Teen mom

Hei søte!

Som dere kanskje vet eller ikke vet så tar jeg Child development. Altså det faget hvor man lærer om barn og hvordan de utvikler seg. Om du også er en disny channel fan som jeg er så er dette faget som London og maddie i "Zack og Cody" tar når de har en baby de passer på.

4.november skal jeg passe på en dukke som om det var en ordentlig baby. Den trenger mat, omsorg, skifte bleie, gråter midt på natten og alt sammen. Heldigvis er det kun for en dag, så neste dag er det rett til Ms. Paul å levere babyen tilbake.

Men om ikke det var nok har vi også et egg å passe på. Mitt egg er jente og heter gabriella, så vi må lage en liten bok til egget så på mitt står det "baby gabby" og inni må lærerne i alle fagene krysse av for at jeg har egget med meg, yep..


Satser må at dette blir morsomt og ille bare fullstendig kleint å gå rundt med et egg hele skoledagen en hel uke.. Haha jaja, er en opplevelse hvertfall.-har du prøvd en slik dukke før?

-Jannicke

7 kommentarer

Helena

26.10.2013 kl.20:20

AWWWWWW, hahaha så søtt

Linni

28.10.2013 kl.03:40

HERREGUD JEG HAR ALLTID HATT LYST TIL Å PRØVE DET! ta med en sånn baby til meg er du snill

Chris

28.10.2013 kl.21:22

wæææ, så sykt gøy!! Vi å prøve!Får håpe dokken overlever den ene dagen med deg da;) Tror den gjør det:) Du må fortelle hvordan det gikk osv da<3

Hannah

28.10.2013 kl.21:40

Hahahahaha såå gøy!

Kos deg, Jannicke <3
Chris: haha selvfølgelig <3
Hannah: takk<3

31.10.2013 kl.14:56

Dette høres spennende ut Jannicke da får d.u prøvd deg som baby sitter og egget er vel ikke et ordentlig egg ellers kunne det vel lett bli en fiasko. Egg knuser jo ganske lett. Høres ut som du har det bra og trives det er bra, du får nok lært en del som kan være nyttig å ta med seg videre. Stor klem fra Bjørg og Rune

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei!
Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 13/14 og lagde denne bloggen for å oppdatere alle folka der hjemme som ønsker å følge mitt utvekslingsår! Organisasjonen jeg drar med er Explorius/ Educatius og jeg reiser med Select High School programmet. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail, svarer gjerne på alle spørsmål du skulle ha!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
Linker
tekst


tekst
hits