100 dager

Hei søte!

Nå sitter jeg og venter på at ei jeg jobber med på et fysikk prosjekt skal tekste meg adressen hennes så jeg får kommer meg bort til henne.. Deretter skal jeg og Abbey ut å spise Sushi (selvom jeg ikke liker det, men skal prøve å lære å like det) så er det soccer og deretter litt lekser som venter!

Men det var ikke den egentlige grunnen til at jeg skulle blogge folkens, jeg har nemmelig vært her i 100 dager alt!

Wii, da har jeg overlevd 1/3 av året alt! Klapp for meg. Har lært utrolig mye på de 100 dagene, både om meg selv og med tanke på språket. Føler faktisk at det er like naturlig for meg å snakke engelsk som norsk for meg nå. Sier ikke at jeg er fluent i engelsk, men det er like naturlig for meg å snakke det som det er når jeg snakker norsk!

Så det var en liten oppdatering fra meg, skal få prøve å blogge litt mer, men vet at jeg har noen prøver, en fake baby og litt sånn denne uka så vi får se!

Blogges!

-Jannicke

4 kommentarer

Gratulerer! Så spennende med utveksling! Ønsker deg en strålende dag videre! :)

11.11.2013 kl.23:57

Gratulerer! Kan du ikke ta litt bilder av huset ditt og rommet og familien?

Chris

12.11.2013 kl.21:19

100 dager. Det har egentlig gått fort. Bare 2/3 igjen ca! Gleder meg. Kommer til å gå fort<3
Chris: aw du er da søt, gleder meg til vårruller ala Simonsen når jeg kommer hjem <3

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits