Desert museum in Tucson!

Hei søte!

 

Jeg vet jeg ikke har blogget så mye denne uka,  men det er mye som har skjedd. Har vært halloween, vært på is hocey game(haha det hadde dere vel ikke trodd om meg), fått meg noen nye venner og egentlig hatt det helt supert! 

Men jeg har jo helt glemt bort å blogge  om hele turen til Tucson så tenkte å blogge et siste innlegg om turen i Tucson. Vi dro nemmelig på et desert museum mens vi var der, noe som var veldig koslig. Vi fikk se alle dyr som bor i ørkenen her i Arizona og Onkelen til vertsfar lærte meg mange triks om hvordan man tar gode bilder, så det var egentlig det morsomste, å prøve ut nye teknikker med kameraet. Vi hadde også en bok som vi stempla med dyrefotspor etterhvert som vi gikk rundt! Kan vel legge ut litt bilder, siden jeg har en haug av dem!Vet at bildene kom litt random, men det for så være. Hadde det utrolig fint hvertfall.

 

Nå skal jeg blogge litt om halloween og resten av uka, så stay tuned people! 

 

-Hva har du gjort i dag?

 

-Jannicke

 

Én kommentar

kkari

03.11.2013 kl.23:18

Så gøy!

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits