Thanksgiving og Black Friday!

Hei søte!

Mens mange av dere hadde tentamner, prøver og skole på torsdag hadde jeg fri og spiste masse mat. Det var nemmelig thanksgiving, en høytid her i Amerika hvor man viser at man er takknemlig for alt man har og spiser masse mat. Når det er thanksgiving er det også lov å starte med jul så vi brukte hele dagen på å chille foran tvn med juleklassikere, før vi gjorde klar alt av mat.

Så dette var da vårt thanksgiving bord. Jeg sa til vertsfar at til jul pleier vi å ha kålrotstappe, og av enneleannen grunn ville han derfor at vi skulle ha det på thanksgiving, og siden jeg ELSKER det så var det helt greit for meg. Det smakte godt men mormor sin er fortsatt den beste.

Normalt sett har man en kalkun, men siden familien er vegetarianere så ble det en soy kalkun og de andre jentene ville ha kylling og ikke kalkun så da ble det kylling og soy kalkun. Derfor hadde ei Vennine av vertsmor kjøpt en liten morsom ting, siden turfuky(soy kallunen) ille er en kalkun kjøpte hun vinger osv så det skulle se ut som en.

Til dessert var det selvfølgelig Pai, spiste eplepai noe som egentlig minner meg om eplekake, godt hvertfall. Eldste vertsøss kom også hjem, siden hun bor egentlig i Tucson. Så det er utrolig koslig, for hun er så snill og morsom!

Meg og Sam, eldste vertsøss. Vi synes egentlig begge to at dette bilde ikke akuratt var veldig pent men siden det er det eneste bilde jeg har, får det duge!

Meg og Gillian, minste vertsøss.

Her i Amerika er det sånn at dagen eter thanksgiving så er det Black Friday aka masse salg. Egentlig er det bare oppskrytt for mesteparten av salga er der hele desember uansett, men eg ville oppleve det så var våken helt til kl 3 på natta før vi dro av gårde til Fashion Square med noen venner. Her var egentlig alt ganske rolig, ingen krangler eller noe..

Så nå er det jo snart jul folkens, her i USA er det ikke vanlig med julekalender men tror dere ikke verdens beste jenter lagde en å sendte til meg? Ble så sykt glad og gleder meg som en liten unge til i morra for å opne første gaven <3

-feirer du thanksgiving?

-hvordan kalender har du?


-Jannicke

3 kommentarer

Stine og Sarah

30.11.2013 kl.17:10

Fin blogg!

Har linkerunde på bloggen, meld deg på da vel;)

solsikkefamilien

30.11.2013 kl.17:18

Koselig :)

Mamma

01.12.2013 kl.17:29

Det må jo være artig å få oppleve dette,Snuppa :) Jaså så mormor har den beste kålrabistappa :(

Stolt av deg <3 masse klemmer fra Mamma <3

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits