Lille julaften + oppdatering

hei søte!

 

Er en stund siden sist jeg blogget nå, men alt har gått i ett. Siste uka før jul hadde vi finals. Her hadde vi da finals i alle fag så onsdag hadde jeg i matte og fysikk (jepp, det var veldig festlig, lol) så child development og studyhall hvor i studyhall fikk vi lov og dra hjem, hvis en foreldre ringte kontoret og sa det var greit, før du så må gå til kontoret og skrive deg ut og så kan du gå. Om det ikke er nok så må foreldrene fortelle dem om du skal gå hjem, kjøre hjem eller bli hentet. Om du blir hentet må de også vite ca når du kommer. Amerika altså. Siste dag, fredag, når alle var helt i julestemning og sendte meg snaps, satt jeg og hadde kjemi og spansk finals...Kan vel si at jeg er meget stolt over hvordan fysikk og kjemi gikk. I fysikk hadde vi wordproblems den ene dagen(altså mattestykker med fortelling. Jeg vet at dette har et navn i norge men kommer ikke på det, men er liksom per har to epler og gir bort et, hvor mange har han?, ja dere skjønner tegninga) også andre dagen hadde vi multiply choise, guess what! Jeg fikk A (6) på word problems og B(5) må den andre! Er så stolt, og blir litt ekstra stolt når amerikanerne begynner å klage over at de fikk de word problemene feil, og læreren sier "du har hatt hele semesteret på å komme inn for hjelp, jeg ga dere lignene oppgaver rett før det her så jeg forbrede dere sikkelig, om du ikke skjønnte det burde du ha bedt om hjelp", for jeg har vært en av få som faktisk har kommet inn for hjelp, så det viser bare at hardt arbeid lønner seg. Fikk også A på kjemi, og ble enda mer gla når jeg fant ut at jeg gjorde bedre enn vennina mi som er super smart. 

Har også vært på zoo lights, noe jeg skal fortelle om i et eget innlegg samt en lucia feiring i ei kirke sammen med Karianne! Der ble det riskrem, gløgg og pepperkake. Og som familien vet, så er ikke jeg sånn ekstremt glad i gløgg men gud så godt det smakte! Noen ting smaker bare bedre her fordi det minner deg om tradisjoner og the fact that du ikke har det tilgjenngelig hele tiden. About that, drakk norsk kakao her om dagen, bare etter første sipp fikk jeg denne følelsen av at jeg satt ute i snøen, etter å ha laget en snøhule og bare nøt kakaoen. Det var et ganske magisk øyeblikk og ga meg en godfølelse som ga meg litt ekstra julestemning. 

Det første jeg gjorde når jeg endelig hadde juleferie var å dra til sara for en ugly christmas sweater party med resten av nordmenna her i området. Utrolig koslig, og må si tusen takk til verdens søteste trønder som ikke bare holdt festen men offrett grøten sin og delte med oss andre. Vi gikk også julebukk til naboene hennes og sang, på norsk. Utrolig morsomt og tror naboene likte det ganske godt også! Jeg sov også over hos sara sammen med Karianne, før jeg dro hjem neste dag. 


Vikinger i Arizona!, kom flere etterhvert også!

 

I går derimot pyntet vi resten av juletreet og vfar synes vi var såå treige med å få pyntet det. For vanligvis er det ferdigpyntet i starten av desember så at vi ble ferdig i går var littt for sent. Ups, jeg er da vant med å sette opp juletreet på denne tiden så får meg var det ganske normalt! Haha Treet er sykt høyt og av en eller annen grunn bestemte vfar seg for å putte nøtteknekkere på juletreet og i toppen, så ja, dette er vårt juletree:

 

I dag derimot dro jeg til ei vennine som langt bak i familen er fra Norge. Derfor lager de alltid krumkaker så de ville veldig gjerne at jeg skulle komme å lage det med dem. Dermed ble det krumkakebaking og senere i kveld blir det grøt og mandel. Så blir da litt norske tradisjoner her i amerika også. Skal få se om jeg får noe tid til å oppdatere noe som helst resten av jula, er så mye som skjer. Men skal få prøve å få oppdatert dere den 25, etter vi har opnet pakker og slikt. 

 

Så får ønske dere alle god jul og ja jeg har sett grevinnen og hovmesteren, youtube er en fin oppfinnelse selvom min kjære søster prøvde å være søt ved å sende meg hundre snaps når den gikk på tv...<3 

 

-Jannicke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits