Svar på kommentar!

hei søte!

 

Tenkte å svare på en kommentar her, som jeg får stadig vekk, og jeg vet ikke om det er samme person eller forskjellige, for det er alltid en anonym, MEN det er koslig uansett. Hvertfall, kommentaren spørr om jeg ikke kan vise bilder av rommet mitt, huset og familien. Jeg vet at jeg har sagt jeg skal legge ut bilde av familien flere ganger, har ingen bilder av huset, føler det er ganske rart å gå rundt å ta bilder, men nå som høytidene kommer, thanksgiving og jul så blir det nok en del bilder rundt omkring her hjemme så får heller vise dere det. Bilder av rommet har jeg lagt ut engang før, om dere ser litt i arkivet tilbake til August tenker jeg. Men siden jeg er super snill, så skal jeg legge dem ut igjen, sammen med et bilde av hele familien!

So here we go, verdens beste rom, føler det er så amerikansk!:

 

Så ja, dette er rommet mitt da! Er litt forandringer nå, har mer ting, blomstene er borte for flere uker siden, har mer sminke på den kommoden og det er generelt mer rot her, ups. Jeg har da blitt kjent for å ha rotete rom. Vi så på en film hvor det var ei jente med et sykt rotete rom, så kommer vertsfar "Thats like your room Jannicke, hahaha" Jaja, så lenge jeg ikke har døra open så alle kan se rotet mitt er de ok med det, og at jeg rydder om jeg har venner over. Så det er jo greit, og ja mamma og pappa, jeg prøver faktisk å ha det ryddig, men det bare går ikke.. er nok noe som ble medfødt ;)

 

Så over til familien. Til dere som ikke visste det, jeg har en vertsmor og far, Michelle og Scott. Ei vertssøster som er freshmen, Gillian, ei som går på college, Sam og ei fra Montenegro som er Junior, Masa! Sam bor ikke hjemme så vi er da Meg, Michelle, Scott, Masa Gillian. Scott er nesten aldri med på bilder, mens vi andre tar alltid et tonn med bilder.. men har faktisk et eneste bilde med oss alle på!

Masa, meg, Michelle, Scott og Gillian!


Me and Michelle!

 Meg og Masa!

 

 

Så da håper jeg dette var et greit nok svar selvom det ikke var noen bilder av huset, men dere har hvertfall fått sett litt!

 

Idag var jeg ute til lunsj med Abbey, før vi hastet hjem så jeg fikk kommet meg på fotballtrening! Og når jeg sier fotball mener jeg den type fotball vi spiller i Norge, altså Soccer! Vi har treninger hver eneste dag, så blir lite tid til å gjøre alt mulig etter skolen de neste tre mnd hvertfall. Men gøy er det, endelig tilbake på banen! Litt trening hver dag er heller ikke værst! Så nå venter jeg på at jeg kan ta en dusj før vi skal hente Michelle på flyplassen, før jeg deretter mest sannsynlig kommer til å sovne! Skal få prøvet å skreve en del innlegg også som kan poste seg selv siden jeg har egentlig mye å fortelle dere om, jeg bare har ikke tid til å få skrevet alt ned, haha bloggproblem!

 

-Hva synes du om rommet mit?

 

-Jannicke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits