3.Desember!

Hei søte!

Da er det 3. Desember så tenkte å vise dere hva jeg fikk i kalenderen i dag, vet egentlig ikke om dere har noe interesse av å se det? Haha jaja

Atm sitter jeg i studyhall, akuratt gjort ferdig lekser noe som er bra siden jeg kommer ikke til å være hjemme før 9 i kveld! Først er det bortekamp med soccer, før vi er hjemme i 7 tiden. Deretter spiller basketball laget vårt mot Chaparrel som er våre rivaler så det er noe man må få med seg!

Julekule? Haha heter det det? Hvertfall det var hva jeg fikk i kalenderen i dag, perfekt siden jeg trenger litt julepynt på rommet!

Vi er the home of the wolfes så vår student section er kalt the wolfden, så nesten alle har en slik singelett med kallenavn bakpå, og dere kan vel gjette hva jeg har?

Må beklage alt rotet, men det bare skjer automatisk. Rommet mitt er ryddig den dagen jeg rydder det og så putslig blir det rotete igjen.

Var en del som lurte på hvor jeg så jul i blåfjell, og jeg ser det på YouTube! Søk på "jul i blåfjell episode.." Så kommer det opp!

-hva skal du i dag?

-Jannicke

3 kommentarer

Chris

04.12.2013 kl.10:13

Så fint og ryddig du har det vennen. Du er så flink til å ha det ryddig ;) Håper du koser deg og at gavene faller i smak :*

Mamma

09.12.2013 kl.19:20

Hi hi..ser ikke kallenavnet ditt jeg...men så trenger jeg nye briller,da......like "ryddig" som alltid...nei..klemz fra Mamma

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits