Livet smiler

Hei søte!

 

Kan faktisk ikke huske sist jeg blogget, men regner med at det var en gang i forje uke? Anyway, long time no see. Jeg har det helt strålende og har en hel liste over hva jeg kan blogge om nå. Har opplevd og gjort så mye den siste tiden, og alt har gått i ett, skole, hike, venner og fotball. Nå som alle brikkene faller på plass så går tiden utrolig fort. Neste uke er det alt Thanksgiving, deretter Black friday og så er jula like rundt hjørnet. Så mye som skal skje, og putslig blir det februar og Hawaiitur også. Har så mye å se frem til. 

Kan vel starte med at til dere som er utvekslingsstudenter eller skal være, har kanskje hørt om de forskjellige fasene man har under et utvekslingsår. Man starter jo i bryllupsreisefasen, og nå rundt juletider er man egentlig gått inn i en liten vinterdeprisjon hvor man savner alt hjemme, det er snart jul, man vil hjem, hjem til snøen, familien og alt det kjente. Av en eller annen merkelig grunn har jeg fått meg inn på en ny bryllupsreise, jeg har det helt fantastisk! 

Forje helg var jeg på bonfire hos min kjære Allison, noe som var kjempekoslig. Ble blandt annet mer kjent med ei som heter Michelle som jeg da også har spansk med! Hun kommer også alltid bak meg å roper "Hey Jannicka, wait, walk with me!" haha hun er så søt. Og ja, folk her kaller meg jannicka, ikke at jeg ser helt hvordan det er enklere enn Jannicke menmen. Familien kaller meg jannicke da! Har også begynt med fotball som sagt, og vi hadde en treningskamp forje onsdag. Så fikk min første tur med de gule skolebussene, noe som ikke var like kult som jeg trodde. Så folkens, ikke gled dere til gule skolebusser, de er virkelig ikke noe stort! Haha, vi hadde hvertfall to kamper, så 4 omganger. Mellom hver omgang byttet vi ca hele laget, mens treneren lot meg spille 3 omganger på rad, noe jeg virkelig satt pris på, i og med at det var den eneste kampen jeg får spille pga noen teite regler. 

Vi hiket også forje uke, jeg og Scott, og resten av den dagen var det egentlig bare meg og Scott, noe som var ganske koslig. Etter det har jeg egentlig hatt en hektisk uke med masse prøver og lekser. I kjemi hadde vi prøve, og vi skulle avgjøre om noe var homogenious eller heterogenious, så når det sto "Lucky charms" tenkte jeg hvorfor i H******* skal vi avgjøre om lykkearmbånd er enten homo eller heterogenious? Så jeg gikk selvfølgelig opp å spurte hva Lucky charms var:

 

" Dont you have eat them in Norway? They are like round colorfull cereal!"

me: "Eh no, probably too much sugar, we dont have the cereal with too much sugar in them, cause its way too unhealty"

"Seriously? Omg Norway is just so awsome!"

Så setter jeg meg ned, fortsetter med oppgaven før han putslig begynner å snakke om at han virkelig skulle ønske han bodde i norge, fordi vi er mye mer sunnere, vi får mamma og pappa permisjon med lønn (Kona hans fødte nettopp en liten gutt, så han må jo jobbe ekstra for å tjene inn, siden hun får ikke noe penger mens hun er i mammaperm). Så for å dra det litt lengere begynte han å søke på jobb i Norge, men han ga fort opp, "This is so confusing, what is the O with the line over it?" Hahaha morsom kjemitime hverfall. 

 

Lucky charmes!

 

Let`s see, jo i går hadde vi en morsom tur til butikken. Vi skulle kjøpe peanuttbutter, så Scott tar en opp og roper bare "Jannicke, catch" å jeg tenkte bare yeah right, man hiver ikke peanuttbutter liksom. Oh well..Putslig ser jeg den komme mot meg, å jeg ser at den vil garantert ikke treffe handlevogna så jeg strekker da fram hånda for å "slå" den inn så den treffer handlevogna, og det skal jeg love dere gjørde sykt vondt. Hånda er fortsatt vond... Men hvertfall, det var utolig komisk, å jeg brukte resten av kvelden på å hive ting til Scott for å bevise at man som regel ikke hiver mat, og at peanuttbutter er vansklig å ta i mot!

 

Innser nå at dette innlegget kanskje er ganske langt, og kjedelig men det får så være. Skal prøve å få skrevet innlegget om the fake baby også, siden jeg vet at en del av dere ønsker å lese litt om det!

 

-Hva har du gjort denne uka?

 

-Jannicke

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits