentarer

Kaia Hiller Sollie

27.12.2013 kl.03:39

Bildene var skikkelig fine :)
Kaia Hiller Sollie: takk :)

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits